مقاله بررسی فراوانی عوامل مرتبط با خانه گریزی دختران فراری ارجاع
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/26:: 3:0 صبح

مقاله بررسی فراوانی عوامل مرتبط با خانه گریزی دختران فراری ارجاع داده شده به یکی از مراکز پزشکی قانونی استان تهران word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فراوانی عوامل مرتبط با خانه گریزی دختران فراری ارجاع داده شده به یکی از مراکز پزشکی قانونی استان تهران word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی عوامل مرتبط با خانه گریزی دختران فراری ارجاع داده شده به یکی از مراکز پزشکی قانونی استان تهران word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی عوامل مرتبط با خانه گریزی دختران فراری ارجاع داده شده به یکی از مراکز پزشکی قانونی استان تهران word :
مقاله بررسی فراوانی عوامل مرتبط با خانه گریزی دختران فراری ارجاع داده شده به یکی از مراکز پزشکی قانونی استان تهران word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در مجله علمی پزشکی قانونی از صفحه 14 تا 20 منتشر شده است.
نام: بررسی فراوانی عوامل مرتبط با خانه گریزی دختران فراری ارجاع داده شده به یکی از مراکز پزشکی قانونی استان تهران
این مقاله دارای 7 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فرار از خانه
مقاله دختران فراری
مقاله سازمان پزشکی قانونی کشور
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: صابری اسفیدواجانی محسن
جناب آقای / سرکار خانم: مولوی نجومی مرضیه
جناب آقای / سرکار خانم: ملکوتی سیدکاظم
جناب آقای / سرکار خانم: اسماعیلی شاهرودی مقدم زهرا
جناب آقای / سرکار خانم: بحرینی مهشید
جناب آقای / سرکار خانم: جعفری آسیه
جناب آقای / سرکار خانم: مهاجرپور امیرمحمد
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: پدیده فرار دختران از منزل طی سال های اخیر در جامعه رو به فزونی نهاده است بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی سالانه بیش از یک میلیون نوجوان 19-13 ساله از خانه فرار می کنند که از این تعداد %74 دختر و %26 پسر هستند. از جمله علل فرار می توان به عوامل فردی، خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی اشاره کرد. طرح مذکور عوامل مرتبط با فرار دختران را ارزیابی کرده راهکار مناسبی را برای پیشگیری و کنترل عوامل و معضلات حاصل از فرار پیشنهاد می دهد.
روش بررسی: در این مطالعه دختران فراری ارجاع داده شده به بخش معاینات زنان مرکز پزشکی قانونی منطقه جنوب تهران مورد معاینه بالینی قرار گرفته و پرسشنامه تهیه شده که شامل متغیرهای طرح است، براساس مصاحبه تکمیل شد. در نهایت پس از جمع آوری داده ها، تجزیه و تحلیل آماری آنها صورت گرفت.
یافته ها: با توجه به تعریف ارایه شده از دختر فراری، 66 نفر وارد مطالعه شدند. میانگین سن در هنگام فرار و انحراف معیار آن به ترتیب 176 و 317 سال بود. اکثر نمونه ها (%844) هرگز مواد مخدر مصرف نکرده بودند. همچنین اکثر نمونه ها (%825) هرگز الکل مصرف نکرده بودند. در بین نمونه ها، 18 نفر (%29) سابقه تجربه سوء استفاده جسمی و 5 نفر (%85) سابقه سوء استفاده جنسی در خانه را داشتند. سابقه رابطه جنسی با جنس مخالف قبل از فرار در 22 مورد (%344) وجود داشت. در بین نمونه ها، پرده بکارت در 32 مورد (%627) مدخوله بود. بر اساس پرسشنامه سلامت عمومی 28 (GHQ) سوالی استاندارد شده فارسی و با نقطه برش 23، از تعداد 58 موردی که پرسشنامه را تکمیل کرده بودند، 42 نفر (%724) نیاز به بررسی بیشتر داشتند.
نتیجه گیری: با توجه به روند رو به افزایش پدیده فرار دختران از خانه و مسایل و عواقب حاصل از فرار دختران، توجه به مساله پیشگیری و شناسایی عوامل زمینه ساز و اجرای مداخلات گوناگون جهت اصلاح آنها ضروری به نظر می رسد.

کلمات کلیدی :