مقاله شبیه سازی فرآیند جدا سازی مخلوط سه جزئی بوتیل استاتدر فنول
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/29:: 6:44 صبح

مقاله شبیه سازی فرآیند جدا سازی مخلوط سه جزئی بوتیل استاتدر فنولدر آب بر پایه مدل تعادل های ترمودینامیکی در برج تقطیر سینی دار سه فازی word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شبیه سازی فرآیند جدا سازی مخلوط سه جزئی بوتیل استاتدر فنولدر آب بر پایه مدل تعادل های ترمودینامیکی در برج تقطیر سینی دار سه فازی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی فرآیند جدا سازی مخلوط سه جزئی بوتیل استاتدر فنولدر آب بر پایه مدل تعادل های ترمودینامیکی در برج تقطیر سینی دار سه فازی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شبیه سازی فرآیند جدا سازی مخلوط سه جزئی بوتیل استاتدر فنولدر آب بر پایه مدل تعادل های ترمودینامیکی در برج تقطیر سینی دار سه فازی word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: سومین کنفرانس تخصصی ترمودینامیک
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
حسین قنادزاده گیلانی – دانشیار مهندسی شیمی
زینب اصغرپور – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی
چکیده:
جداسازی و خالص سازی موادی که در صنعت کاربرد فراوانی دارند از جمله فنول، همواره مد نظر پژوهشگران است تا بتوان با هزینه کمتری این جزء را در خلوص بالا تولید نمود. روش های گوناگونی در صنعت برای جداسازی وجود دارد، که یکی از روش ها برای یک مخلوط سه جزئی استفاده از تقطیر چند جزئی می باشد. در تقطیر سه فازی از بالای برج محصول سبک و از پایین برج محصول سنگین و از بخش میانی برج محصول با وزن مولکولی میانی بدست می آید. در این مقاله، هدف شبیه سازی جدا سازی مخلوط سه جزئی بوتیل استات- آب- فنول است. در این سیستم آب حلال بوده و ماده هدف فنول است. این شبیه سازی توسط برنامه MATLAB و نرم افزار مهندسی Hysys انجام شده و نتایج حاصله با یکدیگر مقایسه گردیده است. نتیجه حاصل از این شبیه سازی نشان می دهد که در صورت وجود مقادیر آزمایشگاهی برنامه شبیه سازی شده توسط MATLAB نتایج مطلوبی را به دست می دهد و شبیه سازی انجام شده توسط Hysys می تواند به عنوان حدس اولیه مناسبی مورد استفاده قرار گیرد.

کلمات کلیدی :