مقاله ارزیابی ایمنی دوربرگردانهای بزرگراههای برون شهری بر اساس م

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی ایمنی دوربرگردانهای بزرگراههای برون شهری بر اساس معیار شاخص ایمنی (مطالعه موردی: بزرگراه ساری – قائمشهر) word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ایمنی دوربرگردانهای بزرگراههای برون شهری بر اساس معیار شاخص ایمنی (مطالعه موردی: بزرگراه ساری – قائمشهر) word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ایمنی دوربرگردانهای بزرگراههای برون شهری بر اساس معیار شاخص ایمنی (مطالعه موردی: بزرگراه ساری – قائمشهر) word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ایمنی دوربرگردانهای بزرگراههای برون شهری بر اساس معیار شاخص ایمنی (مطالعه موردی: بزرگراه ساری – قائمشهر) word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
تعداد صفحات: 12
چکیده:
ساخت دوربرگردان رایج بر پایه معیارهای کنترل شده به جهت برخی مزیت‌ها در مقایسه با استفاده از دوربرگردان های غیر هم سطح از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. جلوگیری از اجرای پروژه‌های پرهزینه مانند دوربرگردان‌های غیر همسطح واجرای سریع پروژه‌ها در زمان کوتاه از اهم اهداف ساخت دوربرگردان‌های متداول است اشکالات طراحی و اجرایی در ساخت دوربرگردان‌ها علاوه بر کاهش ظرفیت و ایمنی، خود منجر به تشدید مسائل رفتاری رانندگان و عدم رعایت ضوابط راهنمایی و رانندگی می‌شود که بطور مضاعف، عملکرد شبکه را دچار اختلال می‌سازد.از این رو در این پژوهش به بررسی ایمنی دوربرگردان‌های موجود در بزرگراه‌ ساری – قائمشهر به عنوان یکی از پرترددترین محورهای کشور پرداخته شده است. باتوجه به محدودیت فضا و مشکلات اقتصادی امکان ساخت دوربرگردان غیرهمسطح وجود نداشت و برای رفع نیازهای دسترسی مردم دوربرگردان‌های همسطح متداول ساخته شده است. دراین پژوهش پس از شناسایی و بررسی مشخصات هندسی،‌فیزیکی و ترافیکی دوربرگردان‌های موجود با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP به بررسی عملکرد دوربرگردان‌ها پرداخته شده است. با تحلیل نتایج و هم‌چنین بررسی شاخص‌های ایمنی تعریف شده و وزن‌دادن به هریک از این شاخص‌ها، دوربرگردان‌های موجود از نظر ایمنی طبقه‌بندی شده و سپس با توجه به این طبقه‌بندی می‌توان نسبت به اصلاح عملکرد آن اقدام نمود. در پایان براساس تحلیل وضعیت ایمنی دوربرگردان‌های مطالعه شده نشان داده شده است که اکثر دوربرگردان‌های مورد مطالعه از نظر شاخص‌هایی از قبیل تابلوهای هشداری و علائم افقی (خط کشی چهت‌نما روی سطح اسفالت) و شعاع گردش واگرد وضعیت نامناسبی دارند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :