مقاله بهکارگیری آزمایشهای غیرمخرب برای افزایش دقت در ارزیابی لرز
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/26:: 2:47 صبح

مقاله بهکارگیری آزمایشهای غیرمخرب برای افزایش دقت در ارزیابی لرزهای و افزایش قابلیت اعتماد به بهسازی و بازسازی سازههای حیاتی word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهکارگیری آزمایشهای غیرمخرب برای افزایش دقت در ارزیابی لرزهای و افزایش قابلیت اعتماد به بهسازی و بازسازی سازههای حیاتی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهکارگیری آزمایشهای غیرمخرب برای افزایش دقت در ارزیابی لرزهای و افزایش قابلیت اعتماد به بهسازی و بازسازی سازههای حیاتی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهکارگیری آزمایشهای غیرمخرب برای افزایش دقت در ارزیابی لرزهای و افزایش قابلیت اعتماد به بهسازی و بازسازی سازههای حیاتی word :
سال انتشار: 1388
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی و مدیریت زیر ساختها
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
احسان مشتاق – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سازه، دانشگاه تربیت معلم تهران
علی معصومی – استادیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه تربیت معلم تهران
چکیده:
سازههای حیاتی بسیار زیادی از جمله مراکز تصمیمگیری و هدایت عملیات مدیریت بحران، بیمارستانها، ساختمانهای نظامی، ساختمانهای دولتی مهم، پلها و حتی سدهای بتنی در کشور موجودند که رفتار لرزهای اغلب آنها بنا به دلایلی با ابهام مواجه است. از جمله این دلایل میتوان به عدم وجود نقشههای چونساخت، کیفیت نامطلوب اجرا، آسیبدیدگی بتن در سازه (ترک خوردگی و مانند آن) و یا هر دلیل دیگری، اشاره کرد. برای ابهامزدایی و درک صحیح از رفتار لرزهای این سازهها، موضوع ارزیابی آسیبپذیری لرزهای آنها مطرح میشود. چرا که نخستین گام برای مقاومسازی، بازسازی و نوسازی این سازهها یا تمهیدات دیگر در جهت کاهش خسارات جانی و مالی و همچنین مدیریت بحران در زمان وقوع زلزله، ارزیابی استحکام لرزهای آنها است. در ارزیابی لرزهای سازهها از بازرسیهای چشمی، تحلیلهای استاتیکی غیرخطی یا تحلیلهای دینامیکی استفاده میشود. اما آنچه در همه این موارد از اهمیت بالایی برخوردار است، صحت نتایج این ارزیابیهاست. تنها در مواردی که نتایج بررسیهای تئوری به رفتار واقعی سازهها نزدیک است، قابلیت اعتماد به این ارزیابیها، بالا است. امروزه آزمایشهای استاتیکی و دینامیکی مناسبی بدون وارد آمدن خسارت به سازه جهت افزایش قابلیت اعتماد به ارزیابیهای لرزهای ارائه شده است که متأسفانه در ایران توجه چندانی به آنها نشده است. این درحالی است که نتایج این آزمایشها نهتنها به عنوان یک ابزار کنترلکننده، بلکه پیشنیاز هر گونه ارزیابی لرزهای است. بر اساس این آزمایشها پارامترهای مؤثر بر رفتار دینامیکی و عملکرد لرزهای سازهها از جمله پریود، شکلهای مودی، میرایی، مقاومت بتن، ترکخوردگی بتن و وضعیت آرماتورهای سازه، قابل محاسبه و بررسی است که در این مقاله به عنوان پیشنیاز هرگونه ارزیابی لرزهای، به این موارد پرداخته میشود.

کلمات کلیدی :