سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سطح مهارت الگو و تاثیر آن بر عملکرد و یادگیری مهارت سرویس ساده و

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  سطح مهارت الگو و تاثیر آن بر عملکرد و یادگیری مهارت سرویس ساده والیبال pdf دارای 150 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سطح مهارت الگو و تاثیر آن بر عملکرد و یادگیری مهارت سرویس ساده والیبال pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

    
فهرست مطالب

فصل اول: مقدمه و بیان مسأله   
مقدمه   
بیان مسأله   
ضرورت و اهمیت تحقیق   
اهداف تحقیق   
فرضیه‌های تحقیق   
پیش فرضهای تحقیق   
محدودیت‌های تحقیق   
تعریف عملیاتی متغیرها   
فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق   
مقدمه   
زمینه نظری موضوع تحقیق   
اثر بخشی یادگیری مشاهده‌ای از دیدگاه دو نظریه یادگیری حرکتی   
تبیینهای اولیه اولیه از یادگیری مشاهده‌ای   
تبیین میلر و دلار   
توجیه بندورا از یادگیری مشاهده‌ای   
تحلیل اسکینر از یادگیری مشاهده‌ای   
مشاهده نمایش چگونه بر یادگیری اثر می‌گذارد؟   
عوامل مؤثر بر یادگیری مشاهده‌ای   
ویژگی‌های الگو   
ویژگی‌های نمایش   
ویژگی‌های مشاهده‌گر
توجیهات رشدی در الگودهی
پیشینه تحقیق   
نتیجه‌گیری   
فصل سوم: روش تحقیق   
روش تحقیق   
جامعه تحقیق و آزمودنیها   
متغیرهای تحقیق   
ابزار اندازه‌گیری   
روش جمع‌آوری اطلاعات   
نحوه اجرای آزمون
مراحل آزمون   
روشهای آماری   
فصل چهارم: یافته‌های تحقیق و تجزیه و تحلیل آنها   
تجزیه و تحلیل توصیفی یافته‌ها   
تجزیه و تحلیل استنباطی یافته‌ها   
فصل پنجم: بحث و نتیجه‌گیری   
خلاصه تحقیق   
بحث و تفسیر یافته‌ها
پیشنهادهای پژوهشی   
فهرست منابع   

 

فهرست جداول

(1ـ4) امتیازات نتیجه اجرای مهارت سرویس ساده والیبال در گروه مشاهده الگوی ماهر   
(2ـ4) امتیازات نتیجه اجرای مهارت سرویس ساده والیبال در گروه مشاهده الگوی در حال یادگیری   
(3ـ4) میانگین امتیازات الگو یا فرایند اجرای مهارت سرویس ساده والیبال برای گروه مشاهده الگوی ماهر   
(4ـ4) میانگین امتیازات الگو یا فرایند اجرای مهارت سرویس ساده ولیبال برای گروه مشاهده الگوی در حال یادگیری   
(5ـ4) نتایج آزمون تحلیل واریانس عاملی مرکب در مورد تأثیر گروه و مرحله آزمون بر نتیجه اجرا   
(6ـ4) نتایج آزمون تحلیل واریانس عاملی مرکب در مورد تأثیر گروه و مرحله آزمون بر الگو یا فرایند اجرا   
(7ـ4) نتایج آزمون تی مستقل برای متغیر نتیجه اجرا در دو گروه مشاهده الگوی ماهر و در حال یادگیری در مرحله پیش آزمون   
(8ـ4) نتایج آزمون تی مستقل برای متغیر فرایند اجرا در دو گروه مستقل مشاهده الگوی ماهر و در حال یادگیری در مرحله پیش آزمون   
(9ـ4) نتایج آزمون تی مستقل برای متغیر نتیجه اجرا در دو گروه مستقل مشاهده الگوی ماهر و در حال یادگیری در مرحله پس آزمون   
(10ـ4) نتایج آزمون تی مستقل برای متغیر فرایند اجرا در دو گروه مستقل مشاهده الگوی ماهر و در حال یادگیری در مرحله پس آزمون   
(11-4) نتایج آزمون تی مستقل برای متغیر نتیجه اجرا در دو گروه مستقل مشاهده الگوی ماهر و در حال یادگیری در مرحله یادداری   
(12ـ4) نتایج آزمون تی مستقل برای متغیر فرایند اجرا در دو گروه مستقل مشاهده الگوی ماهر ور در حال یادگیری در مرحله یادداری 

 

  
فهرست نمودارها

(1ـ4) مقایسه نتیجه اجرای مهارت سرویس ساده والیبال بین مراحل مختلف آزمون در گروههای مشاهده الگوی ماهر و در حال یادگیری
(2ـ4) مقایسه الگو یا فرایند اجرای مهارت سرویس ساده والیبال بین مراحل مختلف آزمون در گروههای مشاهده الگوی ماهر و در حال یادگیری   
(3ـ4) مقایسه نتیجه اجرای مهارت سرویس ساده والیبال بین گروههای مشاهده الگوی ماهر و در حال یادگیری در مرحله پیش آزمون   
(4ـ4) مقایسه الگو یا فرایند اجرای مهارت سرویس ساده والیبال بین گروههای مشاهده الگوی ماهر و در حال یادگیری در مرحله پیش آزمون   
(5ـ4) مقایسه نتیجه اجرای مهارت سرویس ساده والیبال بین گروههای مشاهده الگوی ماهر و در حال یادگیری در مرحله پس آزمون   
(6ـ4) مقایسه الگو یا فرایند اجرای مهارت سرویس ساده والیبال بین گروههای مشاهده الگو ماهر و در حال یادگیری در مرحله پس آزمون   
(7ـ4) مقایسه نتیجه اجرای مهارت سرویس ساده والیبال بین گروههای مشاهده الگوی ماهر و در حال یادگیری در مرحله یادداری   
(8ـ4) مقایسه الگو یا فرایند اجرای مهارت سرویس ساده والیبال بین گروههای مشاهده الگوی ماهر و در حال یادگیری در مرحله یادداری

 

مقدمه و بیان مسأله
• مقدمه
امروزه شاهد اجرای ماهرانه و خارق العاده ورزشکاران برجسته در صحنه‌های ورزشی هستیم، نمایشی از قدرت، خلاقیت و هنر که بی‌شک سوالات زیادی را در ذهن هر بیننده‌ای ایجاد می‌کند. چگونه می‌توان یک مهارت جدید را آموخت؟ چگونه این مهارت‌ها پیشرفت می‌کنند؟ و چگونه می‌توان تا این حد در اجرای مهارت‌ها پیشرفت کرد؟ پاسخ به این سوالات می‌تواند بسیاری از نکات مبهم را روشن نماید.
یکی از اهداف اصلی تربیت بدنی، تسهیل فراگیری مهارت از طریق آموزش مناسب است. پژوهشگران علم تربیت بدنی همواره در تلاشند تا با معرفی روشهای علمی جدید، توانائی معلمان و مربیان را در آموزش افزایش دهند. بدن منظور دانشمندان رفتار حرکتی طی سالها تحقیق و مطالعه سعی کرده‌اند تا عوامل اثرگذار بر اجرا و یادگیری مهارت‌ها را شناسائی کنند.
بدون شک یکی از مهمترین عوامل مؤثر در فرایند یادگیری، نمایش  مهارت است. نمایش  مهارت یکی از قدرتمندترین ابزارهایی است که مربیان تربیت بدنی از آن به منظور انتقال اطلاعات مربوط به مهارت به  فراگیر در یک زمان کوتاه استفاده می‌کنند. معلم  یا مربی تربیت بدنی به این دلیل مهارت را نمایش می‌دهد که باور دارد فراگیران نسبت به توصیف کلامی از این طریق، اطلاعات بیشتری را در زمان کوتاهی دریافت می‌کنند. معمولاً یک الگوی ماهر  به منظور آموزش مهارت حرکتی جدید به فراگیر مورد استفاده قرار می‌گیرد.
در سالهای اخیر، نظریه پردازان یادگیری حرکتی این سوال را مطرح کرده‌اند که آیا برای یادگیری مشاهده‌ای یک مهارت حرکتی، الگوی ماهر تنها نوع سودمند الگوست؟ (لی و وایت ، 1990؛ پالاک و لی  1992). در این ارتباط تحقیقات زیادی نیز انجام گرفته است.
براساس نتایج این تحقیقات، درگیر شدن مشاهده‌گر در فعالیت های شناختی الگوی در حال یادگیری ، یادگیری مهارت را تسهیل می‌کند. طرفداران الگوی درحال یادگیری معتقدند که الگوی ماهر به جای توسعه چگونگی درک و شناخت از اجرای مهارت، تقلید از جرای  مهارت را اجرا توسعه می‌دهد. به این دلیل که الگوی ماهر، اطلاعات بدون اشتباهی را به مشاهده‌گر ارائه می‌کند، در حالیکه الگوی در حال یادگیری مشاهده‌گر را درگیر فرایندهای حل مسأله می‌کند (8).
اخیراً، این رویکرد آموزشی سوالاتی را در مورد استفاده ترجیحی از مدل ماهر در یادگیری مشاهده‌ای مطرح کرده است. لیکن یافته‌های تحقیقی در این زمینه به نتایج قطعی و مسلمی دست نیافته است. بنابراین در این تحقیق، سعی شده است که تأثیر سطح مهارت الگو را بر یادگیری یک مهارت حرکتی مورد بررسی قرار دهد.

 

•    بیان مسأله
بدیهی است انتقال اطلاعات از طریق بینائی یکی از مهمترین و مؤثرترین منابع  کسب اطلاعات در یادگیری است. در تائید این مطلب بلندین و پروتیو  (1993)، کارول و بندورا  (1982)، لندرز   (1975)، مارتنز و برویتز  (1976)، پالاک ولی (1992)، سوتارد و هیگینز  (1987)، ویکس  (1992)، مک کولا، ویس و رز  (1989) معتقدند که مشاهده مهمترین ابزار برای یادگیری مهارت حرکتی است (9).
در واقع الگوسازی یک عمل منجر به توسعه یک بازنمائی شناختی یا ادراکی توسط مشاهده‌گر می‌شود. این بازنمائی شناختی به عنوان یک منبع و مرجع استاندارد به مشاهده‌گر کمک می‌کند تا اجراهای خود را با آن مقایسه کرده و در نهایت اجرای مهارت را اصلاح کند (کارول و بندورا، 1982، 1985، 1987، 1990؛ شفیلد  ، 1961) (10).
بنابراین از آنجائیکه مدل ماهر ویژگیهای مطلوبی از مهارت‌ را نشان می‌دهد،‌ بدین طریق برای فرد مبتدی فرصتی را فراهم می‌کند تا عملکرد مطلوب را مشاهده کرده و اطلاعات لازم را برای یادگیری آن به دست آورد. نظریه پردازانی مانند آدامز  (1971)و  اشمیت  (1975) معتقدند ، یادگیری  حرکتی یک فرایند حل مسأله می باشد که فرد براساس آن یک عمل را برای دستیابی به الگوی حرکت ویا نتیجه انجام می دهد و سپس با  بازخورد حاصل از این عمل ، اجرا را در کوششهای بعدی تعدیل می کند . بنابراین با تأکید بر فرایند کوشش و خطا و اصلاحاتی که از این طریق به دست می آید ، موجب توسعه دانش اساسی وهم چنین ارزیابی  فرد از حرکت می شود . در این نظریه به دلیل اینکه اجرای ماهرانه حرکت فرایندهای حل مسأله را نفی می‌کند، لذا اطلاعات کمتری مربوط به خطا برای پردازش در اختیار مشاهده‌گر قرار می‌گیرد. آدامز (1986) دریافت که یادگیری مشاهده‌ای برای بهبود اجرای مشاهده گرانی مؤثر است که الگوی فرد غیر ماهری را که در حال اجرای یک تکلیف است، مشاهده کنند (  ). با توجه به اینکه اجراهای یک فرد مبتدی، متغیر است و از پایداری لازم برخوردار نیست و هنگام اجرای مهارت خطاهای بیشتری وجود دارد به نظر می‌رسد، مشاهده‌گر فرصت بیشتری برای درگیرشدن با فرایند های شناختی دارد (9). همچنین نتایج برخی تحقیقات نشان داده است که اگر فرد از بازخوردهای ارائه شده به الگوی در حال یادگیری مطلع باشد، مشاهده مدل در حال یادگیری مؤثرتر خواهد بود (مک کولا و کایرد ، 1990) (8). در این زمینه تحقیقات بیشماری انجام شده است. جهت تأئید یا رد نتایج پژوهشهای انجام شده در این زمینه، در این تحقیق سعی شده است به سوال زیر پاسخ داده شود: آیا مشاهده مدل در حال یادگیری در مقایسه با مدل ماهر موجب بهبود عملکرد و یادگیری مهارت حرکتی می‌گردد.

 

• ضرورت و اهمیت تحقیق
از آنجا که اکثر مربیان به دنبال کسب بهترین نتیجه در کوتاهترین زمان هستند، پس باید تمامی امکانات و شرایط را برای تحقق این امر فراهم کنند. بنابراین همواره راهبردهائی توسط مربیان برای آموزش مهارت‌های حرکتی اتخاذ می‌شود. نمایش مهارت و آموزش کلامی دو روش معمول برای آموزش مهارتهاست. نمایش مهارت رایج‌ترین روش برای انتقال اطلاعات مربوسط به مهارت است (4). از اینرو مربیان از وسائل کمک آموزشی بصری مانند فیلم، نوار ویدئوئی، نمایش مهارت توسط فراگیر ماهر یا مربی به عنوان مکمل خوبی برای آموزش مهارت استفاده می‌کنند (11). اصل عمومی نمایش مهارت این است که نمایش دهنده باید آن را صحیح اجرا کند. پژوهشهائی مانند لندرز و لندرز   (1973) از این اصل حمایت می‌کنند. در این پژوهش تأثیر مشاهده مدل ماهر و غیرماهر بر یادگیری مهارت بالا رفتن از نردبان مقایسه شد. نتایج نشان داد که الگوی ماهر در مقایسه با الگوی غیر ماهر منجر به اجرای بهتری از سوی شاگردان شد. با مشاهده الگوی ماهر فراگیر می‌تواند اطلاعات مربوط به راهبردهای الگو را برای حل مسائل حرکتی ادراک کند. در واقع مشاهده‌گر در تلاشهای اولیه خود در اجرای مهارت راهبردهای مشاهده شده را تقلید می‌کند.

 

منابع فارسی
1-    اشمیت، ریچارد، ای.، (1376). یادگیری حرکتی و اجرا از اصول تا تمرین. ترجمه مهدی نمازی زاده و سید محمد کاظم واعظ موسوی، انتشارات سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها (سمت).
2-    مگیل، ریجارد، ای.، (1380). یادگیری حرکتی مفاهیم و کاربردها. ترجمه محمد کاظم واعظ موسوی و معصومه شجاعی، انتشارات حنانه.
3-    هرگنهان، بی. آر. اُلسون، میتو. اچ.، (1376). مقدمه‌ای بر نظریه‌های یادگیری. ترجمه علی اکبر سیف، انتشارات نشر دوران.

 
منابع انگلیسی
4-    Adams, Deborah, (2001). The relative effectireness of three instructional strategies on the learning of an overarm for force. Journal of physical educator, 58(2), p: 67-78.
5-    Barbara, j., Pollock and Lee, T. D., (1992). Effects of model’s skill level on observational motor learning. Journal of Research Quartely for Exercise and Sport, 63(1), p:25-29.
6-    Bjornstal, Weiss, (1992). Modeling effects on from kinematics, performance and cognitive recognition of a sport skill: an integrated perspective. Journal of Research Quartertly for exercise and sport, 63(1): 67-75.
7-    Blandin, Y., Lhuisset, L. and Proteau, L., (1999). Cognitive proccess underlying observational Learning of motor skills. The Quarterly Journal of Experimental Psychology, 52A(4), 957-979.
8-    Blandin, Y. and Proteau, L., (2000). On the cognitive basis of observational learning: Development of mechanisms for the detection and correction of errors. Journal of Quarterly Experimental Psychology, 53A, 846-867.
9-    Deakin and Adams, (2000). The role of Schedualing in Learning through observation. Journal of motor Behariour, 32(3), p:268.
10-    Herbert, E. P and Landin, D., (1992). Effects of a learning model and augmented feedback on tennis skill acquisition. Journal of Research Quarterly for Exercise and Sport, 65(3), p: 250-257.
11-    Lirgg and Feltz, (1991). Teacher Vs. peer model revisited: Effects of motor performance and self-efficacy. Journal of Research Quarterly for Exercise and Sport, 62(2): 217-224.
12-    Magil, Richard, A., (2004). Motor Learning, Concept and application.
13-    McCullagh and Little, (1990). Demonstrations and knowledge of result in motor skill acquisition. Journal of Perceptual and Motor skill, 71 (3 pt 1), p: 735-742.
14-    McCullagh, P., (2000). Modeling and motor skill acquistion. California State University, Harward, USA.
15-    Motor skill acquistion (2004).
16-    Pollock, B. J. and Lee, T. D., (1992). Effect of model’s skill level on observational motor learning. Journal of Research Quarterly for Exercise and Sport, 63(1), p: 25-29.
17-    Scatt and Mark, (2000). Learning from demonstraton: The role of visual search during observational learning from video and point-light models. Journal of Sports Science, 20(3), p:253.
18-    Shea, Wright, Wulf and Whitacre, (2000). Physical and observational practice afford unique learning opportunities. Journal of Motor Behaviour, 32(1), p:27-37.
19-    Singer, R. N., (           ). Handbook on research of sport psychology.
20-    Weiss, McCullagh, Smith and Berlant, (1998). Obserrational learning and the fearfull child: Influence of peer models on swimming skill performance and psychological respinse. Journal of Research Quarterly for Exercise and Sport, 69 (4), p: 380.
21-    Zetou, Tzetzis, Vernadakis and kioumourtzoglou, (2002). Modeling in learning two volleyball skills. Journal of Perceptual and Motor Skill, 94, p:1131-1192.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

گنجینه های فراموش شده pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  گنجینه های فراموش شده pdf دارای 250 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گنجینه های فراموش شده pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

پیشگفتار
یکی از اصلی ترین راه های شناخت موضوعات و پدیده ها و مفاهیم، مطالعه در صفات و آثار آنها می باشد. این موضوع به ویژه وقتی که موضوع در قلمرو نظر و اندیشه مورد بررسی و مطالعه قرار می گیرد از اهمیت بیشتری برخوردار می شود. علاوه بر آن فضای فکری و فرهنگی ای که موضوع در آن مورد مطالعه و شناسایی قرار می گیرد یکی از مهم ترین عوامل مؤثر در تبیین موضوع است. برای نمونه تعاریف آزادی در جوامع و فرهنگها و تمدنها و جهان بینیهای مختلف واجد تمایزاتی است که این تمایزات گاهی تاحد تضاد و تخالف پیش می رود. به این ترتیب موضوع نظم نیز از این قواعد مثتنی نیست و در جهت شناخت آن اولا تحدید فضای مطالعه در جهان بینی و فرهنگ اسلامی و ثانیا شناسایی صفات و ویژگیهای آن در این فضا و محیط و سپس تبیین تأثیرات یا تجلیات این صفات در محیط مصنوع و آثار انسانی هدف اصلی این مطالعه خواهد بود.
•    فصل دوم: اهداف انتخاب پروژه:
شرایط خاص جهانی در آغاز قرن بیست ویکم اساسا به فرهنگ و هنر نقش ویژه ای داده است. هنر به عنوان زبان گفت و گو و انتقال اندیشه در کانون توجهات مختلف سیاسی و فکری و اجتماعی قرار گرفته است و نکته مهم تر از همه تعهد اجتماعی هنر است. هنر علاوه بر نقش تربیتی که برای بالا بردن شناخت و عمق بخشیدن به طرز تلقی انسان از جهان و جامعه و خویش دارد، دارای نقش کارکردی اجتماعی است که با گسترش علوم مختلف در جوامع امروزی و پدید آوردن سرگرمی های جدید و پیامد آن مشکلات اجتماعی بخشی از فرهنگ هر ملتی دچار تغییر و تحول شده و یا در دست تغییرات ناخواسته است. نوع تمایلات و سلایق مردم نیز دچار تغییراتی شده است و جامعه ما نیز از این امر مستثنی نیست.
با گسترش شهرها و صنعتی شدن، بسیاری از امور توجه به هنرهای اصیل و سنتی کمتر گشته است. در این میان معماری و نقاشی ایرانی نیز متحمل بی توجهی گشته اند و حتی در بسیاری از موارد دچار فراموشی شده اند. به عنوان مثال در معماری، دیگر شاید توجه به فرهنگ و آداب و رسوم و اقلیم آنچنان در شهرها و حتی در مورد روستاها مورد توجه قرار نمی گیرد و بیشتر براساس معماری مدرن به ساخت و ساز پرداخته می شود و در واقع به گونه ای تقلید کورکورانه از غرب. نسل جدید به گونه ای با سنت ها و فرهنگ پدران خود بیگانه اند. البته در نقاشی نیز چنین اتفاقی قابل مشاهده می باشد، به گونه ای که بسیاری از جوانان نسل امروز با نقاشی ایرانی  بیگانه گشته اند و شاید هیچ اطلاعی از آن نداشته باشند که این امر را به گونه ای می توان مرتبط با پیشرفت های صنعتی دانست. حال آنکه نقاشی و معماری اصیل ایرانی بازتاب درک انسان حساس و نکته فهم و جامعه ای عمیق و با فرهنگ است و این واقعیتی است که هنر مشرق زمین به وضوح و صراحت نمایان می سازد. در نقاشی ایرانی فهم و اندیشه ی عمیق و احساسی لطیف نسبت به جهانی هدفدار و پرمعنا را می توان یافت و در بسیاری از انواع گوناگون معماری و نقاشی ایرانی این نگاه عارفانه و عابدانه را می توان دنبال کرد.
این پروژه با چهار رویکرد انتخاب گردیده است:
-    نخست: حفظ و بازآفرینی میراث ارزنده فرهنگی و هنری کهن و انتقال آن به نسل های آینده.
-    دوم: گسترش فرهنگ و هنر اصیل ایرانی و معرفی آن در جوامع دیگر.
-    سوم: ایجاد پیوند میان نقاشی ایرانی و معماری ایرانی.
-    چهارم: ایجاد پیوند میان نقاشی ایرانی و ادبیات.
در واقع شکوفایی و درخشش هنری و فرهنگی نسل جوان و نوجوان به صورتی نهادی شده از طریق ایجاد کانون ها و مراکز مختلف فرهنگی امکان بروز و ظهور پیدا می کند، و از این طریق می توان از شکاف و گسستگی میان نسل ها و فاصله آموزشی و هنری میان هنرهای قدیم و جدید کاسته شود و میان شیوه ها، نظرهای نوین هنری و منابع و ذخایر عظیم فرهنگی نوعی ارتباط زنده و پویا برقرار شود که توانایی های اصیل فرهنگی اسلامی ایرانی به زبانی روزآمد و جذاب در عرصه هنر درآید.


فهرست مطالب
کران اول:
 پیشنهاد طرح پژوهش
فصل اول: پیشگفتار

کران دوم:
شناخت نگاره و نگارگری
نگارگری پیش از تاریخ در ایران
غار نگاره های لرستان- میرملاس
غار نگاره های همیان- دوشه- لاخ مزار
ساختمان منقوش تپه زاغه
نگاره های سفالین
نقش اندازی بر روی مهر
نگارگری در ایران قبل از ظهور اسلام
نگارگری دوره هخامنشیان
نگارگری دوره اشکانیان
آثار و بقایای نقاشی دوره ساسانیان
نگارگری و کتاب سازی ساسانیان
مانی و نگارگری او
نگارگری در ایران پس از ظهور اسلام
مکتب بغداد( عباسی
کتاب نگاره های مکتب بغداد
مکتب نگارگری سلجوقی
ویژگی های نگارگری دوره سلجوقیان
مکتب تبریز اول( ایلخانی )
ربع رشیدی و تاثیر آن در نگارگری ایرانی
مکتب شیراز
مکتب هرات
شاهرخ و مکتب هرات
برآیند باشکوه( نخستین فرمانروایان دودمان صفوی)
نگارگری در دوره صفوی( شاه اسماعیل دوم و سلطان محمد خدابنده
شاه عباس اول
رخوت و رکود( آخرین پادشاه صفوی )
نفوذ شیوه های اروپایی( از افاغنه تا سلسله قاجار )
تذهیب
مکتب‌های تذهیب
پیشینه تذهیب
تذهیب ایرانی
مینیاتور
تاریخچه مینیاتور
مینیاتور ایرانی
کاشی
تاریخچه کاشی
کاشی زرین فام- قرن 5 هجری- کاشان
کاشی معرق- مسجد شیخ لطف الله اصفهان
کاشی هفت رنگ- ایران و ترکیه
کاشی ایزنیک- قرن پنجم- ترکیه
دریافت منشا نگارگری
مروری کوتاه بر کاربردهای خطی در نگاره‌های سده هفتم تا یازدهم
ریشه یابی مفهوم های ساختارهای فضایی در نگاره ها
حس مکان یا مکانیت
همزمانی زمان- صورت
انسان در حد مقیاس
مفهوم صور سنتی
باغ
تخت
دروازه
اتاق
مناره
گنبد
چارطاق

فصل دوم: مطالعات تطبیقی
فرهنگسرای دزفول( صمیمیت معماری اطرانی در جشن نور ورنگ و آجر

فصل سوم: مطالعات زمینه
مطالعات پیرامون شهر مشهد
تاریخچه تحولات مشهد در دوره معاصر
تاریخچه شکل گیری شهر مشهد
تاریخچه خراسان
جمعیت کنونی شهر مشهد
شناخت فضاهای فرهنگی موجود
بررسی اجتماعی شهر مشهد
برخوردهای اجتماعی و فرهنگی
پدیده مهاجرت روستاییان
عوامل موثر در استخوان بندی شهر مشهد
مطالعات پیرامون شهر توس
پاژ
آرامگاه فردوسی
بنای هارونیه
ضوابط و مقررات مصوب پیرامون شهر توس
حریم منظری شهر تاریخی توس
جایگاه اقتصادی، اجتماعی و گردشگری حوزه تاریخی توس
جایگاه گردشگری
چگونگی استفاده از مطالعات تاریخی برای برنامه ریزی های گردشگری
باستان شناسی
هنرهای سنتی
طبقه بندی اراضی ونحوه استفاده از زمین
شناخت راههای پیرامون حصار توس

فصل چهارم: مطالعات تکمیلی
سماع عارفان در نگاره ها و نگارگری ها

کران سوم:
تجزیه و تحلیل طرح پژوهش
فصل اول:تدوین مبانی نظری پروژه
ارکان بنیادین طرح نگاره ها
تعادل
زیبایی
توازن
اندازه
حد و حریم
وحدت در کثرت
وجوه افتراق وحدت و همسانی
تعریف وحدت
هدف از وحدت
وسیله وحدت
مبلغ وحدت
نتیجه وحدت
علل گرایش یا تبلیغ وحدت
تضادهای روند همسان سازی با وحدت
ویژگیهای نظم معماری و شهر اسلامی (مأخوذ از تفکر اسلامی)
مرکزگرایی
تعیین اجزا برنامه فیزیکی
فصل سوم: تبیین برنامه ها و اهداف طرح
ارائه مدارک نهایی طرح

 

منابع و ماخذ:
        نام کتاب و نویسنده                                        
نقاشی ایرانی شیلا کن بای
-    خط در نقاشی هادی تقی زاده
-    فصلنامه هنر شماره 30
-    فصلنامه هنر شماره 32
-    ویزگی های نظم معماری و شهر اسلامی
-    تاریخ نگارگری سید عبدالمجید شریف زاده
-    سایت های اینترنتی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد موتاسیون pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد موتاسیون pdf دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد موتاسیون pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد موتاسیون pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد موتاسیون pdf :

موتاسیون

جهش و تغییرات ژنتیک
در هر یک از فعالیتهای سلولی نظیر فرایندهای همانند سازی (Replication ) رو نویسی (Trancecription) ترجمه ( Translation) ترکیب مجدد یا نو ترکیبی ( Recombination) کروموزومها و بروز و ظهور اطلاعات ژنتیکی ( Gene-expression ) احتمال خطا و اشتباه وجود دارد.
درست است که سطح دقت در این فرایندها به گونه ای باورنکردنی بالا و بسیار بالا است , اما با وجود این , احتمال پیوند خوردن خطا در میلیونها و میلیاردها اتصال همیشه وجود دارد
ساختمان ملکول DNA دو زنجیره ای به گونه ای است که بازهای جفت شده در مرکز مفتول و اسیدهای فسفریک در سطح خارجی آن قرار دارند.

این وضعیت سبب می شود که ملکول DNA خاصیت اسیدی پیدا کرده و بتواند با پروتوئینهای بازی ویژه ای نظیر هیستونها یا پروتامین ترکیب شده و نوکلئوپروتوئین را بسازد.
این نوکلئوپروتئین بصورت غلافی سرتاسر ملکول DNA را پوشانیده و آنرا دربرگرفته و حفاظی بدور ملکول بوجود آورده است .اما تمهیدات حفاظتی به همین جا ختم نمی گردد الیاف نوکلئوپروتوئین یا کروموزوم دهها و صدها و هزارها با به روی خود تا می شوند تا هم این ملکول عظیم و سخت پیچیده شوند در درون سلول بسیار کوچک جای بگیرد و هم حفاظت از اطلاعات اساسی حیات در بالاترین سطح بازدهی تحقق پذیرد.

هر قدر موجود پیچیده تر و پیشرفته باشد این تمهیدات حفاظتی شدیدتر است
در بسیاری از موجودات یوکاریوتیک تک سلولی یا چند سلولی بعد از تمامی این تجهیزات و تمهیدات حفاظتی , الیاف نکلئوپروتئین در عمیق ترین بخش سلول در مناسبترین جایگاه یعنی در هسته و هستک جای گرفته اند .
با همه این پیش بینی ها و شگردهای بسیار ظریف و دقیق ماده ژنتیک هنوز هم آسیب پذیر است و دچار سانحه و ضایعه می گردد.

ضایعاتی که ممکن است هم از درون و هم از برون نشآت بگیرند.عوامل خارجی از نوع فیزیکی نظیر تشعشات اتمی وکیهانی , اشعه ماورای بنفش و غیره و یا از نوع شیمیائی همچون ازت و گاز خردل , رنگهای اکریدین ,بنزو پرین و بسیاری از ترکیبات شیمیائی نظیر اینها هر کدام بشیوه خاصی قادر به ایجاد ضایعه در ماده ژنتیک هستند .علاوه بر تمام این پیش بینی های حفاظتی , در کنار فرآیندهای اصلی حیات نظیر همانند سازی , رونویسی و ; سیستمهائی در درون موجود به وجود آمده اند که کارشان شناسائی و آگاهی فوری و سریع از خطاهای داخلی , یا اثرات عوامل خارجی و اقدام فوری و مناسب برای جبران خطا و یا مقابله یا تهدیدات و ترمیم ( Repair ) و تعمیر ضایعات و آسیبهای حاصله است .

اما علی رغم این تمهیدات ظریف و دقیق و گسترده در سطح ماکرو ومیکرو , ساختار ژنتیکی و به تبع آن فینوتیپی موجودات زنده طی میلیونها سال دستخوش تغییرات زیادی شده است .
برخی از این تغییرات چنان محدود و جزئی هستند که در همان سطح ژنوتیپ با قی می مانند و اگر چه از نسلی به نسل دیگر منتقل می گردند اما بروز خارجی یا فینوتیپی پیدا نمی کنند . گاهی هم ممکن است در جندین نسل بعد بروز و ظهور خارجی پیدا کنند .

حال آنکه پاره ای دیگر از این تغییرات سبب تغییر در برخی از صفات و ویژگیهای فینوتیپی در جهت تطابق بهتر با محیط و پیدایش انواع سویه ها و گونه های جدید در یک موجود شده و در مواردی هم در دراز مدت موجب بروز نوع یا گونه جدیدی می شوند. اما اکثر این تغییرات به قدری حساس و شدیداند که مفید به حال موجود نیستند و سبب تطابق بهتر آن با محیط زیست نشده و منجر به مرگش می شوند.

جهش فرآیند یا پویشی است که موجب تغییر مجموعه توارثی سلول و نهایتاٌ پیدایش یک موجود زنده با ویژگیهای جدید ژنتیکی می گردد.
واژه موتاسیون یا جهش اولین بار در سال 1650 میلادی در مورد بروز و ظهور تغییرات ساختمانی مشهود در موجودات زنده بکار برده شد .
اما چون استقبال چندانی از این واژه بعمل نیامد به زودی به بوته فراموشی سپرده شد . در اوایل قرن بیستم یک گیاه شناس هلندی به نام هوگو دو وریس ( Hugo De Vries) نظرات و کشفیات ژرژمندل , زیست شناس مشهور استرالیائی قرن 19 در زمینه وراثت را مورد بررسی و مطالعه مجدد قرار داد و توانست اهمیت و عمق تحقیقات مندل را بار دیگر در ابعاد جدیدی نشان بدهد . وی در ارائه و بررسی نظرات مندل واژه موتاسیون را برای انواع جدید تغییر یافته بکار برد و از آن پس این واژه بطور گسترده ای مورد استفاده زیست شناسان قرار گرفت.

اگرچه هنوز هم مشاهده تغییرات فینوتیپی مهم ترین و ابتدائی ترین شیوه عملی شخیص جهش محسوب می گردد اما امروزه کاملاٌ روشن شده است که این تعریف اساساٌ ناقص و نارسا ست . چرا که بسیاری از جهش ها به علل مختلف به تغییرات فینوتیپی منجر نمیشوند , مثلاٌ در ژنتیک جدید روشن شده است که در رمز ژنتیک ترادف وجود دارد . یعنی برای برخی از اسیدهای آمینه بیش از یک لغت رمز سه حرفی وجود دارد . و لذا اگر چه تغییر و جابجائی در نوکلئوتیدهای DNA موجب به بوجود آمدن لغت رمز جدیدی می شود اما معنی این لغت رمز جدید چه بسا مترادف لغت رمز اولیه باشد.

مثلاٌ : برای اسید آمینه تیروزین دولغت رمز سه حرفی UAU و UAG وجود دارد که برای هر یک از آنها 9 تغییر و جابجائی نوکلئوتیدها متحمل است .
مثلاٌ : برای لغت رمز UAU لغات رمز جهش یافته جدید عبارت خواهند بود از :UGU,UCU,AAU,GAU,CAU,UAC,UAA ,UAG,UUU
از این نه لغت رمز معنای سه حرفی UAC مترادف با UAU یعنی همان اسید آمینه تیروزین است .
لذا اگر چه یک تغییر جهشی صورت گرفته است و باز C جای باز U قرار گرفته است اما این تغییر بروز فینوتیپی پیدا نخواهد کرد .

گاهی آسیب و تغییر در ماده ژنتیک ممکن است در ژن هائی رخ بدهد که از حیث اطلاعات ژنتیک غیر فعال باشند- نظیر قطعات صامت در زنجیره DNA که اساساٌ از روی آنها رونویسی صورت نمی گیرد . یا در ژنهائی صورت بگیرد که از آن نوع ژن به تعداد زیاد و مکرر در DNA وجود دارد .آسیب در این نوع ژنها نیز اثر فینوتیپی ایجاد نمی نماید.

جهش یک تغییر قابل وراثت , که بر کروموزم اثر دائم می گذارد است که به ایجاد یک موجود جهش یافته منجر می گردد.
تغییرات جهشی ها را می توان بر حسب شاخص های متعدد تقسیم بندی کرد .
برخی از تغییرات جهشی دائمی و برخی موقتی هستند که به آنها جهش شرطی هم گفته می شود به این معنی که تا زمانی که شرایط و علل و اسباب تغییر جهشی وجود داشته باشد فینوتیپ جهش یافته بروز می کند و باقی می ماند با از بین رفتن شرایط یا علل فینوتیپ جهش یافته نیز ناپدید می گردد.
نمونه ای از این نوع جهش ها که بطور گسترده مطالعه شده است سبیه های جهش یافته حساس به گرما Temprature Sensitive و جهش یافته های حامل آسیبهای بی معنی Non_Sense mutation می باشند .

جهش های محدود :
برخی از تغییرات جهشی تنها در یک قسمت بسیار محدود از ماده ژنتیک صورت می گیرند.
جهش های محدود ممکن است به یکی از اشکال گوناگون زیر همراه با اثرات و پیامدهای متفاوت صورت پذیرد :
1 جهش های جایگزینی (Substitution M.) : در این نوع جهش ها در زنجیره اسید نوکلئیک ژنتیک یک باز عالی جانشین باز عالی دیگری شده است به این نوع تغییرات جهش های جانشینی ( Replacement M.) نیز گفته می شود .
اگر چنانچه باز عالی جانشین شده با باز اصلی از یک گروه شیمیائی باشند , یعنی یک پورین جای پورین دیگر را گرفته باشد و یا یک پیریمیدین جایگزین پیریمیدین اولیه شده باشد این نوع تغییر را جهش انتقالی می گویند . اگر چنانچه باز عالی جایگزین شده باز اولیه از یک گروه شیمیائی نباشند یعنی یک باز پورین جایگزین یک باز پیریمیدین یا بالعکس شده باشد این جایگزینی را جهش متقاطع ( Transversion M.) خوانده اند .

2-جهش های افزایشی (Addition M. ) : در این نوع تغییرات یک یا چند نوکلئوتید ( اعم از پورین یا پیریمیدین ) به زنجیره اسید نوکلئیک ژنتیک افزوده شده است .به این نوع تغییرات جهش های الحاقی (Inversion M. ) نیز گفته اند.
3-جهش های حذفی یا نقصانی ( Deletion M. ) : در این نوع تغییرات , بر خلاف تغییرات گروه دوم یک یا پند نوکلئوتید از زنجیره اسید نوکلئیک حذف شده است.
4-جهش های جابجائی ( Transposition M. ) : در این نوع تغییرات یک یا چند نوکلئوتید از جای اصلی خود در زنجیره اسید نوکلئیک به جای دیگری در زنجیره نقل مکان کرده است.
5- جهش های معکوس ( Inversion M. ) : در این نوع جهش ها هیچ تغییر کمی در نوکلئوتیدهای اسید نوکلئیک رخ نمی دهد . بلکه در قسمتی یا قسمتهائی از کروموزم جای یک یا چند نوکلئوتید با نوکلئوتیدهای دیگر عوض می شود. گاهی اوقات در اثر این جابجائی تغییراتی در وضعیت فضائی نوکلئوتیدهای جابجا شده در زنجیره اسید نوکلئیک ایجاد می گردد که در نتیجه آن جهت قطبی ( Polarity ) اسید نوکلئیک در آن قسمت از کروموزم 180 درجه تغییر پیدا می کند.
جهش های گسترده :
برخی از تغییرات جهشی در محدوده یک یا چند نوکلئوتید ژنتیکی فراتر رفته و شامل حذف , افزایش , قطع و وصل و جابجائی قسمتهائی از , و یا تمامی یک یا چند ژن و کروموزم می گردد که در آن صورت دامنه اثرات آنها بسیار گسترده تر از جهش های محدود می باشد و ممکن است یک یا چند ژن وی ا کروموزم را در بر گیرد.

موتاسیون های بی معنی و بد معنی :
هر گاه در اثر موتاسیون کدون یک اسید آمینه به کدون اسید آمینه دیگری تغییر کند به آن موتاسیون بد معنی ( Missense Mutation ) می گویند.
حال چنانچه در اثر موتاسیون یک کدون به صورت کدون خاتمه در آید به حالت فوق موتاسیون بی معنی ( Nonsense Mutation ) گفته می شود.
با توجه به اینکه فقط سه کدون خاتمه وجود دارد , اغلب موتاسیونهائی که در یک نوکلئوتید صورت می گیرد ( Point Mutation ) منجر به موتاسیون بد معنی شده و کمتر موتاسیون بی معنی تولید می شود .

در اغلب مواقعی که موتاسیون بد معنی در یک پروتئین ایجاد می شود به خاطر اینکه فقط یک اسید آمینه عوض شده است پروتئین فوق کماکان فعالیت بیولوژیک خود را حفظ می کند.
گاهی پروتئین هائی که در آن موتاسیون بد معنی انجام گرفته است فقط در دمای بالاتر از دمای طبیعی خود فعالیت خود را از دست می دهند که به حالت فوق موتاسیون حساس به دما می گویند.
بسیاری از کونه های غیر طبیعی هموگلوبین در نتیجه موتاسیون بد معنی حاصل شده اند.
مطالعات وسیعی که در ملکولهای هموگلوبین انجام گرفته است نشان می دهد که اغلب تعویض یک نوکلئوتید منجر به موتاسیون می شود.

موتاسیون بی معنی اغلب رشته های پلی پپتید ناقص تولید می کند:

با تبدیل یک کدون معمولی به کدون خاتمه بیوسنتز رشته پلی پپتید خاتمه می یابد.
اندازه پلی پپتید تولید شده بسته به موقعیت کدون خاتمه در ژن دارد .
موتاسیون هائی که در ابتدای ژن بوجود می آید رشته های کوتاه تولید می کنند در حالیکه موتاسیون هائی که در انتهای ژن بوجود می آیند رشته های تقریباٌ سالمی را می سازند .
اغلب رشته های پلی پپتید ناقص فاقد فعالیت بیولوژیک هستند و در نتیجه اغلب موتاسیون های بی معنی قابل تشخیص هستند .

در حالیکه اغلب موتاسیون های بد معنی دارای فعالیت بیولوژیک هستند و در نتیجه تشخیص آنها دشوار است .
اگر سلولهای کلی باسیل با یک عامل جهش زا تماس داشته باشند اغلب موتاسیون های قابل روئیت از نوع بی معنی خواهند بود.
اغلب ممکن است اثر یک موتاسیون مخرب توسط موتاسیون ثانویه دیگری برطرف شود. ماهیت بعضی از این موتاسیون ها قابل تشخیص هستند زیرا باعث تغییر نوکلئوتید موتاسیون یافته به حالت طبیعی می شوند ( Reverse Mutation ).
شناخت اثر بعضی از موتاسیون ها که در نقاط مختلف کروموزم اتفاق می افتند دشوار است. برای مثال اگر موتاسیونی در جایگاه A تولید شود عواقب موتاسیون فوق در اثر ظهور موتاسیون دیگری در جایگاه B برطرف می شود. موتاسیون های سوپرسور( Suppressor Mutation ) فوق دو نوع هستند:
در نوع اول موتاسیون دوم در همان ژنی صورت گرفته است که موتاسیون اول رخ داده است( Intragenic Suppression ) ولی در نوع دوم موتاسیون دوم در ژن دیگری به وجود آمده است (Intrgenic Suppression ) از طرفی دیگر ژن هائی که مانع از بوجود آمدن موتاسیون در ژنهای دیگر می شوند به ژن های سوپرسور موسوم اند.
هر دو نوع موتاسیون سبب تولید پروتئین از ژنهائی که در اثر موتاسیون مضر اولیه خاموش شده اند می شود.
توسط یک tRNA جهش یافته جهش های بی معنی تصحیح می شوند :
موتاسیون بی معنی که منجر به ختم زودرس می شود برای اولین بار در ژن پروتئین پوششی فاژ R17 ( حاوی RNA ) نشان داده شد.

RNA موتاسیون یافته فاژ R17 تا زمانیکه tRNA سوپرسور مناسب خود را نداشته باشد قادر به بیان پروتئین پوششی نیست. tRNA سوپرسور فوق موتاسیون بی معنی ایجاد شده را به عنوان یک اسید آمینه تلقی کرده و رشته پروتئینی کامل ساخته می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پیاده و سوار کردن قطعات موتور در شرکت ایران خودرو pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  پیاده و سوار کردن قطعات موتور در شرکت ایران خودرو pdf دارای 109 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیاده و سوار کردن قطعات موتور در شرکت ایران خودرو pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پیاده و سوار کردن قطعات موتور در شرکت ایران خودرو pdf

مقدمه                                             آ

بخش اول : پیاده و سوار کردن قطعات موتور

کلیات مربوط به بازدید قسمتهای موتور

آزمایش رینگ های پیستون

کلیات مربوط به بستن موتور

بستن میل لنگ و کپه های ثابت روی بلوک موتور

بستن پیستون ، گچن پین و شاتون

جا انداختن رینگها روی پیستون

جا انداختن پیستون و شاتون

بستن اویل پمپ به بلوک موتور

بستن فلایویل روی میل لنگ

بستن میل سوپاپ

بستن دینام واستارت بر روی موتور

بخش دوم : تعمیر سیلندر

سائیدگی سیلندر و علل آن

سنگ زدن یا پولیش موتور

بوش های سیلندر

تعمیر ترک های بلوک سیلندر

بخش سوم : تعمیر سوپاپ و سرسیلندر

عیب های سوپاپ

بخش چهارم : چرخ دنده های جلوی موتور و طرز تنظیم آنها

تایمینگ

بخش پنجم : تعمیر شاتون ، میل لنگ و یاتاقانها

کلیات مربوط به شاتون و گجن پین

سنگ زدن میل لنگ

یادآوری

ساختمان یاتاقان

علل صدمه دیدن یاتاقانها

بخش ششم : عیب یابی

کاهش کشش موتور

عواملی که در عمر موتور تاثیر دارند

 



مقدمه

پس از شستشوی قسمتهای مختلف موتور و خشک کردن آنها ، بایستی کلیه قطعات تراشکاری شده و یا تعویض شده بازدید گردد. هم چنین خلاصی ( لقی )قسمتهای مختلف موتور کنترل شده و با ارقام مندرج در کتاب راهنمای تعمیرات موتور اتومبیل مقایسه و تطبیق داده شود. در صورتی که کتاب راهنما در دسترس نباشد می توان ارقام مربوط به مشخصات فنی موتور را از تراشکار با تجربه پرسید و یاداشت نمود. لازم به یادآوری است که هر تعمیرکاری، بایستی ارقام مربوط به مشخصات فنی موتور را که به طور تجربی به دست آمده و بین تعمیرکاران معمول است در دفترچه ای یادداشت کرده ، و در صورت لزوم از آنها استفاده نماید. هم چنین در جدولهای 1و2مقدار سفتی پیچهای موتور با تورک متر ( آچار مدرّج )، نسبت به بزرگی و کوچکی آن ( قدرت موتور )و نسبت به قطر و جنس پیچ به طور نمونه ذکر شده است .
 

2ـ بازدید فشار کپی و فشار یاتاقانی سر بزرگ شاتون
شاتون شماره یک را انتخاب کرده وپس از تمیز کردن، آنرا به گیره روی میز کار بسته ( لازم بتذکر است که بین دود ها نه گیره،ورق آلومینیوم یا هر فلز نرمی که بتواند فشار گیره را تحمل کرده و از صدمه زدن به قطعه جلوگیری کند بایستی گذاشته شود) و دو عدد مهره شاتون را باز می کنند .پس از جدا کردن کپه شاتون ،پوسته های یاتاقان آن را بیرون آورده و مجداً با آچار رینگ و بعداًبا آچار مدرج باندازه لازم .( به جدول های 1و2مراجعه شود) سفت          می کنند.
در این حالت یکی از پیچ های شاتون را تا آخر باز کرده و با نازک ترین تیغه فیلر، فاصله محل بستن کپه پائین به شاتون را آزمایش می کنند.اگر دو لبه طوری رویهم قرار گرفته باشند که امکان ورود نازکترین تیغه (001/0 اینچ ) نیز نباشدعمل تراش صحیح بودهدر غیر اینصورت بایستی دوباره به تراشکاری برگردانیده شود.در صورت صحیح بودن،پیچ دوّمی را نیز باز کرده و پوسته های یاتاقان را داخل شاتون قرار داده  و دوباره پیچ های شاتون را ابتداء با آچار رینگ و سپس با آچار مدرج می بندند. حالا یکی از پیچ ها را باز کرده و فاصله دو لبه کپه شاتون را بوسیله فیلر بهمان روش فوق اندازه می گیرند.این کار به آزمایش فشار یاتاقان معروف است. و این فاصله بایستی 001/0-0025/0اینچ باشد.در صورتیکه فاصله بیش از 0025/0اینچ شد بایستی پوسته های یاتاقان ها را بیرون آورده و لبه آنها را روی سنگ مخصوص با با مقداری روغن رقیق سائیده و پس از تمیز کردن مجدداًداخل شاتون قرار داده و فشار یاتاقان را آزمایش نمودتا خلاصی لازم بدست آید.در بعضی از کارگاه ها بعوض سائیدن روی سنگ ، با سوهان خیلی نرم لبه یاتاقان را سوهان می زنند.
توجه: موقع سائیدن یا سوها ن زدن لبه پوسته یاتاقان ها باید دقت نمودکه بیش از اندازه سائیده نشود. ضمناً پوسته یاتاقان را طوری با دست نگهداشت تا لبه آن کاملاًگونیا روی سنگ قرار گیرد. ضمناً بعلت نرم بودن جنس پوسته یاتاقان ها باید دقت نمودکه هنکام درآوردن و جا زدن پوسته های روی آنها خط نیافتد.اگر در حین آزمایش، فاصله دو لبه کمتر از 001/0اینچ باشد. بایستی پوسته های یاتاقان را عوض نمود. این آزمایش را باید در مورد بقیه شاتون ها نیز عمل نمود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق html pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق html pdf دارای 46 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق html pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق html pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق html pdf :

بخشی از فهرست تحقیق html pdf

مقدمه
HTML & WWW
عناصر
تگ های اصلی
فارسی نویسی
Character Entities
پیوند ها
جداول
فریم ها
تصاویر
Background
رنگ ها در اچتمل
خلاصه و نتیجه ای از مستند

مقدمه ای بر HTML

یک فایل HTML چیست؟
HTML را اچ تی ام ال و یا اچتمل بخوانید.
HTML برگرفته از حروف اول Hyper Text Markup Language میباشد.
یک فایل HTML فایلی از نوع text میباشد که متشکل از markup tag ها میباشد.
مرورگر یا Browser از روی markup tag ها می فهمد که چگونه باید صفحه را نمایش بدهد.
یک فایل HTML باید دارای انشعاب htm و یا html باشد.
یک فایل HTML فایلی از نوع text میباشد که با هر ادیتور ساده ای قابل ایجاد است.
وظیفه اصلی تگ های اچتمل ( markup tags ) بیان چگونگی نمایش اطلاعات میباشد.
میخواهید که یک فایل اچتمل بسازید؟
اگر از ویندوز مایکروسافت استفاده میکنید، Notepad را باز کرده (Mac کارها از SimplaeText استفاده کنند. ) و متن زیر را در آن تایپ کنید:
This is my first html page. This text is bold
سپس فایل را با نام مثلا test.html در درایو c: ذخیره کنید.
برای دیدن فایل اچتمل بالا در مرورگر یا Brower تان ( معمولا اینترنت اکسپلورر و یا نتسکیپ نویگیتور ) کافی است که از روی منوی File/Open file فایل بالا را از روی محل ذخیره شده بخوانید. ( به آدرس فایل در قسمت Address توجه کنید، مثلا c: est.html)
یکی از مهمترین وظایف مرورگرها نمایش صفحات اچتمل میباشد، چه این صفحات روی کامپیوتر شما ذخیره شده باشند و یا اینکه از اینترنت خوانده شوند. با کلیک روی یک لینک فایلی شبیه فایل ذخیره شده توسط شما از روی وب سرور توسط مرورگرتان خوانده شده و سپس نمایش داده خواهد شد!!! ( به آدرس فایل در قسمت Address توجه کنید. )

توضیح مثال بالا
اولین تگ مثال بالا تگ میباشد. از روی این تگ، مرورگر نوع متن یعنی اچتمل بودنش را یافته و از روی انتهای متن اچتمل را میبابد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >