مقاله بررسی مهارتهای نوشتاری در بین دانشجویان نظام آموزش حضوری و

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی مهارتهای نوشتاری در بین دانشجویان نظام آموزش حضوری و از راه دور مورد مطالعه: دانشگاه پیام نور و دانشگاه شهید باهنر کرمان word دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مهارتهای نوشتاری در بین دانشجویان نظام آموزش حضوری و از راه دور مورد مطالعه: دانشگاه پیام نور و دانشگاه شهید باهنر کرمان word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مهارتهای نوشتاری در بین دانشجویان نظام آموزش حضوری و از راه دور مورد مطالعه: دانشگاه پیام نور و دانشگاه شهید باهنر کرمان word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مهارتهای نوشتاری در بین دانشجویان نظام آموزش حضوری و از راه دور مورد مطالعه: دانشگاه پیام نور و دانشگاه شهید باهنر کرمان word :

مقاله بررسی مهارتهای نوشتاری در بین دانشجویان نظام آموزش حضوری و از راه دور مورد مطالعه: دانشگاه پیام نور و دانشگاه شهید باهنر کرمان word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در آموزش عالی ایران از صفحه 137 تا 160 منتشر شده است.
نام: بررسی مهارتهای نوشتاری در بین دانشجویان نظام آموزش حضوری و از راه دور مورد مطالعه: دانشگاه پیام نور و دانشگاه شهید باهنر کرمان
این مقاله دارای 24 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مهارت نوشتن
مقاله آموزش حضوری
مقاله آموزش از راه دور
مقاله آموزش دانشگاهی
مقاله آموزش عالی
مقاله اثرات آموزش دانشگاهی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: موسی پور نعمت اله
جناب آقای / سرکار خانم: مهرانی مهشید
جناب آقای / سرکار خانم: زندی بهمن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: پژوهش حاضر به منظور مقایسه مهارت نوشتن دانشجویان و عوامل مرتبط با آن در دو نظام آموزش حضوری و آموزش از راه دور در مولفه های املا، نگارش، به کار گیری صحیح قواعد دستوری، نگارشی، علایم سجاوندی، کاربرد صحیح خط و میزان نوشته دانشجویان انجام شده است.
روش: جامعه مورد مطالعه شامل کلیه دانشجویان سال های سوم و چهارم دوره کارشناسی دانشگاههای شهید باهنر و پیام نور مرکز کرمان به عنوان نمونه ای از دو نظام آموزش حضوری و آموزش از راه دور بود. برای نمونه گیری، ابتدا با استفاده از روش نمونه گیری گزینشی، 10 رشته مشترک تحصیلی در دو دانشگاه مورد بررسی انتخاب شد. سپس با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی، 400 دانشجو (200 دانشجو در هر یک از دو نظام آموزشی) انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطّلاعات آزمون سنجش عملکرد تحصیلی بود، که پس از سنجش روایی و پایایی مورد استفاده قرار گرفت. داده های به دست آمده با استفاده از آزمون T مستقل، برای مقایسه نمرات دانشجویان دو دانشگاه و رگرسیون چند متغیره، برای بررسی رابطه ها (تاثیر) تحلیل شدند.
نتایج: نتایج به دست آمده نشان داد که بین نمرات دانشجویان دو نظام آموزشی در زمینه های نوشتن (p<0.000)، املا (p<0.000)، به کارگیری صحیح قواعد دستوری (p<0.041) و بیان عقاید و افکار متناسب با موضوع (p<0.049) تفاوت معنی دار وجود دارد؛ یعنی دانشجویان دانشگاه پیام نور (آموزش از راه دور) در هریک از مولفه های یاد شده، نسبت به دانشجویان دانشگاه شهید باهنر (آموزش حضوری) عملکرد ضعیف تری داشته اند. افزون بر آن، نتایج تحلیل رگرسیون چند متغیره، برای بررسی رابطه بین متغیرها نشان داد که متغیرهای دانشگاه و رشته تحصیلی بر متغیر املا، متغیرهای دانشگاه و جنسیت بر متغیرهای نگارش و قواعد دستوری، متغیر جنسیت بر متغیرهای کاربرد هنجار خط، علایم سجاوندی و میزان نوشته، متغیرهای دانشگاه و جنسیت و رشته تحصیلی بر بیان اندیشه و افکار متناسب با موضوع، تاثیر می گذارند. اما هیچ یک از متغیرهای مورد بررسی بر متغیر قواعد نگارشی تاثیری نمی گذارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق در مورد فیبرنوری در شبکه ارتباطات زیرساخت word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق در مورد فیبرنوری در شبکه ارتباطات زیرساخت word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد فیبرنوری در شبکه ارتباطات زیرساخت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد فیبرنوری در شبکه ارتباطات زیرساخت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد فیبرنوری در شبکه ارتباطات زیرساخت word :

فیبرنوری در شبکه ارتباطات زیرساخت

مقدمه: سرعت تحولات و پیدایش فناوری های نوین ، تنوع خدمات پیشرفته و تقاضای فزاینده برای این خدمات ، لزوم اسـتـفـادهینه از منابع مالی و انسانی و گسترش روز افزون بازار رقابت ، موجب گردیده تا نگرش به صنعت مخابرات در قیاس با سایر صنایع متفاوت باشد . این نگرش هوشمندانه مبین این واقعیت است که فناوری اطلاعات و ارتباطات ، نیروی محـرکـه تــوسعه در همه ابـعـاد اسـت و ایـن مـهم ، ضـرورت های توسعه را متجلی می گرداند .

در این راستا شرکت ارتباطات زیرساخت در برنامه های پنجساله، توسعه شبکه های مخابراتی مبتنی بر فناوری نوری را در دستور کار خود قرار داد :
اهداف طرح
1- پاسخ دهی به نیازهای ارتباطی برنامه های توسعه‌ی کشور
2- بستر سازی برای حضور شرکت های دولتی و غیر دولتی در بازار مخابرات
3- سوق دادن جامعه به سمت جامعه اطلاعات
4- سرعت بخشیدن به توسعه اقتصادی و اجتماعی
5- ارائه خدمات مورد نیاز جامعه در حد مطلوب

6- رفع موانع و تنگناها برای پیاده سازی دولت الکترونیکی
7- حضور موثر در دهکده جهانی
8- ایجاد زیرساخت لازم برای تجارت الکترونیکی
9- ایجاد شاهراه ارتباطی جهت حمل ترافیک

10- ایجاد قطب ارتباطات منطقه ای در داخل کشور و تقویت توان راهبردی
11- امکان حضور گسترده و فعال در تمام نقاط کشور از طریق نقاط حضور (POP )
12- حضور در بازار رقابتی
13- امکان دسترسی به شبکه های نوری یکپارچه
14- ایجاد شبکه یکپارچه مخابراتی توسعه پذیر و قابل انعطاف
برای نیل به اهداف فوق ، نیاز به بستر مخابراتی با پهنای باند وسیع و مطمئن است . در این راستا فیبر نوری با مزایای زیر به کار گرفته شد :
1- تضعیف پایین

2- قیمت تمام شده مناسب
3- سهولت کار کابل کشی به دلیل سبک بودن
4- عدم نویز پذیری
5- عدم تأثیر ناپذیری از عوامل خارجی ( مانند میدانهای الکتریکی و مغناطیسی )
6- امنیت بالا به علت شنود ناپذیری (در مقابل سیستم های رادیویی)
7- عدم همشنوایی
8- پهنای باند وسیع و مطمئن
9- شبکه سازی مطمئن با قابلیت انعطاف
10- قابلیت ایجاد شبکه همگرا
11-
لذا اکنون امکان ارائه خدمات مختلف در هر زمان و در هر مکان و برای هر کس فراهم آمده است.
شبکه یکپارچه نوری ایران با پهنای باندی در حدود ترا هرتز ( Tr Hz ) متشکل از بزرگراه هایی برای ارسال و دریافت بهنگام اطلاعات است. بطوریکه بدون وجود این فناوری دقیق و حساس ، امکان ارائه خدمات چندرسانه ای میسر نیست . با وجود شبکه یکپارچه نوری ایران ، می توان حجم اطلاعات بسیار زیادی را جابجا نمود و شرکت ارتباطات زیرساخت ایران با استفاده از توانمندی های آن قادر است بعنوان قطب مخابراتی در منطقه عمل نموده و کشورهای مختلف همسایه را نیز به هم متصل سازد .

خدمات بالقوه شبکه ملی فیبرنوری ایران
خدمات مخابراتی از اجزاء عمده اقتصاد ملی و جهانی بشمار می روند زیرا علاوه بر
سود آوری هنگفت نقش اساسی و محوری در ارتقاء سطح اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی ایفا می نمایند . به همین دلیل شرکتهای بسیاری راغب به سرمایه گذاری در بخشهای مختلف شبکه مخابرات گردیده اند. این سرمایه گذاریها گردش مالی مطلوب، ارائه خدمات متنوع وگسترده ، تبعات اجتماعی مانند ایجاد اشتغال ، بهبود وضع بهداشت و درمان ، ارتقاء سطح دانش عمومی و تخصصی ، امنیت ، صرفه جویی در وقت و انرژی و … بسیاری دیگر را در پی دارند.

با توجه به اینکه شبکه یکپارچه نوری ایران واسط میان شبکه های محلی، شهری و منطقه ای است بخش مهمی از خدمات قابل ارائه از طریق شبکه ی نوری ایران مستلزم پیش بینی و عرضه این سرویس ها در LAN ها و شبکه های شهری متصل به شبکه یکپارچه نوری ایران است که عبارتند از :
ارسال داده با سرعت بالا

تلفن تصویری
ویدئو بر اساس تقاضا Video on – demand
پزشکی از دور
آموزش از دور
اینترنت پرسرعت
ارسال متن ( Text )
کنترل خانه از دور

ارسال فایلهای با حجم زیاد
ویدئو کنفرانس
بانکداری الکترونیکی
خرید از دور
خدمات صوتی با کیفیت بالا
خدمات چند رسانه ای ( Multi Media )

ارائه پهنای باندهای مختلف به متقاضیان بر اساس درخواست آنها

رویکردهای فنی
برای ایجاد یک شبکه مخابرات نوری کارآمد و نیل به اهداف برشمرده ، بایستی موارد زیر در نظر گرفته شود :
1- رعایت استاندارد های بین المللی
2- استفاده از تجهیزات منطبق بر فناوری های روز
3- رعایت اصول صحیح شبکه سازی

4- استفاده مناسب از برنامه های نرم افزاری برای طراحی شبکه
5- بهره گیری از نیروی انسانی متخصص ، آموزش دیده و کارآمد

در این راستا مشخصات تارهای به کار گرفته شده در شبکه فیبرنوری کشور در برنامه های توسعه در مقاطع زمانی مختلف، با توجه به استانداردها و فناوری روز و متناسب با توانایی تولید تجهیزات مخابراتی مربوطه انتخاب گردید که به شرح ذیل می باشد :

تار تک مد single mode fiber (S . M) مطابق با استاندارد G.652 :
اولین تار نوری که به طور فراگیر درشبکه های مخابراتی مورد استفاده قرارگرفت ، تارنوری SM براساس توصیه G. 652 اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU-T) است . این تار در پـنـجـره30 nm دارای پاشندگی صفر بوده و حداقل تضعیف آن در پنجره 1550 nm است . نکته قابل ذکر این است که درپنجره 1550 nm علیرغم تضعیف کم ، پاشندگی درآن زیاد بوده و در پنجره 1330 nm علیرغم پاشندگی صفر، دارای تضعیف بالاتری است. این نوع تار جهت کار درپنجره 1330 nm طراحی شده است وبا توجه به مسافت و نرخ بیت ارسالی روی آن درسالهای اولیه استفاده از تارنوری کاربرد فراوانی داشته است به طوریکه بخش اعظمی از شبکه های موجود مخابراتی از این نوع تار استفاده می نمایند و َدربرنامه پنج ساله اول توسعه نیز از این نوع تار استفاده گردیده استَ .

با توجه به مقدار تضعیف این تار درپنجـره 1330 nm کــه محدودیــت فاصله را درپی دارد اسـتـفـاده از پـنـجـره 1550 nm به طور روز افزونی افزایش یافت . ولی به دلیل پاشندگی بالائی این نوع تار دراین

پنجره( شکل 1 ) وافزایش نرخ بیت های ارسالی ، عامل محدودکننده پاشندگی نیز خود را نشان داد.به این دلیل طراحان وتولیدکنندگان فیبرنوری ، فیبرنوری جدیدی را طرح نمودندکه ضریب پاشندگی آن در پنجره 1550 nm صفر بود ، به عبارت دیگر ضریب پاشندگی صفر از پـنجـره 1330 nm بـه پـنجـره 1550 nm منتقل گردید ، به همین دلیل به این تار جدید DSF (Dispersion –shifted -fiber) می‌گویند .

شکل 1 ( نمایش پاشندگی برحسب طول موج تار SM )

تار DSF مطابق با استاندارد G.653 :
با توجه به اینکه فیبرنوری درپنجره 1550nm، تضعیف کمتری نسبت به پنجره 1330 nm دارد
(شکل 2) استفاده از این پنجره توجه استفاده کنندگان را جلب نمود و تولید ادوات و تجهیزات نوری دراین پنجره افزایش چشمگیری پیدا کرد . به طوریکه در طول چند سال پنجره 1550 nm درکاربردهای مخابراتی از اهمیت ویژه ای برخوردارشد .
این تار نوری با توجه به افزایش بیت ریت ارسالی وطول مسیر ، توسط طراحان ارائه ودر شبکه های مخابراتی
برای فواصل طولانی مورد استفاده قرار گرفت .

شکل 2 – مشخصه پاشندگی تار DSF و SM

شکل 2 مشخصه پاشندگی این‌تاررابرحسب طول موج و مشخصه تار SM استاندارد را نشان می‌دهد . نیاز روزافزون ‌به ظرفیت ‌زیاد و محدودیت فناوری همتافتگری تقسیم زمانی TDM (Time Division Multipxing) طراحان سیستمهای مخابــراتی ‌را بــه ‌سـمـت ‌استـفـاده ‌ازفناوری ‌جــدیــدی بــه نـــام همتافتگری تقسیم طول موج WDM (( Wave length Division Multiplexing و Dense –WDM سوق داد .
در این فناوری امکان ارسال ، دریافت و یا ارسال و دریافت همزمان چند طول موج نوری بر روی یک تار امکان پذیر است . هر یک از طول موجها را یک کانال نوری می نامند که بطور مستقل اطلاعات مجزایی را حمل می نمایند .

شکل 3- نمایش سیستم همتافتگری فشرده‌ی تقسیم طول موج DWDM

بدلیل درخواست و کاربرد زیاد فناوری DWDM برروی تار نوری ، به منظور افزایش ظرفیت شبکه‌های مخابراتی ، محدودیتهایی درانتقال این فناوری از طریق تار DSF بروزنمود . این محدویتها درتار SM استاندارد کمتر از تار DSF بود . لیکن محدویت قبلی تار SM استاندار که همانا پاشندگی زیاد آن دراین پنجره بود کماکان وجود داشت . محدودیت های تار DSF جهت بکار گیری فناوری DWDM بدلیل بروز اثرات غیر خطی شیشه است که این اثرات غیر خطی عبارتند از :
-اختلاط چهار موجی – Four wave mixing (FWM)

– خود مدوله سازی فاز – Self Phase Modulation (SPM)
– مدوله سازی متقاطع فاز – Cross Phase Modulation (XPM)
– پراکنش «رامان» انگیخته – Stimulated Ramman Scatering ( SRS)
– پراکنش «بریلویین» انگیخته – Stimulated Brilluin Scatering (SBS)

پدیده‌ی اختلاط چهار موجیFWM در پاشندگی صفربیشترین تاثیر را خواهد داشت . این پدیده سبب بروز مولفه‌های نوری ناخواسته (طول موجهای نوری جدید) می گردد که درصورت زیاد بودن تعداد طول موجها و کم بودن فاصله آنها تعداد این مولفه‌ها و مزاحمت آنها بیشتر می گردد زیرافیلتر کردن طول موجهای مطلوب به سختی انجام شده و گاهاً این طول موجهای ناخواسته دقیقاً روی طول موجهای اصلی قرار می گیرد که به هیچ وجه قابل فیلتر کردن نبوده وسبب هم شنوایی می گردد . به این دلیل تار DSF دارای محدودیت زیادی برای به کارگیری درسیستمهای DWDM است.

خود مدوله سازی فاز SPM پدیده دیگری است که دراثر چگالی نوری زیاد درمحیط انتقال شیشه بوجودمی آید . SPM بدلیل وابستگی ضریب شکست شیشه به توان نوری ودرنتیجه وابستگی سرعت انتقال نور درشیشه به توان آن بوجود می آید . به این ترتیب با تغییر توان نوری تغییرات فازی بوجود آمده دراثر تغییر سرعت به ترتیبی خواهد بود که سبب پهن شدگی پالس می گردد که اصطلاحاً بـــه آن جابه جایی سرخ red-shift و
جابه جایی آبی blue- shift می گویند . این پدیده بیشتر درسیستمهای تک کاناله با نرخ بیت بالا مزاحمت ایجاد می کند .

یکی دیگر از اثـــرات غــیـر خــطی، پدیده مدوله سازی متقاطع فاز (XPM )است که درسیــستمهای چند کاناله (WDM , DWDM) سبب جفت شدگی فاز ی بین کانالها و پهن شدگی پالس می گردد .

دو پدیده پراکنش نوع SRS و SBS ، بیشتر درزمینه تضعیف انرژی نورانی اثر می گذارد که به علت بالا بودن توان نوری تغذیه شده به فیبر بوجود می آید .
با توجه به محدویتهای برشمرده درفوق طراحان تارنوری، پژوهش گران اقدام به طرح و تولید تار نوری جدیدی به نام تار با جابه جایی پاشندگی غیر صفر NZDSF نمودند که در محدوده 1550nm فاقد پاشندگی صفر بوده و سطح مقطع موثر آن(Core- Effective- Area) نسبت به تار DSF بزرگتر بود .

تارNZDSF مطابق با استانداردG . 655 :
این تار همانطور که از شکل 4 برمی آید ، دارای پاشندگی صفر خارج از پنجره 1550nm است . وبدین ترتیب پدیده FWM درآن حذف می شود . ضمناً بدلیل بزرگ بودن سطح موثر آن بطورکلی اثرات غیر خطی به میزان قابل توجهی درآن کاهش می یاید .

شکل 4- مشخصه تار با جابه جایی پاشندگی غیر صفر NZDSF

کاربرد عمده این تار برای سیـستـمـهای DWDM و WDM است .
لازم به ذکراست براساس این توصیه مجموعه ای از تارهابه نام :

Larg Effective Area Fiber = LEAF
توسط تولید کنندگان مختلف تار نوری طراحی و تولید گردید ه است که هریک دارای
خصوصیات ویژه ای بوده و نسبت بهم دارای مزایا و معایبی هستند که ضروری است هنگام بکارگیری این نوع تارها براساس مشخصات سیستم وطرحهای مربوطه تارمناسب انتخاب گردد .

درضمن برخی از تولید کنندگان تار نوری ، تحقیقاتی درراستای حذف یون OH انجام داده اند به ترتیبی که در شکل 5 منحنی تضعیف تارنوری ( 5 – الف ) به منحنی (5 – ب ) تبدیل شده وتضعیف این تارها در محدوده مربوطه به میزان قابل توجهی کاهش یافته است به طوریکه این تارها دارای ضریب تضعیف حدود

017 dB/km می باشند .
شکل 5 – منحنی تضعیف تار نوری
لازم به ذکر است که در بخشی از برنامه دوم توسعه و در کل برنامه سوم از تارهای NZDSF
استفاده گردیده است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی تأثیر میزان آگاهی حسابرسان از پدیده پولشویی بر کشف ا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تأثیر میزان آگاهی حسابرسان از پدیده پولشویی بر کشف اقدامات پولشویی صاحبکار word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر میزان آگاهی حسابرسان از پدیده پولشویی بر کشف اقدامات پولشویی صاحبکار word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر میزان آگاهی حسابرسان از پدیده پولشویی بر کشف اقدامات پولشویی صاحبکار word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر میزان آگاهی حسابرسان از پدیده پولشویی بر کشف اقدامات پولشویی صاحبکار word :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس ملی رویکردهای نوین در علوم مدیریت ، اقتصاد و حسابداری
تعداد صفحات: 14
نویسنده(ها):
فاطمه لطفعلیان – گروه حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر، ملایر، ایران
محمود همت فر – دانشیار گروه حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، بروجرد، ایران
محمد اسلانی – مربی گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان و دانشجوی دکتری حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحدبروجرد

چکیده:
پولشویی 1 نیمرخ مالی فعالیت های بزه کارانه و پیامد جبری جرائم سازمان یافته و دیگر فعالیت های مجرمانه درآمدزااست که امروزه مورد توجه جامعه جهانی قرار گرفته است. پولشویی فرایندی غیرقانونی است که از طریق آن ، عواید و درآمدهای ناشی از اعمال خلاف قانون، مشروعیت می یابد و به پول های به ظاهر تمیز تبدیل می شوند و در بدنه اقتصاد جایگزین می شود[ 11 ]. پولشویی را عموماً عارضه ای ثانوی و متقارن با جرم هایی مانند قاچاق مواد مخدر، سرقت، کلاهبرداری، تحصیل مال نامشروع از طریق اختلاس و سایر جرایم سازمان یافته می دانند. پولشویی به عنوان یک جرم مالی اثرات نامطلوب و زیانباری در عرصه های مختلف اقتصادی و اجتماعی، از جمله گسترش فعالیت های مجرمانه زیرزمینی ، فساد و ارتشاء در جامعه، اخلال در جمع آوری مالیات و تشویق فر ار مالیاتی در جامعه، اختلال در بازارهای مالی، افزایش نرخ تورم و انحرافات اجتماعی، فاسد شدن ساختار حکومت و آسیب رسانی به اعتبار دولت ها و نهادهای اقتصادی کشور،رقابت پذیری ناسالم اقتصادی و تضعیف بخش خصوصی و تعاونی، کاهش اعتماد در بازارهای مالی، فرار سرمایه به صورت غیرقانونی، ورشکستگی بخش خصوصی، تخریب بنیان های تجارت خارجی، افزایش ریسک خصوصی سازی، مال اندوزی مجرمان و فعالان غیر قانونی و تقویت منابع و شبکه مالی مجرمین، کاهش بهره وری در بخش واقعی اقتصاد و; دارد[ 3]. در دهه 1980 میلادی، پولشویی به عنوان یک جرم بویژه در مورد عواید حاصل از قاچاق مواد مخدر و داروهای روان گردان مورد توجه کشورهای غربی قرار گرفت[ 1]. اساس مبارزه با پولشویی، جلوگیری از سودمندی جرم است. کشورهایی که فاقد سازوکارهای کنترل مالی مناسب بوده یا در اجرای آنها ض عیف عمل می کنند عملاً به پولشویان این امکان را می دهند که عواید فعالیتهای نامشروع خود را با استفاده از ضعفهای ساختاری یا بهره جو یی از شکافها و نقاط ضعف تشکیلات سازمانی و انتظامی این کشورها تطهیر کنند[ 11 ]. آگاهی کشورهای توسعه یافته از آثار پولشویی و تدوین قوانین مقررات و اتخاذ تدابیر قابل توجه برای مبارزه همه جانبه با آن باعث شده است که عواید حاصل از فعالیت های مجرمانه به منظور شسته شدن به سوی کشورهایی سوق یابد که ساز وکارهای نظارتی آنها در بازارهای مالی ضعیف است، یا تدابیری برای برخورد با این مشکل اتخاذ نکرده اند [ 3]. بنابراین چنانچه راهکاری برای مقابله با پولشویی یافت نشود این معضل می تواند تمامیت و اعتبار سیستم مالی یک کشور را دچار آسیب جدی کند. یکی از چالش های اساسی فراروی مبارزه با پدیده پولشویی در اقتصاد ایران، ناشناخته ماندن پیامدها و آثار زیانبار آن است، که .[ باعث شده تاکنون عزمی جدی یا حساسیتی ویژه برای رویارویی با این پدیده در کشور ایجاد نشود[

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله مقایسه خصوصیات جریان در مدل فیزیکی یک بازه رودخانه ای در د

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مقایسه خصوصیات جریان در مدل فیزیکی یک بازه رودخانه ای در دو گزینه ساماندهی word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خصوصیات جریان در مدل فیزیکی یک بازه رودخانه ای در دو گزینه ساماندهی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خصوصیات جریان در مدل فیزیکی یک بازه رودخانه ای در دو گزینه ساماندهی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خصوصیات جریان در مدل فیزیکی یک بازه رودخانه ای در دو گزینه ساماندهی word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: هفتمین کنفرانس هیدرولیک ایران

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

لیلی جلیلی – دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته سازه های آبی، دانشگاه ارومیه،
مهدی یاسی – استادیار گروه مهندسی آب، دانشگاه ارومیه

چکیده:

در ساماندهی رودخانه ها، ارزیابی جریان در شرایط موجود رودخانهو مقایسه آن با گزینه های مختلف اصلاح مسیر، از طریق ساخت و مطالعه بر روی مدل فیزیکی بازه رودخانه امکان پذیر است. در تحقیق حاضر، یک بازه از رودخانه نازلو (در حوزه غربی دریاچه ارومیه)، و در محدوده پل نازلو انتخاب گردیده. مدل فیزیکی بستر ثابت رودخانه برای 1200 متر، با مقیاس افقی (1:100) و مقیاس قائم (1:20)، طراحی و ساخته شد. در ساماندهی رودخانه، دو گزینه مورد نظر قرار گرفت. در گزینه اول، استقرار دیواره ساحلی در ساحل چپ و راست مورد نظر قرار گرفته است. در گزینه دوم، ترکیبی از آبشکن ها در بالادست پل (تعداد 9 آبشکن با طول متوسط 24 متر و با نسبت متوسط فاصله به طول معادل 5/2)؛ و دیواره ساحلی در پایین دست پل استفاده شده است. خصوصیات جریان، برای پنج جریان سیلابی، اندازه گیری گردید. در شرایط ساماندهی، ظرفیت انتقال جریان رودخانه از 150 به بیش از 400 متر مکعب بر ثانیه افزایش می یابد. تفاوت تأثیرات دو گزینه ساماندهی در بالا دست پل قابل ملاحظه، و در بازه پایین دست پل ناچیز است. در بازه بالا دست پل، متوسط تفاوت نسبی ارتفاع سطح آب، سرعت متوسط، عدد فرود و توان جریان در گزینه اول ساماندهی نسبت به گزینه دوم، به ترتیب 7- ، 12+ ، 13+ و 24+ درصد است. بر اساس این نتایج، گزنیه دوم ساماندهی (کاربرد آبشکن‌ها) نسبت به گزینه اول (دیواره های ساحلی) به دلایل هیدرولیکی، و نیز از نظر ریخت شناسی و زیبایی برتر است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله نقش مدیریت دانش در سازمانهای مجازی word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نقش مدیریت دانش در سازمانهای مجازی word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش مدیریت دانش در سازمانهای مجازی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش مدیریت دانش در سازمانهای مجازی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش مدیریت دانش در سازمانهای مجازی word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
محسن مردانی مدرس و مدیر عامل شرکت سروش مدیریت تحول
جابر کریمی جشنی – دانشجوی دکترا ،مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی و کارشناس ارشد سازمان امور مالیاتی کشور
رادمهر مدرس – دانشگاه و رییس گروه تحول اداری دفتر نوسازی و تحول اداری سازمان امور مالیاتی کشور

چکیده:
دانش یکی از عوامل تاثیرگذار در کسب مزیتهای رقابتی و منابع جمعی است. در سالهای گذشته شاهد ظهوررویکردهای بیشماری در زمینه مدیریت دانش بوده ایم که مدیریت دانش در سازمانهای مجازی ، یکی از رویکرد های جدیددر این زمینه است. تعاملات در حوزه مدیریت دانش، پیچیده و شامل مذاکره،اشتراک، و به کارگیری دانش در همه ابعادسازمان است.با رشد تکنولوژیهای ارتباطی و به دنبال آن گسترش کاربرد سازمانهای مجازی در محیط به شدت در حال تغییرامروزی و شکل گیری انبوه اطلاعات و دانش در آنها، ضرورت به کارگیری ابزارها و فرایندهای مدیریت دانش برای بهرهبرداری و کسب مزیت رقابتی به خوبی نمایان می گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   81   82   83   84   85   >>   >