مقاله اندازه گیری تمرکز موضوعی و پژوهشگران متمرکز بر آن word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اندازه گیری تمرکز موضوعی و پژوهشگران متمرکز بر آن word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری تمرکز موضوعی و پژوهشگران متمرکز بر آن word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری تمرکز موضوعی و پژوهشگران متمرکز بر آن word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری تمرکز موضوعی و پژوهشگران متمرکز بر آن word :

مقاله اندازه گیری تمرکز موضوعی و پژوهشگران متمرکز بر آن word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در مدیریت سلامت از صفحه 73 تا 78 منتشر شده است.
نام: اندازه گیری تمرکز موضوعی و پژوهشگران متمرکز بر آن
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزیابی
مقاله h موضوعی
مقاله h پژوهشگر
مقاله مرکز تحقیقات

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: حسن زاده اسفنجانی حافظ محمد
جناب آقای / سرکار خانم: سلیمی اصل محمد
جناب آقای / سرکار خانم: صمدی کوچکسرایی علی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: هسته اصلی پژوهش در دانشگاهها و موسسات علمی، گروههای آموزشی و مراکز تحقیقاتی آن هستند که جهت ارزیابی آنها از عواملی چون تعداد استادان و دانشجویان، تعداد مقالات و ثبت اختراعات، تعداد استنادات به این مقالات، مجله محل انتشار این مقالات، میزان پژوهانه های جذب شده و ; به عنوان شاخصهای ارزیابی استفاده می شود.
روش بررسی: دپارتمان دانشگاهی به عنوان واحد ارزشیابی محیط فعالیت محقق در نظر گرفته می شود اما دو خصوصیت بسیار مهم در مورد گروههای آموزشی دانشگاهی که عبارتند از: تمرکز تحقیقاتی گروه و تعداد استادانی که بر روی این تمرکز تحقیقاتی به فعالیت مشغول هستند در هیچ یک از ارزیابی های علمی مورد توجه قرار نگرفته است.
یافته ها: در این مقاله دو شاخص جدید تحت عناوین پیشنهاد می گردد که می تواند به اندازه گیری کمی دو خصوصیت مورد اشاره بپردازد.
نتیجه گیری: این دو شاخص ارزیابی و پایش مراکز و دپارتمانهای دانشگاهی را در تمرکز موضوعات تحقیقاتی و تعدد پژوهشگران فعال در آن موضوعات امکان پذیر می سازند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :