مقاله ارزیابی پتانسیل زراعی خلر (.Lathyrus sativus L) تحت شرایط
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/21:: 4:23 صبح

مقاله ارزیابی پتانسیل زراعی خلر (.Lathyrus sativus L) تحت شرایط دیم گرمسیری در منطقه گچساران word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی پتانسیل زراعی خلر (.Lathyrus sativus L) تحت شرایط دیم گرمسیری در منطقه گچساران word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پتانسیل زراعی خلر (.Lathyrus sativus L) تحت شرایط دیم گرمسیری در منطقه گچساران word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی پتانسیل زراعی خلر (.Lathyrus sativus L) تحت شرایط دیم گرمسیری در منطقه گچساران word :
مقاله ارزیابی پتانسیل زراعی خلر (.Lathyrus sativus L) تحت شرایط دیم گرمسیری در منطقه گچساران word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی) از صفحه 15 تا 25 منتشر شده است.
نام: ارزیابی پتانسیل زراعی خلر (.Lathyrus sativus L) تحت شرایط دیم گرمسیری در منطقه گچساران
این مقاله دارای 11 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خلر
مقاله دیم
مقاله شاخص برداشت
مقاله عملکرد دانه و علوفه
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: واعظی بهروز
جناب آقای / سرکار خانم: عبدی پور مسلم
جناب آقای / سرکار خانم: باوی وحید
جناب آقای / سرکار خانم: محمدی سیدعبدالحمید
چکیده و خلاصهای از مقاله:
به منظور ارزیابی پتانسیل زراعی خلر تحت شرایط دیم در مناطق خشک و نیمه خشک، تعداد 14 لاین انتخابی از مقایسه های مقدماتی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در طول سال های 1384 تا 1386 در ایستگاه تحقیقات دیم گچساران مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از تجزیه واریانس مرکب نشان داد، اثر ژنوتیپ، سال و اثر متقابل ژنوتیپ × سال برای اکثر صفات مورد بررسی معنی دار بود. در سال سوم به دلیل کاهش بارندگی، لاین ها از لحاظ کلیه صفات مورد بررسی نسبت به دو سال دیگر کمترین مقادیر را داشتند. بر اساس میانگین سه سال، عملکرد علوفه سبز دامنه ای بین 13719 تا 21294 کیلوگرم در هکتار، عملکرد بیولوژیکی دامنه ای بین 4670 تا 6789 کیلوگرم در هکتار، عملکرد دانه دامنه ای بین 1257 تا 1616 کیلوگرم در هکتار، عملکرد کاه دامنه ای بین 3297 تا 5067 کیلوگرم در هکتار، وزن 100 دانه دامنه ای بین 92 تا 13 گرم و شاخص برداشت دامنه ای بین 239 تا 303% داشتند. در پایان این بررسی لاین Sel.736 از لحاظ عملکرد علوفه سبز و ماده خشک و لاین Sel.1307 از لحاظ عملکرد دانه بیشترین مقادیر را به خود اختصاص دادند.

کلمات کلیدی :