مقاله برنامه ریزی تصادفی در مدار قرارگرفتن واحد های تولیدی حرارت
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/29:: 6:38 صبح

مقاله برنامه ریزی تصادفی در مدار قرارگرفتن واحد های تولیدی حرارتی و تجدید پذیر بادی جهت اجرای بهینه برنامه های پاسخ گویی بار در سیستم های قدرت تجدید ساختار یافته word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله برنامه ریزی تصادفی در مدار قرارگرفتن واحد های تولیدی حرارتی و تجدید پذیر بادی جهت اجرای بهینه برنامه های پاسخ گویی بار در سیستم های قدرت تجدید ساختار یافته word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برنامه ریزی تصادفی در مدار قرارگرفتن واحد های تولیدی حرارتی و تجدید پذیر بادی جهت اجرای بهینه برنامه های پاسخ گویی بار در سیستم های قدرت تجدید ساختار یافته word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله برنامه ریزی تصادفی در مدار قرارگرفتن واحد های تولیدی حرارتی و تجدید پذیر بادی جهت اجرای بهینه برنامه های پاسخ گویی بار در سیستم های قدرت تجدید ساختار یافته word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در برق، مکانیک و مکاترونیک
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
سید محمود حسینی – مهندس، پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی تهران
محمد آقا شفیعی – دکتر، پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی تهران
چکیده:
در سال های اخیر با توجه با نگرانی پیرامون آلودگی های زیست محیطی ناشی ا زبهره برداری از منابع سوخت فسیلی و رو به اتمام بودن این منابع استفاده از انرژی های تجدید پذیر مانند انرژی باد مورد توجه قرار گرفته است. با ورود انرژی باد به سیستم های قدرت، نگرانی های درخصوص ماهیت تصادفی آن برای بهره برداران به وجود آمده و لذا موضوع هماهنگی بین واحد های حرارتی با درنظر گرفتن عدم قطعیت باد از دیدگاه اپراتور مستقل سیستم در بازار برق می باشد. عدم قطعیت مربوط به این پارامتر به وسیله ی تابع توزیع ویبال برای هردوره زمانی مشخص می شود. پس از تشکیل سناریوها و در نظر گرفتن افق برنامه ریزی کوتاه مدت مساله ی در مدار قرار گرفتن واحدهای حرارتی با درنظر گرفتن قیود واحدهای حرارتی، قید رزرو چرخان، قیود امنیت استاتیکی و یادر نظر گرفتن تزریق توان بادی به سیتم برای هریک از سناریوها حل می گردد. همچنین در این مقاله برنامه ی پاسخگویی بار زمان مورد استفاده، مورد بررسی قرار گرفته است. مطالعه شبیه سازی بر روی سیستم 24 باس RTS بررسی شده است و نتایج نشان می دهد با ورود منابع بادی میزان هزینه بهره برداری مورد انتظار هزینه های بهره برداری و رزرو کاهش یافته که این مقدار هزینه با اضافه شدن برنامه پاسخگویی یار کاهش بیشتری داشته است.

کلمات کلیدی :