مقاله الگوریتم ترکیبی HyperCollhaps برای مسئله استنباط هاپلوتایپ

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله الگوریتم ترکیبی HyperCollhaps برای مسئله استنباط هاپلوتایپ با دیدگاه صرفه جویی کامل word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله الگوریتم ترکیبی HyperCollhaps برای مسئله استنباط هاپلوتایپ با دیدگاه صرفه جویی کامل word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الگوریتم ترکیبی HyperCollhaps برای مسئله استنباط هاپلوتایپ با دیدگاه صرفه جویی کامل word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله الگوریتم ترکیبی HyperCollhaps برای مسئله استنباط هاپلوتایپ با دیدگاه صرفه جویی کامل word :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: دوازدهمین کنگره ژنتیک ایران

تعداد صفحات: 5

نویسنده(ها):

سمیرا رمضانی مقدم – گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، ایران
سیدرسول موسوی – گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، ایران

چکیده:

یک هاپلوتیپ مجموعه ای از چندشکلی های تک نوکلئوتیدی (اسنیپها)، و اسنیپ از معمول ترین ساختاری می باشد. از آنجایی که برخی از بیماریهای ژنتیکی ناشی از تغییرات در ساختار ژنوم است، بررسی هاپلوتیپ ها مورد توجه بسیاری از محققین قرار گرفته است. بدلیل محدودیتهای تکنیکی در بدست آوردن هاپلوتیپها، در اغلب موارد به جای هاپلوتیپ ها از ژنوتیپ ها که اطلاعات کمتری را دربردارند استفاده می شود. لذا مسئله بدست آوردن یک مجموعه هاپلوتیپ از روی ژنوتیپها، که استنباط هاپلوتیپ نامیده می شود، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در صورتیکه برای یک مجموعه ژنوتیپ به دنبال یافتن کمترین تعداد هاپلوتیپ مورد نیاز برای توصیف آن مجموعه باشیم مسئله ی استنباط هاپلوتیپ با دیدگاه صرفه جویی کامل را داریم. نشان داده شده است که مسئله استنباط هاپلوتیپ، در حالت صرفه جویی کامل، یک مسئله NP- سخت می باشد. الگوریتمهای غیر دقیق برای این مسئله دارای زمان اجرای نسبتاً پائینی هستند، اما در همه موارد به راه حل بهینه نمی رسند، ولی می توان هنوز کارایی آنها را بهبود بخشید. در این مقاله الگوریتم مکاشفه ای HyperCollhaps پیشنهاد می گردد. در این الگوریت از دو الگوریتم مکاشفه ای freeCollhaps و Collhaps استفاده می شود تا بتوان از ویژگیهای هر دو الگوریتم استفاده نمود. کارایی الگوریتم پیشنهادی توسط آزمایشات متعدد برای روی چندین مجموعه داده تأئید می گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله عرصه ها و آفاق اعجاز قرآن word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله عرصه ها و آفاق اعجاز قرآن word دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عرصه ها و آفاق اعجاز قرآن word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عرصه ها و آفاق اعجاز قرآن word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عرصه ها و آفاق اعجاز قرآن word :

عرصه ها و آفاق اعجاز قرآن

اکنون نوبت آن است به جستجوی این موضوع بپردازیم که چه ابعاد و خصوصیاتی در قرآن مکنون است که منشأ برتری مطلق قرآن و مبدأ تحدی آن است؟ اعجاز قرآن می تواند در قلمروهای گوناگون جستجو و کاوش گردد. البته روشن است که این وجوه نه همه آن چیزی است که قرآن محتوی آن است، بلکه به اقتضای فهم و برداشت ماست. اینک به اختصار برخی از آنها را مورد توجه قرار می دهیم.

 

1-اعجاز در قلمرو لفظ و ساختار ظاهری متن
به اتفاق نظر تمام ادیبان و سخن شناسان عرب، قرآن در فصاحت و بلاغت (زیبایی و رسایی) بی مانند است. ساختمان ترکیبی کلمات آن و سبک بدیع و اختصاصی آن نه سابقه داشته است و نه تقلید پذیر؛ ترنم و آهنگ شعر را با خود همراه دارد؛ بشاراتش آرام بخش روان و هشدارهایش بیدارگر و غفلت زداست، لکن تخیل و وزن و قافیه را بر خود نبسته است.

نزول قرآن با شکوفاترین عصر ادبی عرب و روزگار اوج فصاحت و بلاغت اوست.
هنروران قوم تازی در ماههای حرام ارزنده ترین کالاهای خویش، یعنی سروده هایشان را در باشگاه ادبی و نمایشگاه هنری بازار عکاظ عرضه داشته، داوران و نقادان سخن، برترین نمونه ها را گزینش و معرفی می نمودند. آن برگزیده ها بر دیوار کعبه آویخته می شد و مایه‌مباهات صاحبانشان می شد. هفت قصیده مشهور به «معلقات سبع» از امرؤالقیس، طرفه بن العبد، زهیر بن ابی سلمی،

لبید بن ربیعه، عمر و بن کلثوم، عنتره بن شداد و حارث بن حلزه، اشعاری بود که برتر از آنها کلامی وجود نداشت و به عنوان شاهکارهای ادبی عرب محسوب می شد. وقتی قرآن کریم نازل شد و آوای آن به گوش این چکامه سرایان و زبان ناسان رسید، انسان جانهایشان را تسخیر و دلهایشان را ربود که آن آثار ادبی و نمایشگاه شعر چونان شمع در برابر خورشید بی فروغ گردید و مجال ماندن نیافت: طلع الصباح فأطفاً القندیلا.

لبید که خود از شاعران نامی عرب و سراینده یکی از قصاید هفتگانه بود، وقتی با قرآن محمدی(ص) آشنا گردید دلسپرده آن شد، دیگر شعر نگفت و پیوسته در حال قرائت قرآن بود. وقتی از او پرسیدند که چرا شعر را رها کردی؟ گفت:«در مقابل قرآن دیگر نمی توانم شعر بیافرینم. اگر سخن این است، گفته های ما همه هجو است، من آن اندازه از قرآن لذت می جویم که بالاتر از آن نمی شناسم.»

ولید بن مغیره مخزومی گل سر سبد عرب «ریحانه العرب» و امیر سخن در میان مشرکان، وقتی سروش روح افزای کلام الهی را شنید با تمام کین ورزی و دشمنی با پیامبر اکرم و پیام او، ناچار به اعتراف گردید که این سخن بالاتر از افق کلام انسان است: فوالله ما هو بشعر و لا بسخر و لا بهذی جنون، و آن قوله من کلام الله… آن له لحلاوه و آن علیه لطلاوه وان اعلاه لمثمر و آن سفله لمغدق و انه لیعلوا و لا یعلی علیه.

عتبه بن ربیعه از بزرگان قریش برای محاجه و اقناع پیامبر به محضر آن جناب آمد. رسول اکرم آیات آغازین سوره فصلت را بر او تلاوت کرد. وقتی برگشت اظهار داشت:«سوگند به خدا سخنی شنیدم که مانند آن را تا کنون نشنیده ام آن شعر و سحر و کهانت و غیره نبوده، بلکه نبأ عظیمی است!»
و از این داوریها، پر نمونه است و نیازمند تألیفی مستقل. اکنون سزاست برخی از عناصری که باعث زیبایی و رسایی وجه ظاهری و سیمای برونی قرآن کریم است، مورد توجه قرار گیرد.

آرایه های سیمای قرآن
اول: ژرفای و حکمت آموزی واژگان. گزینش و چینش واژه ها در قرآن کریم در پرتو حکمت و دقت صورت پذیرفته است. مثلاً «ظلمات» که گزارشگر مصادیق و نمودهای گوناگون گمراهی است، به صورت جمع آمده است، ولی «نور» که کنایه از صراط مستقیم و هدایت الهی است، به صورت مفرد آمده است.(بقره/154)
دو صفت متغایر برای زمین به اقتضای مورد متفاوت آمده است: و تری الارض هامده فاذا انزلنا علیها الماء اهتزت ؛ و من آیاته انک تری الارض خاشعه فاذا انزلنا علیها الماء اهتزت.

هر یک از این دو آیه منعکس کننده ویژگی خاصی است. در آیه اول که سیاق آن پیرامون بعث و حشر مردگان است، تعبیر «هامده» که به مفهوم بی حرکتی و فقدان حیات است تناسب دارد. در آیه دوم که سیاق آیه به عبادت و خشوع می پردازد، تصویر «خاشعه» به مفهوم تذلل و خشوع مقتضای کلام است.
این دقت و حکمت حتی در نقل سخنان دیگران نیز که نقل به مقصود و معناست کاملاً آشکار است. به این سه جمله در سوره کهف بنگرید، چه تفاوتی را در آنها ملاحظه می‌کنید؟ فاردت آن اعیبها… فاردنا آن یبدلهما ربهما خیراً منه، فاراد ربک آن یبلغا اشدهما و یستخرجا کنزهما. در این سه فراز، جمله نخست فعلی را که ظاهرش منکر و ناپسند است جهت تنزیه باری به خود نسبت می‌دهد. جمله دوم که آمیخته ای از خیر و شر است به خدا و خود نسبت می‌دهد، و در جمله سوم که خیر محض است، تنها به خداوند نسبت می‌دهد.

این استوای و حسابگری حتی در تعداد بسامد هر یک از واژگان نمایانگر است. بر همین اساس واژه «یوم» سیصد و شصت و پنج مرتبه معادل ایام سال، و کلمه «شهر» دوازده نوبت، اجر و پاداش صد و هشت بار معادل کار و تلاش که صد و هشت مرتبه است، «دنیا» صد و پاتزدده بار معادل «آخرت» که به همین نسبت است و «حسابظ و «کتاب» دوازده بار در برابر «یسر» که سی و شش نوبت یعنی سه برابر است، ذکر شده است و…

دوم: نوگرایی، سبک، خوش آوایی ترکیب. چنانکه پیشتر نیز اشارت رفت، سبک قرآن نثر متعارف نیست؛ نظم و شعر نیز نمی باشد. لیکن ویژگیهای مثبت هر دو را دارد. از جهت دیگر جملات و آیات قرآن محتوی یک موضوع بسته و محدود نمی باشد، بلکه هر آیه ای متضمن موضوعات مختلف است. این سبک یک تازگی و طراوت ویژه ای را جسم می سازد که نمونه ناپذیر است.

والطور. و کتاب مسطور. فی رق منشور. و البیت المعمور. والسقف المرفوع. والبحر المسجور… تا آخر سوره که در فرازها با تنوعی که دارند همین خصوصیت ترسیم یافته است. این ویژگی در تمام آیات و سور به تناسب خاص خود نمود می یابد و معانی همپای حروف و کلمات و آهنگ وموسیقی سخن به تصویر می نشیند و فضای ذهن خوانند را بی اختیار به همراه خود می برد. چه آنجا که سخن از مشئولیت و تکلیف است:
یا بنی اقم الصلوه و امر بالمعروف و انه عن المنکر واصبر علی ما اصابک آن ذلک من عزم الامور.
ان الله یأمر بالعدل و الاحسان وایتاء ذی القربی و ینهی عن الفحشاء و المنکر و البغی یعظکم لعلکم تذکرون.
چه آنگاه که وقت محاجه و استدلال و ابطال ایده خصم است:
یا ایها الناس ضرب مثل فاستمعوا آن الذین تتدعون من دون الله لن یخلقوا ذباباً ولو اجتمعوا و آن یسلبهم الذباب شیئاً لا سیتنقذوه منه ضعف الطالب و المطلوب.

چه هنگام شرح فرجام عالم:
اذا الشمس کورت، و اذا النجوم انکدرت، و اذا الجبال سیرت. و اذا العشار عطلت. و اذا الوجوش حشرت. و اذا البحار سجرت. و اذا النفوس زوجت. و اذا الموؤده سئلت. بای ذئب قتلت. و اذا الصحف نشرت… علمت نفس ما احضرت.
و چه هنگام بشارت و ترغیب:
و ازلفت الجنه للمتقین غیر بعید. هذا ما توعدون لکل اواب حفیظ. من خشی الرحمن بالغیب و جاء بقلب منیب. ادخلوها بسلام ذالک یوم الخلود. لهم ما یشاؤن فیها و لدنیا مزید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله مقایسه مدل های شبکه عصبی مصنوعی و توابع انتقالی رگرسیونی ب

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مقایسه مدل های شبکه عصبی مصنوعی و توابع انتقالی رگرسیونی برای پیش بینی ظرفیت تبادل کاتیونی خاک های استان چهارمحال و بختیاری word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه مدل های شبکه عصبی مصنوعی و توابع انتقالی رگرسیونی برای پیش بینی ظرفیت تبادل کاتیونی خاک های استان چهارمحال و بختیاری word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه مدل های شبکه عصبی مصنوعی و توابع انتقالی رگرسیونی برای پیش بینی ظرفیت تبادل کاتیونی خاک های استان چهارمحال و بختیاری word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه مدل های شبکه عصبی مصنوعی و توابع انتقالی رگرسیونی برای پیش بینی ظرفیت تبادل کاتیونی خاک های استان چهارمحال و بختیاری word :

مقاله مقایسه مدل های شبکه عصبی مصنوعی و توابع انتقالی رگرسیونی برای پیش بینی ظرفیت تبادل کاتیونی خاک های استان چهارمحال و بختیاری word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه 90 تا 99 منتشر شده است.
نام: مقایسه مدل های شبکه عصبی مصنوعی و توابع انتقالی رگرسیونی برای پیش بینی ظرفیت تبادل کاتیونی خاک های استان چهارمحال و بختیاری
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شبکه های عصبی مصنوعی
مقاله ظرفیت تبادل کاتیونی
مقاله چهارمحال و بختیاری

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: معماریان فرد مجتبی
جناب آقای / سرکار خانم: بیگی هرچگانی حبیب اله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ظرفیت تبادل کاتیونی (CEC) یکی از مهمترین ویژگی های خاک در ارتباط با موادغذایی، نگهداری آب در خاک و همچنین مدیریت آلودگی خاک می باشد. اندازه گیری CECکاری دشوار و وقت گیر است. بنابراین تخمین آن از طریق خصوصیات زود یافت خاک مطلوب می باشد. در این مطالعه، توابع انتقالی برای پیش بینی ظرفیت تبادل کاتیونی از خصوصیات اساسی خاک مانند توزیع اندازه ذرات، کربن آلی، درصد رطوبت اشباع و pH توسعه داده شد و با استفاده از روش های شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی چندمتغیره خطی ارزیابی شد و سپس توانایی پیش بینی این دو روش با استفاده از آماره های ارزیابی مقایسه شد. کل 200 نمونه خاک به دو دسته 165 تایی برای توسعه مدل و 35 تایی برای ارزیابی مدل تقسیم شدند. دقت پیش بینی بوسیله آماره های ضریب تعیین (R2) و ریشه دوم میانگین مربعات خطا (RMSE) بین CEC اندازه گیری و پیش بینی شده ارزیابی شد. نتایج نشان داد هنگامی که از شبکه عصبی با یک لایه پنهان و هفت نرون در این لایه و ماده آلی، درصد رطوبت اشباع، درصد رس و شن به عنوان ورودی استفاده شد، CEC با R2=0.81 و RMSE=3.05 سانتی مول بر کیلوگرم خاک بهتر از دیگر مدل ها پیش بینی شد. مقادیر R2و RMSE به ترتیب از 66/0 تا 69/0 و از 69/4 تا 26/4 برای روش رگرسیونی، و از 78/0 تا 81/0 و 29/3 تا 05/3 برای شبکه عصبی متغیر بود. نتایج نشان داد که پیش بینی شبکه عصبی بهتر از تابع های رگرسیونی می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله اثر موقت نوع و شدت انقباض های ارادی بر برخی از متغیر های ا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثر موقت نوع و شدت انقباض های ارادی بر برخی از متغیر های الکتروفیزیولوژیکی پرش عمودی ورزشکاران دو و میدانی word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر موقت نوع و شدت انقباض های ارادی بر برخی از متغیر های الکتروفیزیولوژیکی پرش عمودی ورزشکاران دو و میدانی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر موقت نوع و شدت انقباض های ارادی بر برخی از متغیر های الکتروفیزیولوژیکی پرش عمودی ورزشکاران دو و میدانی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر موقت نوع و شدت انقباض های ارادی بر برخی از متغیر های الکتروفیزیولوژیکی پرش عمودی ورزشکاران دو و میدانی word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: ششمین همایش ملی دانشجویان تربیت بدنی و علوم ورزشی ایران

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

عباس عبدالملکی – دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی دانشگاه تربیت معلم تهران
پژمان معتمدی – استادیار دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تربیت معلم تهران
مهرداد عنبریان – استادیار دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه بوعلی سینا
حمید رجبی – دانشیار دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تربیت معلم تهران

چکیده:

هدف: هدف از این پژوهش تعیین اثر موقت نوع و شدت انقباض های ارادی بر برخی از متغیرهای الکتروفیزیولوژیکی پرش عمودی بود. روش شناسی: آزمودنی های این پژوهش 12 نفر از ورزشکاران تمرین کرده دو و میدانی بودند که در 5 روز متفاوت به تصادف یکی از 5 پروتکل گرم کردن (گروه کنترل)، گرم کردن و اجرای نیم اسکوات پویای بیشینه (1RM)، گرم کردن و اجرای یک نوبت 3 تکراری نیم اسکوات پویای زیر بیشینه (75 تا 80 درصد 1RM)، گرم کردن و اجرای یک نوبت 4 ثانیه ای نیم اسکوات ایستای بیشینه، گرم کردن و اجرای یک نوبت 7 ثاینه ای نیم اسکوات ایستای زیر بیشینه 75 تا 80 درصد بیشینه) را اجرا می کردند. 5 دقیقه پس از اجرای پروتک، از آزمودنی ها آزمون پرش عمودی به عمل آمد و فعالیت الکترومایوگرافی (EMG) گروه های عضلانی چهار سر و همبسترینگ در مرحله درون گرای پرش به ثبت رسید. برای تجزینه و تحلیل داده ها از تحلیل واریانس با اندازه های تکراری استفاده شد. یافته ها: نتایج این پژوهش نشان داد که ارتفاع پرش پس از انجام پروتکل های نیم اسکوات پویای بیشینه (10/58 درصد)، نیم اسکوات پویای زیر بیشینه (10/53 درصد) و نیم اسکوات ایستای زیر بیشینه (7/79 درصد) نسبت به ارتفاع پرش گروه کنترل بطور معناداری افزایش یافت (p0/05). در حالیکه هیچ تفاوت معنادار آماری بین اندازه گیری تکراری در فعالیت الکترومایوگرافی عضلات چهار سر و همسترینگ یافت نشد(p>0/05). بحث و نتیجه گیری: بنابراین با استفاده از یک گرم کردن ویژه شامل نیم اسکوات با شدت های بیشینه و زیر بیشینه نسبت به گرم کردن معمول می توان عملکرد پرش عمودی متعاقب را بهبود بخشید که به نظر می رسد بیشتر مربوط به تغییرات درون عضلانی باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله جایابی بهینه خازن های فشار متوسط در شبکه توزیع برق اردبیل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله جایابی بهینه خازن های فشار متوسط در شبکه توزیع برق اردبیل با ملاحظات اقتصادی و تغییرات فصلی بارگذاری word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جایابی بهینه خازن های فشار متوسط در شبکه توزیع برق اردبیل با ملاحظات اقتصادی و تغییرات فصلی بارگذاری word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایابی بهینه خازن های فشار متوسط در شبکه توزیع برق اردبیل با ملاحظات اقتصادی و تغییرات فصلی بارگذاری word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جایابی بهینه خازن های فشار متوسط در شبکه توزیع برق اردبیل با ملاحظات اقتصادی و تغییرات فصلی بارگذاری word :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس سراسری شبکه های توزیع نیروی برق

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

حسین قدیمی شرکت توزیع نیروی برق اردبیل
جعفر نصرتیان اهور – دانشگاه علم و صنعت ایران
مسعود عقیلی – شرکت توزیع نیروی برق اردبیل
مهدی ابتهاج – شرکت توزیع نیروی برق اردبیل

چکیده:

جاری شدن توان راکتیو در شبکه ظرفیت مفید بهره برداری خطوط و ترانسفورماتور را کاهش داده و موجب کاهش کیفیت
توان تحویلی می گردد . با تولید محلی توان راکتیو می توان ضمن کاهش تلفات و آزادسازی ظرفیت شبکه سبب افزایش کیفیت توان نیز
گردید، اما اگر در میزان جبران سازی توان راکتیو دقت لازم بعمل نیاید اضافه ولتاژهای ایجاد شده موجب صدمه دیدن تجهیزات
مشترکین خواهد شد . در این مقاله یک روش کاربردی جهت خازن گذاری شبکه های توزیع ارایه گردیده و بر روی نمونه واقعی از شبکه
فشار متوسط توزیع شهرس تان اردبیل با هدف جبرانسازی توان راکتیو و با ملاحضه تغییرات فصلی بار گذاری اجرا شده و نتایج حاصل از
آن با روشهای معتبر دیگر مقایسه می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   76   77   78   79   80   >>   >