مقاله تعیین تراکم توسعه پایدار با رویکرد ظرفیت تحمل زیست محیطی د

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تعیین تراکم توسعه پایدار با رویکرد ظرفیت تحمل زیست محیطی در منطقه 9 شهرداری مشهد (با تأکید بر ظرفیت برد راه ها) word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین تراکم توسعه پایدار با رویکرد ظرفیت تحمل زیست محیطی در منطقه 9 شهرداری مشهد (با تأکید بر ظرفیت برد راه ها) word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین تراکم توسعه پایدار با رویکرد ظرفیت تحمل زیست محیطی در منطقه 9 شهرداری مشهد (با تأکید بر ظرفیت برد راه ها) word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین تراکم توسعه پایدار با رویکرد ظرفیت تحمل زیست محیطی در منطقه 9 شهرداری مشهد (با تأکید بر ظرفیت برد راه ها) word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی در جستجوی شهر فردا و اکاوی مفاهیم و مصادیق در شهر اسلامی – ایرانی
تعداد صفحات: 15
نویسنده(ها):
محمدرحیم رهنما – دانشیار گروه جغرافیا دانشگاه فردوسی مشهد
شهرزاد قلی زاده سرابی – کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:
رویکرد ظرفیت تحمل زیست محیطی یکی از مؤثرترین و کارآمدترین رویکردها در تعیین تراکم توسعه و در عین حال یکی از مفاهیم فراموش شده طرح های توسعه شهری در بسیاری از شهرهای ایران از جمله کلانشهر مشهد و مناطق آن می باشد. لذا هدف این مقاله تعیین تراکم بهینه توسعه (ضریب سطح زیربنا) با رویکرد ظرفیت تحمل زیست محیطی و با تأکید بر ظرفیت برد راه ها در منطقه 9 شهرداری مشهد در راستای سلامت و کارایی محیط شهری در فرآیند برنامه ریزی و مدیریت پایدار کلانشهر مشهد می باشد. در این مطالعه مفهوم ظرفیت تحمل با تأکید بر ارتباط بین مصرف و تولید آلودگی شکل می گیرد. به منظور تعیین ضریب سطح زیربنا بر حسب توان جمعیت پذیری منطقه و ظرفیت برد راه های شهری، در ابتدا بار عملکردی راه ها منطبق بر ظرفیت عملی آنها در سطح سرویس معین محاسبه شده و سپس بر مبنای استانداردهای زیست محیطی و آستانه های مجاز آلودگی (برحسب غلظت آلاینده ((NO(x )توان جمعیت پذیری منطقه تعدیل و تراکم مطلوب توسعه تعیین شده است. اطلاعات و داده های اولیه مورد نیاز این مطالعه از دو روش اسنادی و میدانی بدست آمده و پس از طبقه بندی و تلخیص، در سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و با استفاده از مدل نشر آلایندگی و مجموع روابط ریاضی محاسبه و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. مطابق با نتایج بدست آمده حداکثر توان جمعیت پذیری منطقه برابر با 300869 نفر با متوسط ضریب زیربنای 216/5 درصد و با حداکثر تراکم جمعیت، تراکم ناخالص و تراکم خالص مسکونی به ترتیب 92، 181 و 274 نفر درهکتار تعیین شده است. نتایج نشان داد که جمعیت و تراکم توسعه بر ظرفیت تحمل منطقه بر اساس ظرفیت برد راه ها منطبق بوده و در حد آستانه های مجاز قرار دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :