تحقیق در مورد فوتودیودهای آوالانژ (APDS) pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد فوتودیودهای آوالانژ (APDS) pdf دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد فوتودیودهای آوالانژ (APDS) pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد فوتودیودهای آوالانژ (APDS) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد فوتودیودهای آوالانژ (APDS) pdf :

فوتودیودهای آوالانژ (APDS)

APDS سیگنال را در طی فرایند آشکارسازی تقویت می کنند . آنها از یک اصل مشابه با لوله های «فوتومولتی پلایر» بکار رفته در آشکارسازی تشعشع هسته ای استفاده می کنند . در لوله فوتومولتی پلایر :

1-یک فوتون واحد که بر روی دستگاه عمل می کند یک الکترون واحد منتشر می نماید .
2-این الکترون از طریق یک میدان الکتریکی شتاب داده می شود تا اینکه به یک ماده هدف برخورد نماید .
3-این برخورد با هدف باعث «فیلتراسیون ضربه ای» می شود که الکترون‌های متعددی را منتشر می نماید .
4-این الکترون ها از طریق میدان شتاب می گیرند و به هدف دیگر می‌خورند .

5-این امر الکترون بیشتری منتشر می کند و فرایند تکرار می شود تا اینکه الکترون ها به یک عنصر جمع آوری کننده برخورد می کند . لذا ، طی مراحل گوناگون ، یک فوتون به یک جریان از الکترون ها منجر می شود .
APD ها با لوله های فوتومولتی پلایر فرق دارند . لوله‌های‌فوتومولتی‌‌ پلایر‌

لوله های خلاء با هدف هایی قرار گرفته در طول لوله می باشند . APD‌ها از همان اصول استفاده می کنند اما تکثیر در داخل خود ماده نیمه هادی صورت می گیرد . این فرایند در APD ها منجر به یک تقویت داخلی بین 7 تا 100 برابر می شود . هر دو الکترون و سوراخ ها (حفره ها) اکنون می توانند به فرایند تقویت کمک نمایند . با این حال ، یک مسئله کوچک وجود دارد . با نگاه به آشکار می شود که وقتی یک الکترون یک اتم را یونیزه می‌کند یک الکترون اضافی و حفره اضافی تولید می شود . الکترون به طرف چپ عکس حرکت می کند و حفره به سمت راست می رود . اگر حفره در اتم یونیزه شود یک الکترون (و یک حفره) آزاد می کند و الکترون به چپ حرکت می کند و دوباره شروع می نماید !‌

اگر سوراخ ها و حفره ها دارای فرصت برابر برای یونیزاسیون باشند می‌توانیم یک بهمن کنترل نشده بدست آوریم که هرگز متوقف نمی شود ! بنابراین وسایل طوری ساخته می شوند که یکی از حاملان بار دارای یک استعداد و آمادگی بیشتری برای یونیزاسیون نسبت به دیگری باشند .

نتیجه فرایند فوق آن است که یک فوتون وارد شونده منفرد بتواند منجر به تولید بین 10 تا 100 و یا چندین جفت حفره – الکترون شود . موارد مهم درباره دستگاه فوق الذکر آن است که ناحیه تکثیر خیلی کوچک است و جذب داخل لایه n بجای نزدیک به اتصال رخ دهد . یعنی ، جذب و تکثیر در نواحی جداگانه ای صورت می گیرند . شکل 103 را ملاحظه کنید . دو عامل مهم وجود دارد : 1-استحکام میدان الکتریکی مورد نیاز خیلی بالا است( ) . در حضور چنین میدان قوی ای ، نقائص در ناحیه تکثیر (مثل عدم انطباق های شبکه ای ، ناخالصی ها و حتی تغییرات در غلظت دو پانت) می توانند تولید نواحی کوچکی از تکثیر کنترل شده موسوم

به «میکروپلازماسی» نمایند . برای کنترل این پدیده ناحیه تکثیر لازم است کوچک باشد . برای ایمنی این امر، حلقه محافظ فوق الذکر نصب شده است . در اطراف لبه های ناحیه تکثیر شما می توانید بی نظمی هایی و نقائصی را در ماده ببینید . بدون حلقه محافظ این موارد بصورت محل هایی برای میکروپلازماس عمل می کنند . بعلاوه ، برای ایجاد یک میدان الکتریکی با استحکام لازم ما لازم است یک ولتاژ بایاس کاربردی بکار بریم که با ضخامت ناحیه تکثیر افزایش می

یابد . (برای دو برابر ضخامن ناحیه – دو برابر ولتاژ کاربردی مورد نیاز خواهد بود ) . دمای ولتاژها (ولتاژهای بالاتر از 12 ولت) گران قیمت بوده و به سختی در دستگاه‌های نیمه هادی کنترل می شوند و بنابراین سعی می کنیم ولتاژ کاربردی را حداقل نماییم ) . یک APD یک دیود P-i-n با یک بایاس معکوس بسیار بالاست . یک بایاس معکوس 50 ولت برای این دستگاه ها در مقایسه با دیودهای p-i-n بکار رفته در مورد فوتوکانداکتیو ، مناسب است که بایاس معکوس شده برای حدود 3 ولت است .(یا کمتر)

در گذشته ، APD ها در بازار به بایاس معکوس چند صد ولت نیاز داشتند اگرچه اخیراً‌ ولتاژهای کمتری بدست آمده اند . تفاوت ساختاری اصلی بین APD و یک دیود p-i-n در ناحیه «i» است که نام گذاری مجدد لایه p گرفته است . و بویژه ضخیم تر از یک ناحیه است و دستگاه برای تضمین یک میدان الکتریکی یکنواخت در کل لایه طراحی می شود . حلقه محافظ در این شکل برای جلوگیری از تعامل (اندرکش) های ناخواسته در طرف لبه های ناحیه تکثیر می باشد . دستگاه به این صورت عمل می کند :

فوتون های ورودی عمدتاً از اتصال n-p عبور می کنند (چون خیلی نازک است ) و در لایه ها جذب می شوند . این جذب کننده یک الکترون آزاد در نوار باند هادی تولید می کند و یک حفره در باند والانس (ظرفیت) تولید می گردد .

پتانسیل الکتریکی در لایه n برای جذب الکترون ها به طرف یک کنتاکت و حفره به طرف کنتاکت دیگر ، کافی است . در شکل الکترون ها به طرف لایه n+ در بالای دستگاه جذب می شوند زیرا وقتی دستگاه بایاس معکوس می‌شود بار مثبت را حمل می کند . گرادیان پتانسیل در لایه n برای حامل های کاربرها بار کافی نیست و آنها نمی توانند انرژی کافی برای انجام تکثیر را بدست آورند .

اطراف اتصال بین لایه های n+ و p میدان الکتریکی بقدری شدید است که حاملان بار (در این مورد فقط الکترون ها) شتاب سریع می گیرند و انرژی را بر می دارند . وقتی این الکترون ها (در حال حرکت با انرژی زیاد) با سایر اتم‌ها در شبکه برخورد می کنند جفت های حفره – الکترون جدید تولید می‌‌کنند . این فرایند یونیزاسیون ضربه ای نام دارد و حاملان بار منفی که جدیداً آزاد شده اند(الکترون ها و حفره ها هر دو) شتاب می گیرند (در جهات مخالف) و ممکن است مجدداً برخورد نمایند .

بدلایل فوق ناحیه اتصال خیلی نازک است و نمی تواند فوتون های برخوردی بسیاری را جذب نماید .
بسیاری از APD ها طوری طراحی می شوند که لایه تهی سازی در کل ناحیه p تا مرز ناحیه n ادامه می یابد . مواد مختلفی برای هر کدام از سه نوار باند طول موج مهم بکار برده می شوند :

nm800 برای باند میکرون :
در این باند سیلیکون معمولاً بکار می رود ، اگرچه ژرمانیوم نیز بطور معقول منطقی و خوب کار می کند . دستگاه های ژرمانیوم سطوح نویز بالاتر از دستگاه های سیلیکونی تولید می کنند . سیلیکون دارای یک انرژی فاصله باند نسبتاً زیاد بوده و فط برای طول موج های کمتر از حدود 1 میکرون بکار می رود . در عمل ، طول موج های کوتاه فقط برای ارتباطات فاصله کوتاه (کمتر از 500 متر) مصرف می شوند . دقیق سازی در چندین فواصل کوتاهی عموماً برای حصول و بهره برداری از حساسیت یک APD کافی نمی باشد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله صنعت نشر و اقتصاد نشر دیجیتال pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله صنعت نشر و اقتصاد نشر دیجیتال pdf دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله صنعت نشر و اقتصاد نشر دیجیتال pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله صنعت نشر و اقتصاد نشر دیجیتال pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله صنعت نشر و اقتصاد نشر دیجیتال pdf :

پروفایل صنعت نشر و نشر کتاب

صنعت نشـر طیف گستردهای از امور چاپ و نشر و توزیع، به شیوههای مختلف، را پوشش میدهد. محصوالت این صنعت تنوع قابل مالحظهای دارد؛ نظیر کتاب، نشریه، مجله، و روزنامه. نشر کتاب قرنها صنعتی خالق بوده و مدتها کسب و کار اصلی کشورها محسوب میشده است.

کتاب ـ یکی از شکلهای رایج و قدیمیِ ارائه اطالعات ـ با زمینههای موضوعیِ متفاوتی ارائه میشود، اما کتابهای تجاری، آموزشی، و حرفهای در این زمینه پیشتازند. به طوری که، نیمی از بازار نشر را کتابهای دانشگاهی و آموزشی تشکیل میدهد، زیرا مطالعه کتاب یکی از راههای کسب دانش محسوب میشود.

تا چند سال اخیر، در این صنعت، اطالعات به شکل کاغذی انتقال مییافت، اما، امروزه، با ظهور نشر الکترونیکی، دیجیتالی شدن صنعت نشر راه خود را باز کرده است. صنعتی که در قرن پانزدهم با چاپ یوهانس گوتنبرگ1 آغاز شد، هماکنون با چاپ الکترونیکی، آرشیو مقاالت دیجیتالی، و نسخههای آنالینِنشر دست و پنجه نرم میکند. ناشران کتاب، روزنامه، مجله، و; از فعاالن این صنعت یک تریلیون دالریاند. مرگ نشر از زمان گوتنبرگ پیشبینی شده بود. اما، با وجود این، تجارت کتاب همچنان بهکندی پیش میرود. یکی از مزایایِ کار در صنعت بالغ نشر همین افت و خیزهای ناپایدار در آن است که آرامش درونیاش را با کمی طنزِ سیاهِ همراه کرده است.

انواع نشر کتاب

مراحل نشر کتاب، پس از نگارش و تکمیل محتوا، شامل تایپ، ویرایش، طراحی و صفحهآرایی، و فعالیتهای بازاریابی میشود. این مراحل در همه انواع نشر کتاب ـ چاپی، الکترونیکی، و صوتی ـ

53

پاییز 1391 شماره هفتم

Archive of SID

صنعت نشر و اقتصاد نشر دیجیتال

فـصلنــامه
تحلیــــــلی

پـــژوهشی کــتـاب مهر

اجرا میشود. بدین ترتیب، نویسنده باید ناشری را برای انتشار کتابش انتخاب کند که همه این مراحل را به بهترین شکل اجرا کرده و استعدادهای او را به نمایش بگذارد.

نشرتجاری

ناشران تجاری، کتاب را از طریق شبکههایی که به طور مشخص برای کتاب ایجاد شدهاند ـ از قبیل کتابفروشیها، کتابخانهها، و عمدهفروشان ـ میفروشند. کتابهای تجاری بیشتر برای مشتریان عام طراحی و منتشر و گروه ِِسنیکودکان، نوجوانان، و بزرگساالن را شامل میشوند.

نشردانشگاهیوحرفهای

ناشران دانشگاهی و حرفهای کتاب و نشریاتی را که به طور مشخص برای کارشناسان حرفهای ـ در طیف وسیع صنایعی چون پزشکی، حقوق، تجارت، تکنولوژی، علوم انسانی، و; ـ نوشته شدهاند تولید میکند. نشـر دانشـگاهی و حرفهای اغلب با عناوینی نظیر نشر علمی، فنی، پزشکی، و STM شناخته میشود.

نشر آموزشی

کتابهای درسی در این رده قرار دارند. ناشران آموزشی عالوه بر کتابهای درسی، اقالم مکمل آن را نیز، نظیر کتابهای کمکدرسی، تست، نرمافزار، لوحهای فشرده، و نقشه، منتشر میکنند. این محصوالت همه سطوح آموزشی را، از مهدکودک تا مقطع دانشگاهی، دربر میگیرد. ناشران آموزشی به دو گروه تقسیم میشوند که یک گروه کتابهای درسی و محصوالت کمکآموزشی ـ مقطع قبل از دانشگاه ـ و گروه دوم کتابهای دانشگاهی را منتشر میکنند.

54

پاییز 1391 شماره هفتم

Archive of SID

صنعت نشر و اقتصاد نشر دیجیتال

فـصلنــامه
تحلیــــــلی

پـــژوهشی کــتـاب مهر

مطبوعاتدانشگاهی

مطبوعات دانشگاهی کاراییهای مختلفی دارد؛ به همین دلیل، تعریف دقیقی نمیتوان برای آن ارائه کرد. دپارتمانهای غیرانتفاعی دانشگاهها، دانشکدهها، و موزهها کتابهایی برای پژوهشگران و کارشناسـان متخصص چاپ میکنند که میتواند در این گـروه جای بگیرد. از طرفی، مطبوعات دانشگاهی، با هدف جلب مشتری و بازاریابی، به نوعی در تقسیمبندیِ نشر تجاری میگنجند.

ناشرانمستقل

برخی از ناشران به صورت شخصی و مستقل عمل میکند. یکی از مزیتهای این گروه آزادیِ عمل در چاپ انواع کتاب در زمینههای موضوعیِمختلف است. به طور تقریبی، باالی پنجاه هزار ناشر در این گروه جای میگیرند.

رسانهجایگزینـکتابالکترونیکیوکتابهایشنیداری

کتاب الکترونیکی کتابی است که در قالب الکترونیک توزیع و خوانده میشود. به جای خرید کتاب از کتابفروشی، مشتری میتواند، با استفاده از اینترنت و بازدید از وبسایتهای طراحیشده، فایل دیجیتالیِکتاب را خریداری کند و آن را در پالم پایلت2، لپتاپ، و; بخواند. امروزه، میتوان انواع کتابهای داستانی و غیرداستانی، درسی، مرجع، و بیشتر بازیهای رایانهایِ ذخیرهشده در کتابخانه مجازی را در سفر یا در مدرسه و دانشگاه با خود همراه داشت.

کتابهای شنیداری، همانطور که از نامشان پیداست، کتابهایی هستند که در قالب صوت ضبطشده و ارائه میشوند. به طور کلی، کتابهای شنیداری روی کاست، نوار، لوح فشرده یا سیدی، و سایر فرمهای دیجیتالی، مثل MP3، ذخیره میشوند. مجمع ناشران کتابهای شنیداری، هر نوع ضبط

55

پاییز 1391 شماره هفتم

Archive of SID

صنعت نشر و اقتصاد نشر دیجیتال

فـصلنــامه
تحلیــــــلی

پـــژوهشی کــتـاب مهر

شنیداریِ گویا به جای موسیقی را کتاب شنیداری تعریف میکنند. این کتابها در زمینههای موضوعیِ رمان، کتابهای کمکآموزشی، آموزش زبان، و; در دسترساند.

انواع دیگر نشر و تجارتهای مرتبط

ناشر سوبسیدی ناشری است که خدمات نشر را برای هزینههای پرداختشده از سوی مؤلف ارائه میدهد و حق کپیرایت را برای کتاب محفوظ نگه میدارد. اما، به طور کلی، باعث رونق بازار کتاب نمیشود. کتابفروشان اغلب از فروش کتابهای این نوع ناشر امتناع میکنند.

نشر خودناشر شیوهای است که مؤلف همه امور نشر راـ از ویرایش تا چاپ و توزیع کتاب ـ خود بر عهده میگیرد.

نشـر منطقهای موضوعات منطقه خاصی از کشـور را تحت پوشـش قرار میدهد و عمدتاً کتابهایی با زمینه موضوعیِ آن بخش و منطقه را منتشر میکند.

شرکتهای بسـتهبندیکننده کتاب، که با عناوین تولیدکنندگان یا توسعهدهندگان کتاب شناخته میشوند، شرکتهایی هستند که مراحل آمادهسازیِکتاب را بر عهده دارند. اگرچه ناشران مسـتقیماً با نویسندگان آزاد قرارداد میبندند و از کارکنان خودشان برای آمادهسازی کتاب استفاده میکنند، گاهی نیز کتابهای آمادهشده در این شرکتها را چاپ میکنند. نام این شرکتها در صفحه کپیرایت میآید، اما نام ناشر همیشه در حاشیه مشخص میشود.

جمعیتشناسینشر

صنعت نشر کتاب، که یکی از صنایع بزرگ جهان محسوب میشود، اساساً از سوی خوانندگان مشـتاق، که هم مشـتریان عام و هم مشتریان خاص را ـ مثل دانشـجویان، کارشناسان، و خریداران

56

پاییز 1391 شماره هفتم

Archive of SID

صنعت نشر و اقتصاد نشر دیجیتال

فـصلنــامه
تحلیــــــلی

پـــژوهشی کــتـاب مهر

نهادها )همچون کتابخانهها( ـ شامل میشود، توسعه و مدیریت مییابد. اما این صنعت، بهتازگی، با پیشـرفت تکنولوژی و بهروز شدنّفناوریهای عرصه نشر، با چالشهای مختلفی مواجه شده است. ّفناوری اطالعات باعث تغییر در اولویتهای مشـتری و الگوهای تجاری و رکود حاکم در اقتصاد جهان شده و این صنعت سنّتی را به سمت و سوی قالبهای الکترونیکیِ آن سوق داده است. بهرغم این چالشها، بازار نشر کتاب، با شمار رو به افزایش دانشجویان جویای کتابهای آموزشی، مرجع، و کتابهای درسی، دولتها، حرفهایها و کارشناسان صنایع مختلف، والدینی که حفظ کتاب را در سبد کاالهای فرهنگیِ خانواده ضروری میدانند، و سایر افرادی که کتاب را برای اصالح خود و جامعهشان میخواهند، همچنان پابرجاست.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق قانون مالیاتهای مستقیم pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق قانون مالیاتهای مستقیم pdf دارای 100 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق قانون مالیاتهای مستقیم pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق قانون مالیاتهای مستقیم pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق قانون مالیاتهای مستقیم pdf :

قانون مالیاتهای مستقیم :
باب سوم - فصل دوم - مالیات بر در آمد کشاورزی‌
ماده 81- درآمد حاصل از کلیه فعالیتهای کشاورزی، دامپروری،دامداری، پرورش ماهی و زنبور عسل و پرورش طیور، صیادی و ماهیگیری، نوغانداری، احیا مراتع و جنگلها، باغات اشجار از هر قبیل و نخیلات از پرداخت مالیات معاف میباشد. دولت مکلف است مطالعات و بررسی های لازم را در زمینه کلیه فعالیتهای کشاورزی و آن رشته از فعالیتهای مزبور که ادامه معافیت آنها ضرورت داشته باشد معمول و لایحه مربوط را حداکثر تا آخر برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و به مجلس شورای اسلامی تقدیم نماید
باب سوم - فصل چهارم - مالیات بر در آمد مشاغل
ماده 93- درآمدی که شخص حقیقی از طریق اشتغال به مشاغل یا به عناوین دیگر غیر از موارد مذکور در سایر فصلهای این قانون در ایران تحصیل کند پس از کسر معافیتهای مقرر در این قانون مشمول مالیات بردرآمد مشاغل میباشد.
تبصره- درآمد شرکتهای مدنی (اعم از اختیاری یا قهری) و همچنین درآمدهای ناشی از فعالیتهای مضاربه در صورتی که عامل (مضارب) یا صاحب سرمایه شخص حقیقی باشد تابع مقررات این فصل میباشد،
ماده 94- درآمد مشمول مالیات مودیان موضوع این فصل عبارتست از کل فروش کالا و خدمات به اضافه سایر درآمدهای آنان که مشمول مالیات فصول دیگر شناخته نشده پس از کسر هزینه ها و استهلاکات مربوط طبق مقررات فصل هزینه های قابل قبول و استهلاکات .
ماده 95- صاحبان مشاغل موضوع این فصل مکلفند اسناد و مدارک مثبته کافی برای تشخیص درآمد مشمول مالیات خود نگاهداری کنند. صاحبان مشاغل از لحاظ تشخیص درآمد مشمول مالیات به گروه های زیر تقسیم می شوند:
الف - صاحبان مشاغلی که به موجب این قانون مکلف به ثبت فعالیت های شغلی خود در دفاتر روزنامه و کل موضوع قانون تجارت هستند و باید دفاتر و اسناد و مدارک مربوط را با رعایت اصول و موازین و استانداردهای پذیرفته شده حسابداری نگاهداری کنند .
ب - صاحبان مشاغلی که بر حسب این قانون مکلف به ثبت فعالیت های شغلی خود در دفاتر درآمد و هزینه می باشند. نمونه های دفاتر مذکور توسط سازمان امور مالیاتی کشور تهیه می گردد و در دسترس قرار می گیرد.
ج - صاحبان مشاغلی که مشمول مقررات بندهای (الف) و (ب) فوق نیستند مکلفند صورت خلاصه وضعیت درآمد و هزینه خود را طبق ضوابط و نمونه های تعیین شده از طرف سازمان امور مالیاتی کشور نگاهداری کنند.
تبصره1- سازمان امور مالیاتی کشور در صورت تشخیص ضرورت تا پایان دی ماه هر سال فهرست مشاغل افزوده شده به بندهای (الف) و (ب) ماده (96) و مشمول از آغاز سال بعد را تهیه و از طریق تشکل های صنفی و درج آگهی در روزنامه رسمی و یکی از روزنامه های کثیر الانتشار به مودیان اعلام می دارد.
تبصره2- آیین نامه مربوط به روش های نگهداری دفاتر و اسناد و مدارک و نحوه ثبت وقایع مالی و چگونگی تنظیم صورت های مالی نهایی بر اساس نوع فعالیت و همچنین رعایت اصول و موازین و استانداردهای پذیرفته شده حسابداری توسط سازمان امور مالیاتی کشور با کسب نظر از جامعه حسابداران رسمی تهیه و به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی خواهد رسید.
ماده 96-الف - صاحبان مشاغل موضوع بند (الف ) ماده (95) این قانون عبارتند از:
1 -دارندگان کارت بازرگانی و کلیه وارد کنندگان و صادرکنندگان. 2 - صاحبان کارخانه ها و واحدهای تولیدی که برای آنها جواز تاسیس و پروانه بهره برداری از وزارتخانه ذی ربط صادر شده یا می شود.
3 - بهره برداران معادن .
4 - صاحبان موسسات حسابرسی، حسابداری و دفترداری ، خدمات مالی و ارائه دهندگان خدمات مدیریتی، مشاوره‌ای، انفورماتیک، رایانه‌ای اعم از سخت افزار و نرم افزاری و طراحی سیستم.
5 - صاحبان مراکز آموزشی و پرورشی، آموزشگاه های آزاد، مدارس غیر انتفاعی، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی.
6 - صاحبان بیمارستان ها، زایشگاه ها، آسایشگاه ها، درمانگاه ها و خانه های سالمندان .
7 - صاحبان متل ها و هتل های سه ستاره و بالاتر.
8 - بنکداران ، عمده فروش ها، فروشگاه های بزرگ ، واسطه های مالی ، نمایندگان توزیع کالاهای داخلی و وارداتی و صاحبان انبارها.
9 - نمایندگان موسسه های تجاری و صنعتی، اعم از داخلی و خارجی.
10- صاحبان موسسات حمل و نقل موتوری ، زمینی ، دریایی و هوایی اعم از مسافری یا باربری .
11- صاحبان موسسات مهندسی و مهندسی مشاور.
12- صاحبان موسسات تبلیغاتی و بازاریابی.
ب - صاحبان مشاغل موضوع بند (ب) ماده (95) این قانون عبارتند از:
1 - صاحبان کارگاه های صنعتی .
2 - صاحبان مشاغل ساختمانی، تاسیسات فنی و صنعتی، نقشه کشی، نقشه برداری، محاسبات فنی و نظارت .
3 - چاپخانه داران، لیتوگراف ها، صحاف ها، ارائه دهندگان خدمات چاپ و گرافیست ها.
4 - صاحبان مراکز ارتباطات رایانه‌ای .
5 - وکلا ، کارشناسان، مترجمان رسمی دادگستری، مشاوران حقوقی، حسابداران رسمی و اعضای سازمان های نظام مهندسی .
6 - محققان، پژوهش گران و کارشناسان آزاد که به تهیه و ارائه طرح های تحقیقاتی اشتغال دارند.
7 - دلالان، حق العمل کاران و کارگزاران .
8 - صاحبان مراکز فرهنگی- هنری ، فرهنگ سراها، کانون های حرفه‌ای و انجمن های صنفی و تخصصی .
9 - صاحبان سینماها، تماشاخانه ها و مکان های تفریحی و ورزشی .
10- صاحبان مشاغل فیلم برداری، دوبلاژ، مونتاژ و سایر خدمات سینمائی .
11- پزشکان، دندانپزشکان که دارای مطب هستند و دامپزشکان که به حرفه دامپزشکی اشتغال دارند.
12- صاحبان آزمایشگاه ها، رادیولوژی ها، فیزیوتراپی ها، سونوگرافی ها، الکتروانسفالوگرافی ها، سیتی اسکن ها، سالن های زیبایی و دیگر ارائه دهندگان خدمات بهداشتی طبی و غیر طبی .
13- صاحبان میهمان سراها، میهمان پذیرها و مسافرخانه ها.
14- صاحبان تالارهای پذیرایی ، رستوران ها، تهیه کنندگان غذاهای آماده، ارایه دهندگان خدمات پذیرایی و کرایه دهندگان ظروف .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله دیاژنز و خصوصیات مخزنی سازند کنگان و بخش بالایی سازند دالا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله دیاژنز و خصوصیات مخزنی سازند کنگان و بخش بالایی سازند دالان در یکی از میادین گازی خلیج فارس pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دیاژنز و خصوصیات مخزنی سازند کنگان و بخش بالایی سازند دالان در یکی از میادین گازی خلیج فارس pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دیاژنز و خصوصیات مخزنی سازند کنگان و بخش بالایی سازند دالان در یکی از میادین گازی خلیج فارس pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دیاژنز و خصوصیات مخزنی سازند کنگان و بخش بالایی سازند دالان در یکی از میادین گازی خلیج فارس pdf :

میدان گازی مورد مطالعه که در این مقاله میدان X خوانده شده است در آبهای خلیج فارس و در جنوبشرقی بندر بوشهر واقع شده است. به منظور بررسی فرایندهای دیاژنزی، مطالعات پتروگرافی بر روی 1160 مقطع نازک حاصل از مغزه از سازند کنگان و بخش بالایی سازند دالان در چاه A میدان X انجام گرفت. پدیدههای دیاژنزی مهمی که خصوصیات مخزنی رخسارههای مورد مطالعه را متاثر ساختهاند شامل فرایندهای انحلال، دولومیتیشدن، سیمانیشدن، تراکم و انیدریتیشدن میباشد. از این میان فرایندهای تراکم، سیمانیشدن و انیدریتیشدن کیفیت مخزنی را کاهش داده و فرایندهای انحلال و دولومیتیشدن کیفیت مخزنی را افزایش دادهاند.

کلید واژه ها:سازند کنگان، سازند دالان، دیاژنز، خصوصیات مخزنی

مقدمه

سازند دالان به سن پرمین پسین و سازند کنگان با سن تریاس آغازین تا تریاس میانی از مهمترین سنگ مخزنهای کربناته ایران به شمار میروند که در بخشهای وسیعی از زاگرس و خلیج فارس گسترش دارند و سنگ مخزن ذخایر هیدروکربنی مهمی مانند میادین پارسجنوبی، پارس شمالی، میدان مورد مطالعه، فردوسی، سلمان و تابناک است. میدان X در آبهای خلیج فارس و در فاصله 180 کیلومتری جنوبشرقی بوشهر واقع شده است (شکل .(1

در بررسی عوامل موثر در خصوصیات مخزنی رخسارهها دو عامل مهم و اصلی میبایست مورد نظر قرار گیرند:

-1 عوامل بافتی که معمولاً تحت تاثیر فرایندهای رسوبی قرار دارند و رخساره رسوبی را مشخص مینمایند. -2 عوامل دیاژنزی. بر خلاف سنگ های تخریبی که بافت اولیه در ایجاد تخلخل اهمیت دارد، در سنگ های کربناته، دیاژنز در ایجاد یا از یبن بردن تخلخل نقش عمده ای دارد .(Moore, 2001) لذا انتظار میرود در توالی مورد مطالعه فرایندهای دیاژنزی اثرات مهمی روی تخلخل آن گذاشته باشند. از اینرو به دلیل اهمیت فرایندهای دیاژنتیکی در مخازن کربناته، شناخت فرایندهای مزبور از اهمیت ویژهای برخوردار است. در این مقاله به بررسی تأثیر دیاژنز بر روی کیفیت مخزنی در میدان مورد مطالعه پرداخته میشود.

شکل. :1 موقعیت جغرافیایی میدان گازی X در خلیج فارس

بحث :

در این مطالعه تعداد 1160 مقطع نازک تهیهشده از پلاگ مغزه با فواصل تقریبی 30 سانتیمتری از چاه A مورد مطالعه قرار گرفت. ضخامت سازند کنگان و بخش بالایی سازند دالان در این چاه حدود 408 متر است. به منظور تفکیک کلسیت از دولومیت، مقاطع نازک توس آلیزارین قرمز و به روش دیکسون (Dickson, 1965) رنگ آمیزی شده است.

بر اساس مطالعه حاضر، فرایندهای دیاژنزی مهم و موثر در خصوصیات مخزنی سازند کنگان و بخش بالایی سازند دالان در میدان X شامل شامل انحلال، دولومیتیشدن، سیمانی شدن، تراکم و انیدریتیشدن است که به شرح زیر به اختصار معرفی میشوند.

انحلال

مهمترین عامل افزایش تخلخل و تراوایی است که در نمونههای مورد مطالعه مشاهده شده است. در اکثر نمونههای مورد مطالعه انحلال به صورت انتخابی عمل کرده و باعث انحلال آلوکمها یا دانههای تشکیل شده از کانیهای ناپایدار شده و موجب تشکیل فضاهای خالی غیرمرتب شدهاست (شکل .(2 البته گاهی این فضاهای خالی با سیمان کلسیت اسپارایتی و سیمان انیدریتی اشغال شده و تخلخل حاصل از بین رفته است. یون کلسیم و کربناتی که در نتیجه انحلال آراگونیت ناپایدار ایجاد میشود، میتواند به عنوان سیمان کلسیتی فضاهای خالی اطراف دانهها را اشغال نماید (شکل (2، لذا در اکثر مواقع انحلال انتخابی سبب افزایش تخلخل نمیشود .(Lucia, 1999) با این وجود فرایند انحلال در بخشهای زیادی از توالی و بهویژه در رخسارههای دانهپشتیبان از قبیل اائید گرینستون مربوط به پشتههای زیر آبی به وفور مشاهده شده و تخلخلهای قالبی و حفرهای حاصل شده است. از اینرو تاثیر مثبت بر روی کیفیت مخزنی داشته است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق سینمای ملی در نیکاراگوئه pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق سینمای ملی در نیکاراگوئه pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق سینمای ملی در نیکاراگوئه pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق سینمای ملی در نیکاراگوئه pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق سینمای ملی در نیکاراگوئه pdf :

سرچشمه سینمای ملی در نیکاراگوئه و ال سالواور راههای مشابه قابل توجه ای را طی کرده با یک تفاوت خیلی چشمگیر. در ژوئیه 1979 انقلاب ساندنیستها در نیکاراگوئه دودمان سوموزا را برچید. متعاقب فروپاشی و اغتشاش، تشکیلات حکومتی که سوموزا ساخته بود و او را حمایت می کرد برچیده شد. ساختار سینمایی ملی در نیکاراگوئه به بازسازی ملتی جدید بر روی خرابه های سوموزا تعلق دارد. به وجود آمده در جنگ آزادیبخش، فیلم و سپس ویدیو جزئی از نهاد رسمی دولت شده و هر دو بوسیله وزارت خانه های دولتی تولید و حمایت شدند.
در ال سالوادور، بر خلاف آنچه گفته شد، فیلم و ویدیو چزیی از تشکیلات سیاسی، نظامی انقلابی باقی مانده که مواجه با دولت مرکزی با هیبتی می باشند که به طور متناوب از کمکهای نظامی، اقتصادی و مالی آمریکا بهره می برد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   121   122   123   124   125   >>   >