مقاله تاریخچهی جهانی هک کردن (دستبرد کامپیوتری) pdf
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/6/31:: 8:53 صبح

مقاله تاریخچهی جهانی هک کردن (دستبرد کامپیوتری) pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاریخچهی جهانی هک کردن (دستبرد کامپیوتری) pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاریخچهی جهانی هک کردن (دستبرد کامپیوتری) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاریخچهی جهانی هک کردن (دستبرد کامپیوتری) pdf :
تاریخچهی جهانی هک کردن (دستبرد کامپیوتری)
هک کردن برخلاف انتظار مسالهای تازه نیست و حتا به یک کشور هم محدود نمیشود. نوشتار پیشرو تاریخچهی مختصری از این پدیده را در کشورهای مختلف بررسی میکند.
1971
در ویتنام دامپزشکی به نام “جان دراپر” از یک سوت ارزانقیمت در جعبهی پاپکورن و یک “جعبهی آبی دستساز” برای برقراری تماس تلفنی رایگان استفاده میکند. همزمان با انتشار راهنمای شرکت “اسکوایر” در مورد چگونگی ساختن جعبههای آبی، آمار تقلب و کلاهبرداری در زمینهی استفاده از تلفن در آمریکا به اوج خود میرسد.
1972
“استیو وزنیاک” و “استیو جابز”، شاگردان یک دبیرستان و موسسان آیندهی کامپیوتر اپل، به یک تجارت خانگی در زمینهی تولید و فروش “جعبههای آبی” اقدام کردند. در این روش ضمایم غیر قانونی هک شده در سیستم تلفنی به کاربر امکان برقراری یک تماس راه دور رایگان میداد.
1978
باشگاه “آشوب کامپیوتری” در آلمان به وجود میآید و پس از مدتی تبدیل به یکی از سازمانهای هکر تاثیرگذار در اروپا میشود.
1983
در میلواکی زیادهروی 6 نوجوان در هک کردن ماهها به طول میانجامد. آنها در این مدت به کامپیوترهای موسسات پرآوازهای مانند کتابخانهی ملی “لوس آلاموس” و مرکز سرطان یادوارهی “اسلون کترینگ” راه مییابند.
1983
فیلم ” بازیهای جنگ” در سینماها به نمایش گذاشته میشود.
1984
مجلس “سنا” قانون دستبرد و تقلب کامپیوتری را تصویب میکند، طبق این قانون نفوذ غیرقانونی به سیستمهای کامپیوتری یک جرم شناخته میشود.
1987
مجلهی “دکودر” برای طرفداران هک در ایتالیا منتشر میشود.
1988
“کوین میتنیک” به طور مخفیانه پیامهای الکترونیکی MCI، مرکز محاسبات عددی مقامهای رسمی امنیتی، را کنترل میکند. او مسوول خسارت 4 میلیون دلاریِ وارد شده به کامپیوترهای مرکز محاسبات عددی، دزدیدن یک سیستم کامپیوتری عظیم و مخفی امنیتی و دستیابی غیر مجاز به کدهای راه دور MCI از طریق کامپیوترهای دانشگاهی در لوسآنجلس و انگلستان بوده است. او 5 ماه را در زندان و 6 ماه را هم در یک بخش بازپروری سپری میکند. “میتنیک” در اواخر سال 1992 همزمان با شروع تحقیقات FBI در مورد صحت و اثبات نقض قوانین به وسیلهی او، فرار کرد.
1989
در آلمان غربی، تعدادی هکر به علت نفوذ غیرقانونی به سیستمهای دولتی و شرکتها و فروش کد منابع OS به KGB بازداشت شدند.
1991
شایعاتی دربارهی وجود ویروسی به نام “میکل آنژ” منتشر میشود. مبنی بر اینکه این ویروس کامپیوترها را در 6 مارس 1992؛ یعنی در پانصد و هفدهمین سالگرد تولد هنرمند، نابود میکند. هیچ اتفاقی در این روز نمیافتد.
1994
هکرهای روسی به رهبری “ولادیمیر لوین”، 10 میلیون دلار از بانک شهری، خارج و آن را به حسابهای بانکی خود در سراسر دنیا منتقل کردتد. پس از چندی “لوین” دستگیر و به جز 400 هزار دلار مابقی پولها پس گرفته شد.
1997
یک گروه هکر کانادایی به نام “انجمن وارز” به وبسایت یک شبکه تلویزیونی کانادایی نفوذ میکنند.
1997
یک نوجوان 15 سالهی کروات به کامپیوترهای نیروی هوایی آمریکا در “گوام” رخنه میکند.
1998
“اهود تنبوم” یک هکر 19 ساله اسراییلی راههایی برای ورود غیرقانونی به کامپیوترهای پنتاگون مییابد و برنامههای نرمافزاری آنجا را میدزدد. وی توسط FBI بازداشت میگردد، اما بعدها از مقامات مهم شرکت مشاورهی کامپیوتری میشود.
1998
دو هکر در چین به دلیل نفوذ به شبکهی کامپیوتری یک بانک و دزدیدن مبلغی معادل 31325 دلار محکوم به اعدام میشوند.
1999
“کلینتون” اعلام میکند که دولت 146 میلیارد دلار در FYOO صرف بهبود سیستم امنیت کامپیوتری خواهد کرد.
دسامبر 1999
یک هکر روسی سعی میکند از یک پخش کنندهی فروش سیدی در اینترنت مبلغ 100هزار دلار اخاذی میکند و برای رسیدن به خواستهاش موسسه را تهدید به افشای شمارهی کارت اعتباری مشتریانش میکند. او پس از ناکامی در گرفتن پول، این شمارهها را در یک وبسایت در معرض دید همگان میگذارد.
مارس 2000
“کلینتون” میگوید هیچگاه به دخترش، چلسی، در دبیرستان ایمیل نخواهد زد؛ زیرا کامپیوتر را وسیلهی امنی برای انتقال پیام نمیداند.
مه 2000
ویروس “دوستت دارم” با قابلیت کپی کردن خود برای هرکس از طریق کتابچهی آدرس به سرعت در تمام دنیا پخش میشود.
فوریه 2001
یک هکر هلندی به منظور تنبیه بسیاری از کسانی که به دیدن عکسهای غیراخلاقی یک قهرمان تنیس بسیار مشتاق بودند، ویروسی را به همین نام پخش میکند.
فوریه 2001
“آلبرت هانسن” مامور FBI به دلیل جاسوسی کامپیوتری برای روسها بازداشت میشود.
آوریل 2001
FBI با حیله دو هکر روسی را مجبور به آمدن به آمریکا میکند. سپس از آنها دربارهی نفوذ غیر قانونیشان به بانکهای آمریکا (در گذشته) اعتراف میگیرد.
مه 2001
تنش بین آمریکا و چین باعث ایجاد آشوب در شبکههای کامپیوتری توسط هکرهایی از هر دو کشور میشود، که این آشوب ششمین جنگ شبکهای در راه دفاع ملی نام میگیرد.
سپتامبر 2001
در صبح یازدهم سپتامبر قوانین جدید ضد تروریسم تصویب شدند. در بسیاری از این قوانین از هکرها به عنوان تروریست یاد شده است.
فوریه 2002
مایکروسافت در بخش “محاسبات قابل اطمینان ابتدایی”، ارتقای ویندوز را متوقف و 8 هزار برنامهنویس را تحت آموزشهای امنیتی قرار میدهد.
مه 2002
کرم “کلز- اچ” ازتمام ویروسهای شناخته شده از نظر تعداد کامپیوترهای ویروسی شده پیشی میگیرد.
فوریه 2003
ایالات متحده یک هکر اهل قزاقستان را به علت نفوذ غیر قانونی به کامپیوترهای “بولومبرگ” و اقدام به اخاذی محکوم میکند.
انواع حملات در شبکه های کامپیوتری

کلمات کلیدی :