سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله تجزیه علیت تحت شرایط معمولی و تنش شوری در ژرم پلاسم چغندرق

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تجزیه علیت تحت شرایط معمولی و تنش شوری در ژرم پلاسم چغندرقند word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه علیت تحت شرایط معمولی و تنش شوری در ژرم پلاسم چغندرقند word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه علیت تحت شرایط معمولی و تنش شوری در ژرم پلاسم چغندرقند word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه علیت تحت شرایط معمولی و تنش شوری در ژرم پلاسم چغندرقند word :

مقاله تجزیه علیت تحت شرایط معمولی و تنش شوری در ژرم پلاسم چغندرقند word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1389 در مجله چغندرقند از صفحه 1 تا 13 منتشر شده است.
نام: تجزیه علیت تحت شرایط معمولی و تنش شوری در ژرم پلاسم چغندرقند
این مقاله دارای 13 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اصلاح
مقاله تجزیه علیت
مقاله تنش شوری
مقاله چغندرقند
مقاله ژرم پلاسم
مقاله گلخانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
شناخت رابطه عملکرد ریشه در چغندرقند با صفات دیگر از اهمیت خاصی در اصلاح این محصول برخوردار است. تجزیه علیت یکی از روش های بسیار مفید کاربردی برای تجزیه ضرایب همبستگی ژنتیکی و فنوتییی و پی بردن به اثرات مستقیم و غیرمستقیم به شمار می رود. در این تحقیق، روابط بین عملکرد ریشه، اجزای عملکرد و برخی از صفات مرفولوژیک در چغندرقند مورد مطالعه قرار گرفت. در این بررسی، تعداد 20 توده اصلاحی در دو شرایط معمولی و تنش شوری در مزرعه و گلخانه مورد مطالعه قرار گرفتند. کشت در شرایط معمولی با استفاده از خاک مزرعه با هدایت الکتریکی 11 و اعمال تنش شوری با کاشت در زمین شور با هدایت الکتریکی حدود 12دسی زیمنس بر متر انجام شد. در گلخانه با افزودن نمک طعام، شرایط شوری مشابه فراهم شد. ابتدا همبستگی فنوتیپی بین صفات مطالعه شده با عملکرد ریشه محاسبه شد. سپس با استفاده از روش های رگرسیونی، مناسب ترین مدل برای عملکرد ریشه تهیه و در نهایت همبستگی عملکرد ریشه با صفات باقیمانده در مدل با استفاده از روش تجزیه علیت به اثرات مستقیم و غیرمستقیم تفکیک شد. نتایج نشان داد که در شرایط معمولی صفات درصد پوشش سبز و تراکم بوته حدود 56 درصد و در شرایط تنش شوری چهار متغیر سدیم، پتاسیم، درصد پوشش سبز و تراکم بوته 87 درصد ازتغییرات عملکردریشه را تبیین می کنند. تجزیه علیت برای صفت عملکردریشه به عنوان متغیر تابع در شرایط بدون تنش و تنش شوری نشان داد که در شرایط معمولی، درصد پوشش سبز دارای اثر مستقیم مثبت و قابل توجه (P=0.5534) و در شرایط تنش شوری پتاسیم (P=0.6591) و درصد پوشش سبز (P=0.5919) دارای اثرات مستقیم مثبت و قابل ملاحظه بود. لذا زمانی که به نژادگران تعداد زیادی لاین در اختیار داشته باشند، مقدار درصد پوشش سبز و پتاسیم محتوی ریشه راهنمای موثری در گزینش سریع، زود هنگام و موثر مواد ژنتیکی خواهد بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :