مقاله امکان سنجی جایگزینی دو ستون تقطیر معمولی بوتان زدا و ایزود

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله امکان سنجی جایگزینی دو ستون تقطیر معمولی بوتان زدا و ایزودر بوتان زدا با یک ستون تقطیر دیوار میانی word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی جایگزینی دو ستون تقطیر معمولی بوتان زدا و ایزودر بوتان زدا با یک ستون تقطیر دیوار میانی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی جایگزینی دو ستون تقطیر معمولی بوتان زدا و ایزودر بوتان زدا با یک ستون تقطیر دیوار میانی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی جایگزینی دو ستون تقطیر معمولی بوتان زدا و ایزودر بوتان زدا با یک ستون تقطیر دیوار میانی word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: پانزدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
منوچهر منوچهریان – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه مهندسی فناوری نوین قوچان- خراسان رضوی، قوچان
مهدی نیکنام شاهرک – استادیار گروه مهندسی شیمی، دانشگاه مهندسی فناوری نوین قوچان- خراسان رضوی، قوچان

چکیده:
به دلیل ارزش اقت صادی میعانات گازی، سالها ست که جدا سازی هیدروکربن های سنگین نظیر پروپان، بوتان وپنتان از گاز طبیعی به عنوان یکی از واحدهای ا صلی پالایشگاههای گازی شناخته می شود. جدا سازی پروپان،بوتان و ایزو بوتان از مراحل گام به گام پردازش بازیابی مایعات از گاز طبیعی می باشد که اغلب با استفاده ازفرایند تقطیر انجام می گیرد. یکی از راه های افزایش راندمان در عملکرد برج های تقطیر استفاده از چیدمان های پتلیوک 1 و ستون دیوار میانی 2 ا ست. در این مقاله امکان سنجی استفاده از یک ستون تقطیر دیوار میانی بجای دو ستون تقطیر معمولی بوتان زدا و ایزو- بوتان زدا با ا ستفاده از نرم افزار Aspen Plus برر سی میگردد. نتایج حاصل از شبیه سازی نشان می دهد که در یک نسبت جریان برگشتی بهینه برای یک خلوص مورد نظر از محصدولات کلیدی، استفاده از سدتون دیوار میانی تا 6 مگاوات، معادل 8 % مصدرا انر ی حرارتی را کاهش می دهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :