سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله ردیابی ژن nptII در دستگاه گوارش موشهای صحزایی تغذیه شذه با

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ردیابی ژن nptII در دستگاه گوارش موشهای صحزایی تغذیه شذه با سیب سمینی تزاریخته مقاوم به بیذ سیب سمینی word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ردیابی ژن nptII در دستگاه گوارش موشهای صحزایی تغذیه شذه با سیب سمینی تزاریخته مقاوم به بیذ سیب سمینی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ردیابی ژن nptII در دستگاه گوارش موشهای صحزایی تغذیه شذه با سیب سمینی تزاریخته مقاوم به بیذ سیب سمینی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ردیابی ژن nptII در دستگاه گوارش موشهای صحزایی تغذیه شذه با سیب سمینی تزاریخته مقاوم به بیذ سیب سمینی word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (گیاهی، دامی و صنعتی)
تعداد صفحات: 3
چکیده:
ژن کد کننده پروتئین Cry1Ab به طور گسترده جهت مقاومت به حشرات و آفات در مهندسی ژنتیک گیاهان استفاده می شود. در مورد سرنوشت دی . ان . ای موجود در غذاهای حاصل از محصولات مهندسی ژنتیک شده (تراریخته) که به مصرف انسان و دام می رسد ملاحظاتی ابراز شده است . برای بررسی میزان پایداری و وجود قطعات نو ترکیب سیب زمینی تراریخته در دتگاه گوارش و احتمال جذب انها از مدل حیوانی موش صحرایی استفاده شد. پس از اتمام یک دوره خوراک دهی 90 روزه نمونه هایی از محتوای دستگاه گوارش از بخش معده و سکوم موشها برداشته شد. پس از استخراج دی ان ا و بررسی کمیت و کیفیت ان اقدام به شناسایی و رد یابی قطعات مختلف ترازن با روش واکنش زنجیره ای پلیمر از و با استفاده از اغازگرهای اختصاصی قطعات داخل زنی شد . بر اساس نتایج به دست آمده قطعات ژن کاروپلاستی cp به عنوان زن شاهد در هر دو گروه از زن های تغذیه شده با سیب زمینی تراریخته و غیر تراریخته شناسایی شد. نتایج واکنش زنجیره ای پلیمر از برای ژن nptII در تعدادی از نمونه های برخی از گروههای تراریخته مثبت بود و در گروه کنترل هیچ قطعه ای مشاهده نشد. نایج این تحقیق نشان داد که سرنوشت مولکول دی ان ا خواه مولکول داخلی یک ماده غذایی باشد و یا مولکول دی ان ا منتقل شده (تراژن) در درون دستگاه گوارش یکسان و طبیعی است و سرنوشت دی ان ا موجود در غذای تراریخته در دستگاه گوارش موش یکسان است و حضور قطعاتی از این ژن ها در بخش های مختلف دستگاه گوارش موش طبیعی است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :