مقاله کارایی بیوپسی مخروطی به روش منجمد در ارزیابی ضایعات اینترا
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/24:: 4:47 صبح

مقاله کارایی بیوپسی مخروطی به روش منجمد در ارزیابی ضایعات اینترااپی تلیال دهانه رحم word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کارایی بیوپسی مخروطی به روش منجمد در ارزیابی ضایعات اینترااپی تلیال دهانه رحم word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارایی بیوپسی مخروطی به روش منجمد در ارزیابی ضایعات اینترااپی تلیال دهانه رحم word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کارایی بیوپسی مخروطی به روش منجمد در ارزیابی ضایعات اینترااپی تلیال دهانه رحم word :
مقاله کارایی بیوپسی مخروطی به روش منجمد در ارزیابی ضایعات اینترااپی تلیال دهانه رحم word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در مجله پزشکی کوثر از صفحه 49 تا 53 منتشر شده است.
نام: کارایی بیوپسی مخروطی به روش منجمد در ارزیابی ضایعات اینترااپی تلیال دهانه رحم
این مقاله دارای 5 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیوپسی مخروطی از دهانه رحم
مقاله نمونه منجمد
مقاله نئوپلازی اینترااپی تلیال با درجه بالا
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: حسن زاده مفرد ملیحه
جناب آقای / سرکار خانم: یوسفی زهره
جناب آقای / سرکار خانم: وحید فاطمه
جناب آقای / سرکار خانم: شریفی نوریه
جناب آقای / سرکار خانم: تی تی دژ وحید
چکیده و خلاصهای از مقاله:
اهداف: هدف از این مطالعه، بررسی کارایی نمونه گیری مخروطی از دهانه رحم به روش منجمد در بیماران با نئوپلازی های اینترااپی تلیال با درجه بالا، به منظور بررسی حاشیه ضایعه و رد کارسینوم تهاجمی انجام شد.
روش ها: 20 بیمار با نئوپلازی های اینترااپی تلیال با درجه بالا که از همگی آنها نمونه مخروطی از دهانه رحم به روش منجمد گرفته شده بود، به صورت مقطعی در حد فاصل فروردین 1387 تا شهریور 1388 مورد مطالعه قرار گرفتند و نتایج حاصل از نمونه منجمد و نمونه های دایمی در آنها با یکدیگر مقایسه شد.
یافته ها: در 15 مورد (%75)، نتایج حاصل از نمونه منجمد و نمونه دایمی کاملا یکسان بود. در 2 مورد، درجه CIN کمتر، در 2 مورد بیشتر و در یک مورد یکسان تلقی گردید. در یک بیمار، نتیجه نمونه منجمد CIN III و نتیجه نمونه دایمی کارسینوم تهاجمی گزارش شد که با توجه به تاثیر بالینی آن قابل ملاحظه بود. مقایسه این دو دسته نتایج با آزمون T زوجی نشان داد که تفاوت معنی داری بین این دو گروه وجود نداشت (P=0.716)؛ نتایج این دو روش با یکدیگر کاملا مرتبط بودند (r=0.761).
نتیجه گیری: نمونه منجمد در ارزیابی نئوپلازی اینترااپی تلیال با درجه بالا در نمونه های دهانه رحم بسیار ارزشمند است و کارآیی بالایی دارد.

کلمات کلیدی :