مقاله واکنش عملکرد دانه و اجزای عملکرد کلزا (Brassica napus L.)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله واکنش عملکرد دانه و اجزای عملکرد کلزا (Brassica napus L.) رقم اوکاپی به سطوح نیتروژن در شرایط رقابت با علف هرز خردل وحشی (Sinapis arvensis) در همدان word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکنش عملکرد دانه و اجزای عملکرد کلزا (Brassica napus L.) رقم اوکاپی به سطوح نیتروژن در شرایط رقابت با علف هرز خردل وحشی (Sinapis arvensis) در همدان word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش عملکرد دانه و اجزای عملکرد کلزا (Brassica napus L.) رقم اوکاپی به سطوح نیتروژن در شرایط رقابت با علف هرز خردل وحشی (Sinapis arvensis) در همدان word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکنش عملکرد دانه و اجزای عملکرد کلزا (Brassica napus L.) رقم اوکاپی به سطوح نیتروژن در شرایط رقابت با علف هرز خردل وحشی (Sinapis arvensis) در همدان word :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: اولین همایش ملی دانه های روغنی

تعداد صفحات: 3

نویسنده(ها):

فاطمه سلیمانی – دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه بوعلی سینا
بیژن سعادتیان – کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه بوعلی سینا
گودرز احمدوند – استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه بوعلی سینا
جواد حمزه ئی – استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه بوعلی سینا

چکیده:

به منظورتعیین تاثیر تراکم های مختلف خردل وحشی بر عملکرد و اجزای عملکرد کلزای پائیزه در مقادیر مختلف کود نیتروژن آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا همدان در سال 1387 اجرا گردید. تیمار ها شامل میزان نیتروژن در چهار سطح (100، 150، 200 و 250کیلوگرم در هکتار) به عنوان فاکتور اصلی و تراکم علف هرز در پنج سطح (0، 4، 8، 16 و 32 بوته در متر مربع) به عنوان فاکتور فرعی بود. نتایج نشان داد که اثر تراکم خردل وحشی بر عملکرد و اجزای عملکرد کلزا معنی دار بود به طوری که تراکم 32 بوته خردل وحشی در مترمربع عملکرد، تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف و وزن هزار دانه را به ترتیب به میزان 28 ،50 ،21 و 17 درصد نسبت به شاهد، کاهش داد. با افزایش مقدار نیتروژن تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف ،وزن هزار دانه و به تبع آن عملکرد دانه افزایش یافت. افزایش نیتروژن از 100 به 250 کیلوگرم در هکتار عملکرد دانه را بیش از 55 درصد افزایش داد. بررسی ها نشان داد که در بین اجزای عملکرد، تعداد غلاف در بوته بیش از سایر اجزا تحت تاثیر نیتروژن قرار گرفت به طوری که افزایش مصرف نیتروژن هز 100 به 250 کیلوگرم در هکتار، تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف و وزن هزار دانه را به ترتیب به میزان 35 ،98 و 20 درصد، افزایش داد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :