تحقیق عوامل موثر در تشکیل و تخریب خاکها pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق عوامل موثر در تشکیل و تخریب خاکها pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق عوامل موثر در تشکیل و تخریب خاکها pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق عوامل موثر در تشکیل و تخریب خاکها pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق عوامل موثر در تشکیل و تخریب خاکها pdf :

عوامل موثر در تشکیل و تخریب خاکها
کلیه خاکهای سطح زمین در نتیجه متلاشی شدن و خورد شدن سنگهای قبر جامد زمین بوجود می آیند, این تغییر حالت یعنی تبدیل سنگ به خاک به دو طریق یکی طریق یکی طریق فیزیکی و دیگری طریق شیمیائی صورت می گیرد.
در طریق فیزیکی عمل گرمی و سردی هوا موثر می باشد چه گرما سخت و سرمای شدید مخصوصا یخبندان موجب انبساط و انقباض سنگها شده باعث تلاشی سنگها و تبدیل آن به خاک می گردد, هر چه اتلاف درجه گرما و سرما شدید باشد این تبدیل بسرعت انجام می شود در طریق شیمیائی آبها موجب شستشو و نفوذ در شکاف سنگها شده ضمن حل مواد محلوله در خارج و داخل شکافها باعث متلاشی شدن سنگ و تبدیل آن به خاک می گردند. چنانچه در مناطق مجاور دو قطب بعلت سرمای فوق العاده اثر شیمیائی آبها فوق العاده کم است ولی در مقابل متلاشی سنگها در اثر اختلاف درجه گرما و سرما مخصوصا" یخبندان بسرعت صورت می گیرد. در مناطق استوائی بعلت وجود رطوبت و آب فراوان عمل شیمیائی فوق العاده می باشد نتیجه فعل و انفعال شیمیائی شدید آنست که کلیه املاح و ترکیبات خاک پس از متلاشی شدن شسته شده در صورت قابل نفوذ بودن خاک به طبقات زیرین زمین منتقل می گردند.
در ایران آب و هوای گرم و مرطوب سواحل دریایی خزر بیشتر باعث تخریب شیمیائی و شستشوی مواد و حمل آن از قسمتهای سطحی به قسمتهای تحتانی می گردند برعکس در مناطق خشک و نیمه خشک جنوبی و شرقی بعلت زیاد بودن اختلاف درجه حرارت تخریب بیشتر فیزیکی است.
الف- تغییر و تکامل خاکها
خاکهائی که بدو طریق فوق بوجود می آمده اند. بندرت در محل خود باقی می مانند بلکه اغلب وسیله فرسایش (آب- باد- یخ) به محل دیگر منتقل می شوند که در اینصورت است خاکها یا انتقالی هستند یا محلی.
منظور از خاک محلی خاکی است که پس از تشکیل در محل ایجاد خود باقی مانده و بجای دیگر منتقل نشده باشد, این نوع خاکها معمولا" زیاد حاصلخیز نمی باشند و بطور کلی بدرد زندگی انسان نمی خوردند مانند خاکهای مناطق قطبی چون خاکهای این مناطق بعلت مستور بودن غالب ایام سال در زیر برف و یخ و عدم تحرک, بیشتر در ردیف خاکهای محلی بشمار می روند. بدرد کشاورزی نمی خورند, به همین جهت زندگی نبات و حیوان و انسان در این مناطق بزحمت امکان پذیر می باشد.
در مقابل خاکهای انتقالی چون این دسته از خاکها همین که از جائی به جای دیگر انتقال یافتند قهرا" با خاکهای دیگر مخلوط می شوند بعلاوه در حین انتقال بقایای حیوانات و نباتات مرده و یا مواد آلی را که در مسیر واقعند با خود همراه می برند این دسته از خاکها از نظر کشاورزی و زندگی انسان فوق العاده اهمیت دارند. بهترین نمونه این خاکها را در مناطق معتدل می توان یافت چون در این مناطق مقتضیات جغرافیائی برای ایجاد خاکهای مخلوط و رسوبی حاصلخیز از مناطق دیگر زمین مستعدتر است زیرا در این نواحی کلیه عوامل موثر در تشکیل خاک از قبیل عوام فیزیکی و شیمیائی و یا آلی با اعتدالی که مخصوص اقلیم این نواحی است دست به دست هم داده بهترین و حاصلخیزترین خاکهای زمین را فراهم ساخته اند .
خاکهای انتقالی بیشتر در جلگه ها و بستر روخانه ها دیده می شود و به همین دلیل است که مهمترین مرکز کشاورزی دنیا و بهترین مراکز اجتماعات بشری و فعالیتهای اقتصادی و جامعه های کشاورزی در این قبیل مناطقند و در ایران جلگه حاصلخیز و پربرکت خوزستان و جلگه های آباد و معمور سواحل دریای خزر را برای نمونه می توان نام بد.
خاکهای زمین را می توان از نظر ساختمان به سه نوع شنی- رسی- مخلوط تشخیص داد, خاکهای شنی و رسی بعلت قابلیت نفوذ فوق العاده آنها و عدم استعداد کافی جهت نگاهداری آب چون مناطق مرکزی ایران از نظر اقتصادی و انسانی اهمیتی ندارند در مقابل در خاکهای مخلوط است که انسان می تواند جامعه های کشاورزی و اجتماعات معتبر بوجود آورد بهترین نمونه آنرا در ایران می توان در کوهپایه های سواحل دریای خزر و در دلتاهای رودخانه ها خصوصا" دلتای رود کارون یافت.
جنس خاکهای زمین تا میزان قابل توجهی بستگی به نوع عمل فرسایش دارد چنانچه نتیجه عمل سیلابهای تند و رودخانه های پر شیب ایجاد خاکهای شنی و حاصل کار جریانات کند تولید خاکهای رسی و نرم است.
مواد مختلفی که خاک را بوجود می آورد ترکیب خاک را مشخص می سازد خاکهائی که به رنگ سیاه است مواد نباتی و یا کربنی زیاد دارند و خاکهائی که قهوه ای یا قرمز رنگند حاوی مقدار زیاد اکسید آهن می باشند. خاک سیاه بعلت مواد آلی که در ترکیب آن موجود است چون برای رشد سریع اغلب نباتات مفید می باشد بر سایر خاکها رجحان دارد.
ریزی و درشتی خاک ساختمان آنرا تشکیل می دهد نوع ساختمان خاک در خاصیت آن موثر است بدین معنی که اگر ذرات خاک درشت باشد آب را در خود نگاه نمی دارد یا اگر بسیار ریز و فشرده باشد آب در آن با کمال آسانی رسوخ پیدا نمی کند. بهترین خاکها آنست که آب را خود جذب نماید. و خوب آنرا نگاه دارد. در اغلب موارد قابلیت تولیدی خاک و مفید بودن آن برای کشت و زرع و همچنین قابلیت نگهداری رطوبت آن با ساختمان خاک رابطه مستقیم دارد از این رو اطلاع درباره خاک و مطالعات جغرافیائی آن اهمیت زیاد دارد چه موقعیت کشاورزی نتیجه مستقیم ترکیب و حاصلخیزی خاک می باشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تحریم استعمال توتون pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله تحریم استعمال توتون pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحریم استعمال توتون pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحریم استعمال توتون pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحریم استعمال توتون pdf :


موضوع این مطلب تاریخی تحریِم استعمال توتون و نتــباکو در سال 1309 هجری قمری توسط میرزای شیرازی است که مصادف با حکومت ناصر الدین شاه قاجار است.
از نظر من تاریخ مثل یک فیــلم است و یک فیـلم هنــگامی جذاب تر میشود که شخصیت اصلی آن داستان یا حداقل شخصیت های برجسته ی آن داستان همان اول فیـــلم به بیننده یا شنونده شناسانده شود. ومن هم برای اینــکه این فیلم تاریخی جذاب تر باشد سهــل الفـهم تر باشد اشــار های اجـــمالی به شخصیت دو نقش برجسته این فیــــلم یعنی میــــرزای شیـــــرازی و نـــــاصر الدین شاه قاجار داریــــم .


ســید محمــد حسن حسینی مشهور به « مـیـــرزای شیـــرازی »

در پانزدهم جمادی الأول سال 2 هجری قمری در خاندان مشهور و برجسته ای که همگی از دانشمندان دینی بودن چشم به جهــان گشود. میرزا محمد حسن در چهار سالگی پای به مکتب نهاد و به تعلیم فارسی پرداخت و پس از فراغـت از درسهای اولیه در شش سالگی وارد حوزه علمیه شد و به فراگیــری عــلم و دانـــش پرداخت. و در 8 سالگی مقدمات را به پایان رسانید.در سن 12 سالگی زیر نظر استاد شیــخ محمد تقی بزرگترین مـدرس شرح و لمعه این درس را شروع و در سن 15 سالگی به تدریس ایــن درس پرداخــت. در سن 18 سالگی برای فراگیری درس خارج و فقه و اصول به اصفهان وارد شد.
حوزه علمیه اصفهان در آن روزگار از پر رونق ترین حوزه های علمیه جهان تشیع بود و از نظر علمی با مهمترین حوزه علمیه شیعه یعنی نجــــف برابری می نمود. میرزا با ورود به اصفهان در مدرسه صــــــدر مستقر شد و آیــــت الله شیخ محــمد تقـــی اصفهانی، صاحب کتـــاب مشهور «هدایت المسترشدین»، علامه صاحب جواهر و شیخ مرتضی انصاری را به استادی بــرگزید. در سن 20 سالگی اجازه اجتهاد یافت او افضل در میان فقها ،محــدثین،فلاســفه و متکلـمین علم اصــول و یــگانه علوم و فنون چون صرف و نحو و طـــبّ و تفسیر و منطق بود. میرزای شیرازی تا بیست و نه سالگی در اصفهان ماند ولی جان عطش زده او که برای یافتن حقیقت و فراگیری دانش قراری نداشت، اینک قصد دیار نجف و کربلا نموده بود.
میرزا مدتی را در کربلا اقامت گزید و در این دوران از درس استادانی همچون آیت الله شیخ حسن کاشف الغطا، آیت الله شیخ حسن نجفی (صاحب جواهر)، آیت الله سید ابراهیم قزوینی (صاحب ضوابط) و آیت الله شیخ مشکور حولائی بهره ها گرفت .
میرزای شیرازی در طول عمر خویش شاگردان مبارزی را تربیت کرد که هر کدام ستاره ای شدند و آسمانی را با نور خویش منور نمودند. از آن جمله به افراد زیر می توان اشاره کرد؛ آیات عظام: میرزا محمد تقی شیرازی، شیخ عبدالکریم حائری (مؤسس حوزه علمیه قم)، میرزا حسین نائینی، شهید شیخ فضل الله نوری، سید محمد کاظم یزدی.
اقدامات سیاسی
میرزای شیرازی در طی زندگی پر بار خود اقدامات سیاسی گوناگونی را رقم زده است که عبارتند از:
ـ حماسه پیروز تنباکو
ـ دفاع از شیعیان مظلوم افغانستان
ـ ایجاد وحدت تشیع و تسنن
ـ تربیت و اعزام مبلغان ویژه برای مناطق حساس و زیر سلطه انگلیس نظیر تبت و کشمیر
ـ جلوگیری از تجاوز یهودیان به مسلمانان
ـ جلوگیری از خرید زمین های شهر طوس توسط دولت روسیه و نقش بر آب کردن توطئه روسیه در این رابطه
ـ فرستــادن آیت الله سید عبـــد الحسین لاری به عــــنوان نمایـــنده خود به منطقه حساس جنوب ایران
تیز هوشی و حافظه میرازی شیرازی محیّر العقول بود. او هیبتی پیامبر گونه داشت و در برابر عقل و تدبیرش اهل علم به اعجاب می نگریستند .از تألیفات او اجتهاد المر والنّهی و کتاب طهارت و نماز می باشد میرزای شیرازی مدت 82 سال با کمال افتخار زنــدگی کرد و در روز 24 شــعبان سال 1313 روح پاکش به ملکوت جاودان پرواز کرد و درنجف اشرف به خاک سپرده شد

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

بررسی انطباق محتوای برنامه ی درسی هدیه های آسمان با اهداف اعتقاد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  بررسی انطباق محتوای برنامه ی درسی هدیه های آسمان با اهداف اعتقادی آموزش و پرورش مقطع ابتدایی pdf دارای 90 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی انطباق محتوای برنامه ی درسی هدیه های آسمان با اهداف اعتقادی آموزش و پرورش مقطع ابتدایی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

توجه : به همراه پروژه یک فایل پاورپوینت دارای 52 اسلاید ارسال خواهد شد

فهرست مطالب

    چکیده
فصل اول
کلیات پژوهش
3    1-1مقدمه
4    1-2 بیان مساله
6    1-3 ضرورت و اهمیت پژوهش
7    1-4 اهداف پژوهش
7    1-5 سوالات پژوهش
8    1-6 تعریف واژه ها و اصطلاحات
    فصل دوم
ادبیات و پیشینه پژوهش
11    2-1- مقدمه
11    2-2 برنامه ریزی درسی(تحصیلی)
13    2-3 اهمیت و جایگاه هدف در برنامه درسی
13    2-4 رابطه هدف با برنامه درسی
13    2-5 منابع تامین هدف های آموزشی
14
14
15
15    2-5-1 یادگیرنده
2-5-2 نیاز جامعه
-3-5-2ماده درسی ( دانش ) یا دیدگاههای متخصصان
2-6 سطوح هدف های آموزشی
16    2-7 جایگاه محتوا در برنامه درسی  و لزوم انطباق با هدف
16    2-8 اهمیت محتوا در برنامه درسی
17    2-9 معیارهای انتخاب محتوا در برنامه درسی
17    2-10 تحلیل محتوا
18    2-11 نقش و اهمیت کتاب درسی
19    2-12 ارتباط محتوا و هدف در برنامه درسی
20    2-13 هدف های آموزش و پرورش از دیدگاه اسلام
21    2-14 بحثی در اهداف و محتوای کتب تعلیم و تربیت اسلامی دوره ی ابتدایی
22    2-14-1 محتوای آموزشی هدیه های آسمان
23    2-15 پیشینه تجربی
23    2-15-1  پژوهش های انجام شده خارجی
24    2-15-2 پژوهش های انجام شده داخلی
26    2-16 جمع بندی مطالب
    فصل سوم
روش پژوهش
29    3-1- مقدمه
29    3-2- روش پژوهش
30    3-3- جامعه آماری
30    3-4- نمونه آماری و روش نمونه گیری
31    3-5- ابزار گردآوری اطلاعات
31    3-6- روایی و پایایی ابزار اندازه گیری
31    3-6-1 روایی پرسشنامه
31    3-6-2 پایایی پرسشنامه
32    3-7 روش های جمع آوری داده ها
32    3-8 روش تجزیه و تحلیل داده ها
    فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده های پژوهش
34    4-1- مقدمه
34    4-2- بخش اول : تحلیل محتوای برنامه ی درسی هدیه های آسمان در انطباق با اهداف اعتقادی دوره ی ابتدایی
36    4-2-1- تحلیل محتوای برنامه ی درسی هدیه های آسمان در انطباق با هدف آشنایی با پیامبری
37    4-2-2- تحلیل محتوای برنامه ی درسی هدیه های آسمان در انطباق با هدف آشنایی با امامت
39    4-2-3- تحلیل محتوای برنامه ی درسی هدیه های آسمان در انطباق با هدف آشنایی با معاد
40    4-2-5- تحلیل محتوای برنامه ی درسی هدیه های آسمان در انطباق با هدف آشنایی با قرآن
41    4-2-6- تحلیل محتوای برنامه ی درسی هدیه های آسمان در انطباق با هدف آشنایی با آداب و اخلاق اسلامی
43    4-2-7- تحلیل محتوای برنامه ی درسی هدیه های آسمان در انطباق با هدف آشنایی با آداب و احکام اسلامی
44    4-2-8- تحلیل محتوای برنامه ی درسی هدیه های آسمان در انطباق با هدف آشنایی با آداب و مراسم اسلامی
47    4-3- بخش دوم : تجزیه و تحلیل آماری داده های پژوهش
47    4-3-1- توزیع فراوانی و درصد مشخصات عمومی افراد پژوهش
52    4-3-2- توزیع فراوانی و درصد سوالات پرسشنامه
60    4-3-3- توزیع فراوانی و درصد سوالات پژوهش برحسب جنسیت
68    4-3-4- نتایج اجرای آزمون خی دو برای سوالات پژوهش
    فصل پنجم
بحث و نتیجه گیری و پیشنهادها
77    5-1- مقدمه
77    5-2- بحث و نتیجه گیری
77    5-2-1- سؤال اول پژوهش
78    5-2-2- سؤال دوم پژوهش
78    5-2-3- سؤال سوم پژوهش
78    5-2-4- سؤال چهارم پژوهش
79    5-2-5- سؤال پنجم پژوهش
79    5-2-6- سؤال ششم پژوهش
79    5-2-7- سؤال هفتم پژوهش
80    5-2-8- سؤال هشتم پژوهش
80    5-3- محدودیت های پژوهش
80    5-4– پیشنهاد ها
82    منابع
    پیوست ها
    چکیده انگلیسی

 
فهرست جداول

جدول 3-1: ضرایب پایایی پرسشنامه
جدول 4-1: توزیع فراوانی و درصد پایه تدریس برحسب جنسیت    32
47
جدول 2-4: توزیع فراوانی و درصد سن بر حسب جنسیت    49
جدول4-3: توزیع فراوانی و درصد میزان تحصیلات بر حسب جنسیت    50
جدول4-4: توزیع فراوانی و درصد سابقه تدریس بر حسب جنسیت    51
جدول 4-5: توزیع فراوانی و درصد سوالات پرسش اول    52
جدول4-6: توزیع فراوانی و درصد سوالات پرسش دوم    53
جدول4-7: توزیع فراوانی و درصد سوالات پرسش سوم    54
جدول 4-8: توزیع فراوانی و درصد سوالات پرسش چهارم    55
جدول4-9: توزیع فراوانی و درصد سوالات پرسش پنجم    56
جدول 4-10: توزیع فراوانی و درصد سوالات پرسش ششم    57
جدول 4-11: توزیع فراوانی و درصد سوالات پرسش هفتم    58
جدول 4-12: توزیع فراوانی و درصد سوالات پرسش هشتم     59
جدول 4-13: سوال 1 پژوهش ، هدف خداشناسی برحسب جنسیت    60
جدول 4-14 : سوال 2 پژوهش ، هدف آشنایی با پیامبری بر حسب جنسیت    61
جدول 4-15: سوال 3 پژوهش ، هدف آشنایی با امامت بر حسب جنسیت     62
جدول 4-16: سوال 4 پژوهش ، هدف آشنایی یا معاد بر حسب جنسیت     63
جدول 4-17: سوال 5 پژوهش ، هدف آشنایی با قرآن بر حسب جنسیت     64
جدول 4-18: سوال 6 پژوهش ، هدف آشنایی با آداب و اخلاق  بر حسب جنسیت     65
جدول 4-19: سوال 7 پژوهش ، هدف آشنایی با آداب و احکام بر حسب جنسیت     66
جدول4-20: سوال 8 پژوهش ، هدف آشنایی با آداب و مراسم  برحسب جنسیت     67
جدول 4-21: فراوانی مشاهده شده و قابل انتظار برای سوال اول پژوهش      68
جدول4-22: آزمون برازش نکویی خی دو برای سوال اول پژوهش     68
جدول 4-23: فراوانی مشاهده شده و قابل انتظار برای سوال دوم پژوهش     69
جدول 4-24:آزمون برازش نکویی خی دو برای سوال دوم پژوهش     69
جدول 4-25: فراوانی مشاهده شده و قابل انتظار برای سوال سوم پژوهش    70
جدول 4-26:آزمون برازش نکویی خی دو برای سوال سوم پژوهش     70
جدول 4-27:فراوانی مشاهده شده و قابل انتظار برای سوال چهارم پژوهش    71
جدول 4-28: آزمون برازش نکویی خی دو برای سوال چهارم پژوهش     71
جدول 4-29: فراوانی مشاهده شده و قابل انتظار برای سوال پنجم پژوهش    72
جدول 4-30: آزمون برازش نکویی خی دو برای سوال پنجم پژوهش     72
جدول4-31: فراوانی مشاهده شده و قابل انتظار برای سوال ششم پژوهش     73
جدول 4-32: آزمون برازش نکویی خی دو برای سوال ششم پژوهش     73
جدول4-33: فراوانی مشاهده شده و قابل انتظار برای سوال هفتم پژوهش    74
جدول 4-34: آزمون برازش نکویی خی دو برای سوال هفتم پژوهش    74
جدول 4-35: فراوانی مشاهده شده و قابل انتظار برای سوال هشتم پژوهش     75
جدول4-36 : آزمون برازش نکویی خی دو برای سوال هشتم پژوهش    75

 
فهرست نمودارها

نمودار4-1 : توزیع فراوانی پایه تدریس بر حسب جنسیت     48
نمودار 4-2: توزیع فراوانی سن بر حسب جنسیت     49
نمودار4-3: توزیع فراوانی میزان تحصیلات برحسب جنسیت    50
نمودار4-4: توزیع فراوانی سابقه تدریس بر حسب جنسیت     51
نمودار 4-5: توزیع فراوانی سوال 1 پژوهش بر حسب جنسیت    60
نمودار 4-6 : توزیع فراوانی سوال2 پژوهش بر حسب جنسیت     61
نمودار 4-7: توزیع فراوانی سوال 3 پژوهش بر حسب جنسیت     62
نمودار 4-8: توزیع فراوانی سوال 4 پژوهش بر حسب جنسیت    63
نمودار 4-9: توزیع فراوانی سوال 5 پژوهش بر حسب جنسیت    64
نمودار 4-10 : توزیع فراوانی سوال 6 پژوهش بر حسب جنسیت    65
نمودار 4-11: توزیع فراوانی سوال 7 پژوهش بر حسب جنسیت     66
نمودار 4-12: توزیع فراوانی سوال 8 پژوهش بر حسب جنسیت    67

چکیده :
هدف پژوهش، بررسی انطباق محتوای برنامه ی درسی هدیه های آسمان با اهداف اعتقادی دوره ی ابتدایی است که 8 هدف فرعی را در بر می گیرد.
جامعه ی آماری پژوهش، علاوه بر 4 دوره برنامه درسی هدیه های آسمان  شامل 360 نفر معلمان مقطع ابتدایی شهر اندیمشک می باشد. نمونه گیری به روش تصادفی طبقه ای انجام شد و حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران 150 نفر تعیین گردید. روش پژوهش در بخش تحلیل محتوای نظری به روش توصیفی (کتابخانه ای) و همچنین در بخش پیمایشی با استفاده از نظرات معلمین به شکل زمینه یابی انجام شد. ابزار اندازه گیری پرسشنامه ی محقق ساخته 50 گویه و 5 گزینه ای مقیاس لیکرت است. روایی پرسشنامه با نظر 20 نفر از متخصصان و اساتید علوم تربیتی و معارف اسلامی تایید شده و نیز جهت تعیین پایایی از روش آلفای کرونباخ استفاده شد که برای کل پرسشنامه برابر 97 درصد برآورد گردید. اطلاعات با بررسی و مطالعه کتابخانه ای منابع مرتبط و محتوای 4 دوره برنامه درسی هدیه های اسمان در بخش تحلیل محتوا و نیز در بخش پیمایشی با توزیع پرسشنامه نظرات معلمان جمع آوری و سپس با استفاده از نرم افزار SPSS11  با روش های آمار توصیفی مانند جداول فراوانی و درصد و نمودار ستونی و همچنین امار استنباطی شامل آزمون خی دو تجزیه و تحلیل گردید. نتیجه کلی پژوهش در پاسخ به سوال اصلی بیانگر آن است که: محتوای برنامه ی درسی هدیه های آسمان با اهداف اعتقادی دوره ی آموزش ابتدایی مطابقت کامل دارد.
واژه های کلیدی: اهداف اعتقادی، برنامه درسی هدیه های آسمان، محتوا


فصل اول
کلیات پژوهش
1-1-    مقدمه
1-2-    بیان مسئله
1-3-    ضرورت و اهمیت پژوهش
1-4-    اهداف پژوهش
1-5-    سوالات پژوهش
1-6-    تعریف واژه ها و اصطلاحات
 


1-1 مقدمه:
کودکان ما ارزشمندترین سرمای? جامعه، ظریف ترین و گرانبهاترین هدیه ای هستند که خداوند به عنوان امانت به ما سپرده است. از وظایف جامعه و دست اندر کاران تعلیم و تربیت کشور اسلامی ایران است که از طریق مطلوب ترین روش ها و انسانی ترین رفتارها، کودکان جامعه را هدایت کنند. در این راستا آموزش و پرورش یکی از راههایی است که می تواند در این راه مؤثر افتد ( پیری عطاء اله، 1375: 2 ).
تعلیم و تربیت روند بروز حقیقت است و چون حقیقت مطلق، خداست، تعلیم و تربیت نیز روند تقرب به خداست و این، معنای رستگاری است. تعلیم و تربیت واقعی، آدمی را به سوی خداوند هدایت می کند و چون برای رستگاری انسان لازم است، بنابراین باید با کیفیتی بسیار معنوی ارائه شود ( وزارت آموزش و پرورش، 1381: 4 ).
پرورش مذهبی در مقایسه با سایر جنبه های پرورشی از جایگاه ویژه ای برخوردار است. زیرا در نظام مبتنی بر نگرش های مذهبی، هدف های دینی به منزله ی چتری هستند که سایر جنبه های پرورشی را نیز در بر می گیرند. در بیان هدف های درسی دینی باید به این امر توجه شود که دین مجموعه ای از دستورهای عملی و اخلاقی، فردی اجتماعی می باشد که لازم است برای پرورشکاران مذهبی و معلمین و دانش آموزان قابل درک و عمل و خالی از هر گونه کلیت و ابهام باشد ( قندیلی، 1372: 4 ).
لازمه وصول به این هدف های کلی و عمیق طراحی برنامه های آموزشی و درسی است. آموزش مذهبی و دینی به خصوص پس از پیروزی انقلاب اسلامی از اهمیت ویژه ای برخوردار گردیده است و در نظام آموزشی، درس دینی مهم ترین وسیله برای آموزش  دینی و مذهبی کودکان و نوجوانان این سرزمین
می باشد.
با توجه به اهمیت برنام? درسی و ارتباط آن با کتاب درسی، می توان گفت که در نظام های آموزشی متمرکز، کتاب درسی که آموزش هر موضوع درسی در هر پایه را به عهده دارد، از ابزارهای محوری و پر اهمیت آموزشگاه محسوب می شود. به عبارت دیگر کتاب درسی به عنوان یک رساله یا ابزار آموزشی، در زمین? درس خاصی به کار می رود و محصول یک فرایند تکنولوژیک است که محتوا و ساختارهای برنام? درسی را به شیوه ای که مناسب آموزش و یادگیری باشد تصریح و تفسیر می کند لازم است که تهیه و تألیف آن با توجه به اصول صحیح برنامه ریزی درسی انجام پذیرد.
نکته قابل توجه در تنظیم کتاب درسی، تعیین هدفها است که بیانگر تواناییهایی می باشند که انتظار می رود در پایان یک دوره یا مقطع آموزشی، دانش آموزان به آنها دست یابند. به تناسب هدف ها، محتوا و ابزار و وسایل آموزشی و راهبردهای یاددهی- یادگیری نیز تعیین می گردند. بنابراین عدم توجه به هدف های آموزشی و درسی در تدوین کتاب، تلف شدن استعدادهای بالقوه ای که در دانش آموزان نهفته است و پرورشکاران در صدد کشف و بارور ساختن آنها و هدایت هر کدام در جایگاهی مناسب از نظام فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جامعه می باشند.
در جمهوری اسلامی ایران برای هر مقطع از تحصیل اهدافی تعریف شده است که انتظار می رود فراگیر در پایان دوره تحصیلی به اهداف مورد نظر برسد. از جمله برای آموزش ابتدایی اهداف مختلفی در نظر گرفته شده است که یکی از مهم ترین این اهداف، اهداف اعتقادی است.
در این پژوهش، تلاش خواهد شد که محتوای درس تعلیمات دینی دوره آموزش ابتدایی تحت عنوان هدیه های آسمان از نظر انطباق با اهداف اعتقادی مورد بررسی و تحلیل و ارزیابی قرار گیرد. انشاء ا...


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

تحقیق مباحث نوین کشاورزی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق مباحث نوین کشاورزی pdf دارای 33 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق مباحث نوین کشاورزی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق مباحث نوین کشاورزی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق مباحث نوین کشاورزی pdf :

بارانهای اسیدی، نهشت مرطوب و علت افزایش بارندگی در مناطق کوهستان- دکتر موسوی بایگی
تعریف آلودگی هوا:
ترکیب هوای خشک متشکل از ازت، اکسیژن، هلیوم؛ آرگون؛ نئون و.... که 79% آن را ازت،8/19% اکسیژن و تنها حدود 1% را بقیه گازها تشکیل می‌دهند. هر یک از گازهای جو اگر از نسبتی که باید در سهم خود داشته باشند زیادتر یا کم تر داشته باشند، هوا آلوده است.
آلاینده‌های هوا کدامند؟ آلاینده‌های هوا می‌توانند ذرات جامد گردو خاک دود ناشی از سوخت‌های فسیلی، انواع گازهای گلخانه ای و یا خوشه ‌های یونی از قبیل یون‌های سولفور و بنتریت و نیترات و آمونیاک و ... هستند ؟ آیا همه آلاینده‌های جوی مضرند خیر بعضی آلاینده‌ها مفیدند، زیرا بسیاری از آلاینده‌های جوی در فرآیند تشکیل بارندگی از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. ذرات جامد و ریز گردو غبار و نمک با قطر بین راه تا امیکرون جزء این دسته هستند. ذرات خیلی بزرگ و غول پیکر و ذرات خیلی ریز نمی توانند نقشی در تشکیل هستک‌های باران را داشته باشند. ذرات جامد با قطر اره تا تا امیکرون می‌توانند به ارتفاعات بالاتر بروند و رطوبت جوی آن‌ها متراکم می‌شوند و می‌توانند به صورت قطرات باران برگردند.غلظت آلاینده‌هایی که در جو وارد می‌شوند به طور مستقیم (آلاینده‌های اولیه) و موادی که از آن‌ها شکل می‌گیرند (آلاینده‌های ثانویه) تابعی از شرایط جوی و فرآیندهایی است که در هنگام عبور سیستم‌های جوی اتفاق می‌افتد مهم ترین آلاینده‌ها عبارت‌اند از NH4,NO2,SO2
دی اکسید سولفور SO2: منشا اصلی آن در جو فعالیت‌های انسانی، فعالیت آتشفشانی و سوخت فسیلی است.
اکسید‌های نیتروژن NO2: چشمه اصلی آن‌ها سوخت‌های فسیلی، زغال سنگ، فعالیت باکتری‌ها، رعد و برق، آتش سوزی جنگل‌ها، فعالیت‌های خورشیدی است گازها به دو طریق به زمین بر می‌گردند:
1- نهشت خشک= که در اثر نیروی وزن خود به زمین می‌رسند
2- نهشت مرطوب wet deposition= که در اثر بارش باران و ... به زمین می‌رسند یا مشخص می‌کند که چه مقدار اسید در اثر بارندگی به جو زمین وارد می‌شود
DM(gMm2)=[M] (mgl-1)*Rainfall(mm)*10-3
DM= یون مورد نظر که رسوب می‌کند
g=جرم
M=غلظت یون
Rainfall =مقدار بارندگی برحسب mm
آلاینده‌ها در اثر کمترین وزش باد به بالا می‌روند و در قله کوهها جمع می‌شوند که این نشاندهنده آن است که آلوده ترین بارندگی در قله کوهها صورت می‌گیرد.
بارندگی‌های اسیدی در خاک تولید H+ so4-2, H+ می‌کنند و بعد وارد دریاها می‌شوند و با عناصر درون دریا ترکیب می‌شوند.
در بسیاری کشورها حد بحرانی مقدار اسید خاک را محاسبه کردند و اختلاف باران و خاک را پیدا کردند و راه حلی برای آن در نظر گرفتند. از مدلی استفاده کردند که میزان نهشت آن را در محیط بدست آوردند. برای این کار منطقه ای 25*25km در نظر گرفتند. این منطقه را به 46*46 قسمت درجه بندی و میزان باران اسیدی را که به این منطقه وارد می‌شود را برآورد کردند میزان اسید این منطقه را با ساحل اقیانوس اطلس مقایسه شد. بارندگی در ارتفاعات به مراتب بیشتر از مناطق دشت است آب استحصالی از ابر و مه 3 برابر بیشتر از اولین بارندگی است. ما از این اطلاعات نتیجه می‌گیریم که در قله کوه بارندگی 3 برابر بیشتر از دشت بود.
در قله کوه‌ها، ابرهای قله ای وجود دارند که قدرت بارش ندارند ولی باعث بارندگی ابرهای بالایی می‌شوند لذا به آنها seeder-feeder می‌گوییم. ابرهای قله ای در هر ساعتی متر مربع 300-250 قطره آب دارند. افزایش تعداد قطرات آب در ابر موجب کاهش قطر قطرات آب در ا بر شده و لذا از مقدار بارندگی ماکزیمم می‌کاهد. همچنین افزایش قطر قطرات موجب شکافتن هوای اطراف آن شده و لذا خطوط جریان در اطراف آن شکل می‌گیرند. ما در جو شرایط invertion داریم. لایه نزدیک زمین سرد و بالا گرم می‌شود و برعکس شرایط معمول است و هوا به سمت بالا نمی تواند حرکت کند و یک علت آلودگی می‌باشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پاورپوینت درب و ورودی pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت درب و ورودی pdf دارای 32 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت درب و ورودی pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت درب و ورودی pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت درب و ورودی pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت درب و ورودی pdf :

اسلاید 1 :

منظور از ورودی، فضای اطراف در ورودی در داخل خانه است؛ در واقع فضایی را که هنگام ورود به خانه پا به آن می‌گذاریم، ورودی می‌نامند.

 

اسلاید 2 :

ورودی یک واحد مسکونی با عناصر مختلفی مثل پرده ، محافظ سر پوشیده ، جعبه های گل ، فرورفتگی در نما تشدید و مشخص می شود .

 

اسلاید 3 :

برای ورود به یک بنا ، اتاقی در یک بنا و یا محدوده معینی از یک فضای خارجی  ، ابتدا باید از یک صفحه عمودی عبور کنیم . صفحه ای که بین فضا های مختلف تمایز ایجاد کرده و «این جا» را از «آنجا» جدا کند .

 

اسلاید 4 :

روش های ایجاد ورودی

عمل وارد  شدن می تواند از طریق روش هایی غیر از سوراخ کردن یک دیوار هم انجام شود ، مثلا : با عبور از سطحی مجازی که بوسیله دو ستون یا یک تیر  در بالا پایدار شده است . هنگامی که می خواهیم تداوم بصری و فضای بیشتری بین دو فضا برقرار شود ، حتی یک اختلاف سطح هم می تواند به عنوان درگاه در نظر گرفته شود و نشانه عبور از جایی به جای دیگر باشد .

اسلاید 5 :

روش های ایجاد ورودی

در شرایط عادی که از دیوار برای تعریف و بستن یک فضا یا مجموعه ای از فضا ها استفاده می شود ، برای ساختن ورودی کافی است شکافی در دیوار ایجاد کنیم . این بازشو می تواند به فرم یک روزنه ساده در دیوار و یا به صورت دروازه ای متشکل از تکه های مجزا باشد .

اسلاید 6 :

صرف نظر از اینکه فرم فضای ورودی و یا فرم دیوار های آن چگونه است ، بهترین تعریف برای یک فضای ورودی صفحه ای واقعی یا مجازی است که عمود بر مسیر رسیدن به بنا باشد .

اسلاید 7 :

ورودی هم سطح

ورودی هم تراز ، پیوستگی اش را با سطح دیوار حفظ کرده و در صورت تمایل می توانیم آنها را نا معلوم و پنهان طراحی کنیم.

اسلاید 8 :

فرم یک ورودی

فرم فضای ورودی هر کدام از گروه های گفته شده ، می تواند شبیه به فرم فضایی باشد که به آن وارد می شویم و به ما کمک می کند تا قبل از ورود تصوری از فضای داخلی به دست آوریم . همچنین اگر فرم فضای ورودی در تضاد با فرم داخل بنا باشد ، مرز بین آنها کاملا محسوس شده ، و وجود این مرز ، بر ویژگی فضای درونی به عنوان یک مکان خاص تاکید می کند .

اسلاید 9 :

مکان یک ورودی

مکان یک ورودی می تواند جایی در سطح مرکزی جلوی یک ساختمان باشد  و یا جایی خارج از مرکز که در اطراف خود ، یک تقارن موضعی ایجاد می کند . مکان فضای ورودی ،  و فرم فضایی که ما به آن وارد می شویم ، وضع مسیر و نوع فعلیت های درون آن فضا را مشخص خواهد کرد .

اسلاید 10 :

بهتر نشان دادن مفهوم ورودی

به کمک روش های زیر می توانیم از نظر بصری مفهوم ورودی را بهتر نشان دهیم :

ایجاد باز شو هایی کوتاهتر ، عریض تر یا باریک تر نسبت به انچه پیش بینی شده بود .

ایجاد ورودی با عمق زیاد ، گردشی و یا دور زننده .

ایجاد بازشویی با قطعه های زیاد ، به کمک عناصر تزئینی و زیبا سازی آن .

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   131   132   133   134   135   >>   >