مقاله سنجش آمونیفیکاسیون آرجینین و الدرگلوتامیناز به عنوان شاخص
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/29:: 6:43 صبح

مقاله سنجش آمونیفیکاسیون آرجینین و الدرگلوتامیناز به عنوان شاخص های آزمون سریع نیتروژن قابل جذب ذرت در خاک های تیمار شده با لجن فاضلاب و کود گاوی word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سنجش آمونیفیکاسیون آرجینین و الدرگلوتامیناز به عنوان شاخص های آزمون سریع نیتروژن قابل جذب ذرت در خاک های تیمار شده با لجن فاضلاب و کود گاوی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنجش آمونیفیکاسیون آرجینین و الدرگلوتامیناز به عنوان شاخص های آزمون سریع نیتروژن قابل جذب ذرت در خاک های تیمار شده با لجن فاضلاب و کود گاوی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سنجش آمونیفیکاسیون آرجینین و الدرگلوتامیناز به عنوان شاخص های آزمون سریع نیتروژن قابل جذب ذرت در خاک های تیمار شده با لجن فاضلاب و کود گاوی word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: دومین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
افسانه عالی نژادیان – دانشچوی دکتری خاکشناسی (فیزیک و حفاظت خاک) دانشگاه شهرکرد
فرشید نوربخش – دانشیار گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده:
استفاده فزاینده کودهای نیتروژن دار برای تولید محصول، مستلزم تخمین سریع نیتروژن موجود در خاک است تا از کوددهی کمتر یا بیشتر از حد نیاز و تأثیرات زیان آور آن بر تغذیه گیاه و کیفیت محیط زیست جلوگیری شود. این تحقیق جهت بررسی واکنش آرجنین آمونیاکی شدن آرجنین (AA)، فعالیت ال-گلوتامیناز (LG)، شاخص های معدنی شدن نیتروژن خاک و قابلیت جذب نیتروژن بوسیله ذرت به استفاده از اصلاح کننده های آلی، انجام شد. همچنین ارتباط بین قابلیت جذب نیتروژن و فرآیندهای میکروبی مرتبط با معدنی شدن نیتروژن در خاک، مورد مطالعه قرار گرفت. نمونه های خاک از عمق cm 15-0 یک خاک آهکی که سالیانه و به مدت 7 سال متوالی با 0، 25 و Mg/ha 100 لجن فاضلاب و کود گاوی کوددهی شدند، جمع آوری گردید (1385-1378). نیتروژن کل خاک (TN)، نیتروژن قابل معدنی شدن (N0) و سرعت اولیه معدنی شدن نیتروژن (kN0) در خاکی که با لجن فاضلاب کوددهی شده بود، بیش از کود گاوی بود. نوع اصلاح کننده بر کربن آلی خاک ,AA,(SOC) LG و شاخص بی هوازی معدنی شدن نیتروژن (Nana) تأثیری نداشت. با افزایش سطح کوددهی، شاخص های قابل استفاده بودن نیتروژن در خاک افزایش یافت. غلظت و جذب نیتروژن در ذرت با شاخص های نیتروژن قابل معدنی شدن همبستگی نشان داد. یک مدل رگرسیونی چند متغیره گام به گام با استفاده از پارامترهای AA و Nana بهترین پیش بینی را برای غلظت نیتروژن ذرت به همراه داشت (R=0.86, p<0.001). مدل ساده خطی تنها با استفاده از LG بهترین جذب نیتروژن ذرت را پیش بینی کرد .(R=0.78, p<0.001) نتایج تحقیق نشان داد که کاربرد لجن فاضلاب و کود گاوی به سهولت در خصوصیات بیولوژیکی یک خاک منعکس می شود و صفات بیولوژیک خاک ممکن است در پیش بینی معدنی شدن و فابلیت جذب نیتروژن در خاک مفید باشد.

کلمات کلیدی :