مقاله بررسی تخریب فوتوکاتالیتیکی رنگ های آلی توسط نانوکامپوزیت ف
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/21:: 4:18 صبح

مقاله بررسی تخریب فوتوکاتالیتیکی رنگ های آلی توسط نانوکامپوزیت فسفوتنگستات گاما آلومینیوم اکسید تهیه شده به روش الحاقی word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تخریب فوتوکاتالیتیکی رنگ های آلی توسط نانوکامپوزیت فسفوتنگستات گاما آلومینیوم اکسید تهیه شده به روش الحاقی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تخریب فوتوکاتالیتیکی رنگ های آلی توسط نانوکامپوزیت فسفوتنگستات گاما آلومینیوم اکسید تهیه شده به روش الحاقی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تخریب فوتوکاتالیتیکی رنگ های آلی توسط نانوکامپوزیت فسفوتنگستات گاما آلومینیوم اکسید تهیه شده به روش الحاقی word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش ملی تصفیه آب و پساب های صنعتی
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
محمدرسول رحیمی – دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی تجزیه دانشگاه پیام نور واحد اصفهان
حسین صلواتی – استادیار دانشکده شیمی دانشگاه پیام نور واحد اصفهان
ناهید توکلی – استادیار دانشکده شیمی دانشگاه پیام نور واحد اصفهان
چکیده:
روش های تصفیه ی گوناگونی برای حذف آلاینده های آلی مانندرنگهای صنعتی، در پساب صنایع نساجی استفاده می شوند. در بین این روشها، فرآیند فوتوکاتالیزور از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا اکثر ترکیبات آلی را به طورکامل تجزیه کرده و به مواد معدنی مانند آب، دی اکسید کربن و اسیدهای معدنی تبدیل می کند . از این فرآیند در حضور تابش فرابنفش و امواج فراصوت، استفاده می شود. نانوفوتوکاتالیزور H3PW12O40/-Al2O3 به روش الحاقی تهیه شد و از طریق تکنیک های مختلفی مانند FT-IR, XRD ,SEM و UV-Vis شناسایی گردید. در این تحقیق فعالیت فوتوکاتالیزوری و سونوکاتالیزورینانوکامپوزیت H3PW12O40/-Al2O3 از طریق تخریب رنگهای مختلف )ردامین، سولفونیل قرمز، متیلن آبی، فوشین( در محیط آبی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین اثر عوامل مختلفی نظیر مدت زمان تابش، مقدار فوتوکاتالیزور، میزان اکسیژن دهی، PH و ; نیز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایشات نشان داد که PH نقش بسیار مهمی در کارایی تخریب رنگ دارد.

کلمات کلیدی :