مقاله کنترل خوردگی نیروگاهی سوزاننده نفت سنگین توسط افزودنی اکسی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله کنترل خوردگی نیروگاهی سوزاننده نفت سنگین توسط افزودنی اکسید منیزیم word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل خوردگی نیروگاهی سوزاننده نفت سنگین توسط افزودنی اکسید منیزیم word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل خوردگی نیروگاهی سوزاننده نفت سنگین توسط افزودنی اکسید منیزیم word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل خوردگی نیروگاهی سوزاننده نفت سنگین توسط افزودنی اکسید منیزیم word :

سال انتشار: 1374

محل انتشار: چهارمین کنگره ملی خوردگی ایران

تعداد صفحات: 17

چکیده:

خوردگی ناشی از سوزاندن نفت سنگین مشکل جدیدی نبوده و هنوز نیز تحمیلی بر طرح بویلرهای جدید می باشد و باعث شکست لوله ها و تخریب تجهیزات در واحد های موجود می گردد. باقیماندن عناصر خورنده ای همچون وانادیم ، سدیم و گوگرد طی عملیات تقطیر نفت خام در نفت سنگین، پس از احتراق منجر به تولید رسوبهای خاکستر نفت و SO3 درجریان گازی سمت آتش بویلرها می شود.
با افزایش راندمان بویلرها در قرن بیستم توسط کاربرد درجه حرارت و فشار های بخار بالاتر، درجه حرارت فلز لوله هم به حدی رسید که رسوب خاکستر نفت بصورت مذاب بر روی لوله های تشکیل شد. شکل (1) روند طراحی درجه حرارت بخار خروجی بویلرهای صنعتی را طی سالهای اخیر نشان می دهد. اولین خوردگی خاکستر نفت در سال 1950 در شمالآمریکا بعنوان مشکلی فعال مشاهده شد.پس از 1965 اغلب واحدها درجهحرارت و بخار خروجی خود را در محدوده 540 درجه سانتی گراد (1005°F ) محدود کرده اند تا از خوردگی ناشی از وجود خاکستر نفت مذاب اجتناب شود، ولی با این وجود هنوز هم لوله های دی هیتروسوپر هیتر نیروگاه های مدرن در دمای درجه حرارتهایی کار می کنند که این امکان خوردگی خاکستر نفت در آنها وجوددارد. سرعت خوردگی لوله های دی هیتروسوپر هیتر بیش از 0/03 اینچ درسال گزارش شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :